- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.482
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.061
Bu kadar çok şey kullanmak da strese sokar canım.Ari sutu polinden aldim incir ve kayisi aldim bu ay cabalayacgim herseye inat
Cok khayit suyu icen varmı
Yok cnm ilk dfa cik umutluyum icim kipir kipirBu kadar çok şey kullanmak da strese sokar canım.
İnşallah umutların boşa cıkmasın. Kutlama yapalım burda.Ben
Cok k
Yok cnm ilk dfa cik umutluyum icim kipir kipir
İnsalalh kuzum hepimiz birgun kutlama yapacagizİnşallah umutların boşa cıkmasın. Kutlama yapalım burda.
Mrb canm bence ii benm ki 10,9,8,7..diye gidiyordu. Solda ama hiçbiri büyümedi seninki büyür canım en azından iki tanesi kesin büyür canm . İnşallah güzel sonuçlar alırsın.Oldum muyane 3 tane olmus ama mml sole 9.10.13 yarin birdaha cagirdi istedgim gbi degil dedi bana
Allah razi olsun cnm icime su serptin alalhim gonlune gore versinMrb canm bence ii benm ki 10,9,8,7..diye gidiyordu. Solda ama hiçbiri büyümedi seninki büyür canım en azından iki tanesi kesin büyür canm . İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
Olur canım Allah nasip ederse sen stres yapma bunu tetikleyen şey stres. Bu inofolic çok kullanılyor zaten. Birde inciri fazla tüketme prolaktini yükseltiyor br şey yapayım derken diğerinden oluyoruz sonra.Aksamlari bunu iciyorum simdi incir yemeye basliyacagim faydasi olurmu ki
Ben kapsülünü aldım adetliyken başladım içmeye. Aktar suyundan daha etkili dedi ama bilmiyorum artık ne kadar doğruhayit suyu icen varmı
hmmmBen kapsülünü aldım adetliyken başladım içmeye. Aktar suyundan daha etkili dedi ama bilmiyorum artık ne kadar doğru
Ccok saol cnm bnm bakalim elimden geleni yapcam gerisi allahima kalmisOlur canım Allah nasip ederse sen stres yapma bunu tetikleyen şey stres. Bu inofolic çok kullanılyor zaten. Birde inciri fazla tüketme prolaktini yükseltiyor br şey yapayım derken diğerinden oluyoruz sonra.
bende.bitki cayi bile içemem
Aynen öyle canım biz tedbirimizi alalım takdir Allah'ınCcok saol cnm bnm bakalim elimden geleni yapcam gerisi allahima kalmis
Canım inan ben ıhlamur nanelimon bile içemiyordum. Soğan suyu yapıp onu içmiş insan oldum şu 2 ayda. O yüzden ne gerekiyorsa sağlık için yapıyorum vallabende.bitki cayi bile içemem
Kimiside fsh yükseltti diyen var kararsiz kaldim
ben aldim da haftasonu ulasicam kargoma adetmi baslamam lazimCanım inan ben ıhlamur nanelimon bile içemiyordum. Soğan suyu yapıp onu içmiş insan oldum şu 2 ayda. O yüzden ne gerekiyorsa sağlık için yapıyorum valla
Bende geçen ay yaptım valla faydası oldu mu olmadı bilmem. balkonda içiyordum ben bi dikişte arkasından da şeker falan yiyordum.Artık hayırlısı bakalım yarın gidicem ne dicek doktorben aldim da haftasonu ulasicam kargoma adetmi baslamam lazim
Birde sogansuyi icemedim ben fena geldi
Sağol cnm valla anlamadım bende ilaçlarda yapabiliyormuş ama her gün yapmaz yani dimi ilaçlarda birgün iki gün yapar.Bu süreçte ilaçların etkisiyle ve psikolojik olarak saçma sapan şeyler yaşıyoruz maalesef. Belirtilerini hiç dinleme. Test için çok erken. Erken gebelik testine bile çıkmayabilir. Reglden 2 gün önce filan tekrar yap test. İnsallah vardır bebiş.
Vallahi ilac etkisi kiminde 12 13 gün bile sürüyor bende 10 gün süruyor artık tecrübe ettim. Çok değişik belirtiler yaşadım 10 güne kadar. Hele bir ateş basmalarım vardı birden ter boşalıyodu sanki anında soyunup anında giyinip duruyodum oturduğum yerde. Benim regller hiç ağrılı olmaz hiç olmadı. Kasık ağrılarım vardı. Başdönmeleri, uyku hali... hatta geçen ay göğüs hassasiyeti de vardı.Sağol cnm valla anlamadım bende ilaçlarda yapabiliyormuş ama her gün yapmaz yani dimi ilaçlarda birgün iki gün yapar.
Klomen biteli bir hafta oldu ama dostinex haftada bir alıyorum oda yapabilirmiş uykularım sasti gece midem bulanıyor başım dönüyor midem yanıyor ateş basması banada oldu benim reglm ağrılı olur genelde ama daha reglme bir hafta var daha reglden önce de genelde sis olurdum yadabaşım ağrır ama daha ona da var yani ya uyku hali nerdeyse doktordan geldim geleli var.buyuk ihtimalle ilaçtan benimde.bunye kaldıramadı heralde ne zor işlermiş bu hormonlar.Vallahi ilac etkisi kiminde 12 13 gün bile sürüyor bende 10 gün süruyor artık tecrübe ettim. Çok değişik belirtiler yaşadım 10 güne kadar. Hele bir ateş basmalarım vardı birden ter boşalıyodu sanki anında soyunup anında giyinip duruyodum oturduğum yerde. Benim regller hiç ağrılı olmaz hiç olmadı. Kasık ağrılarım vardı. Başdönmeleri, uyku hali... hatta geçen ay göğüs hassasiyeti de vardı.
Amin canm cümlemizin. Ben o kadr stres ypiyordum ki ultrasonla bakilacagi zaman kalbim duracak zannediyordum. Nasip hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.Allah razi olsun cnm icime su serptin alalhim gonlune gore versin
Amin insalalh cnm bgnnbnmde ole oldu yarin iyice sıkış gel dedi wc gitmeden iyi bakayim dddiAmin canm cümlemizin. Ben o kadr stres ypiyordum ki ultrasonla bakilacagi zaman kalbim duracak zannediyordum. Nasip hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?