- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.041
Oldum muyane 3 tane olmus ama mml sole 9.10.13 yarin birdaha cagirdi istedgim gbi degil dedi banaHadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah
Oldum muyane 3 tane olmus ama mml sole 9.10.13 yarin birdaha cagirdi istedgim gbi degil dedi bana
Evet yok adetimin 11 gunu normalde 14/15. Den snrasi oluor diye biliyorumDaha büyür henüz erken moral bozmak yok
Evet yok adetimin 11 gunu normalde 14/15. Den snrasi oluor diye biliyorum
İnsalalh kuzum allahim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin gonlu guzel arkadsim miniginle bana dua edermisinEvet 20ye kadar yolu var inşallah gerek kalmadan önce çatlar canım seninkiler
Bende yarın gdicem 8.günümde bakalım. Daha çok erken ama 13 mm olan gelişirse pazartesiye kadar yeterli büyükllüğe ulaşır.Oldum muyane 3 tane olmus ama mml sole 9.10.13 yarin birdaha cagirdi istedgim gbi degil dedi bana
İnsallah cnm baklim yrin ne olcak boyutta farklilik olcak miBende yarın gdicem 8.günümde bakalım. Daha çok erken ama 13 mm olan gelişirse pazartesiye kadar yeterli büyükllüğe ulaşır.
Bu süreçte ilaçların etkisiyle ve psikolojik olarak saçma sapan şeyler yaşıyoruz maalesef. Belirtilerini hiç dinleme. Test için çok erken. Erken gebelik testine bile çıkmayabilir. Reglden 2 gün önce filan tekrar yap test. İnsallah vardır bebiş.Merhaba arkadaşlar Bende klomen kullandim bu ay adetin 3.günü verdi doktorum 5 gün sabah akşam kulalndim sonra beni kontrole çağırdı kontrolden bir gün önce ilişkim oldu sonra doktora gittim sağ tarafımdaki baya büYumus sol tarafımdakiler az büyümüş ondan sonra ilişki dedi bir hafta ve ben doktora gittiğimden her gece midem bulanıyor uyku basıyor hiç iyi hissetmiyorum test yaptım negatif çıktı şüphe düştü içime diye adetime daha bir hafta var benim merak ettiğin klomen veya folik asit sizde migde bulantısı ya da uyku yaptı mi gece ama yani dengeniz bozuldu mu
olur canım olur sen beslenmene dikkat et. Hayıt,omega 3, magnezyum,çinko bunlar yumurta geliştiriyor. ,kullanmaya bak. Multi vit yada mult Q10 kullanırsan da faydasını görürsünİnsallah cnm baklim yrin ne olcak boyutta farklilik olcak mi
Aksamlari bunu iciyorum simdi incir yemeye basliyacagim faydasi olurmu kiolur canım olur sen beslenmene dikkat et. Hayıt,omega 3, magnezyum,çinko bunlar yumurta geliştiriyor. ,kullanmaya bak. Multi vit yada mult Q10 kullanırsan da faydasını görürsün
İnsalalh kuzum allahim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin gonlu guzel arkadsim miniginle bana dua edermisin
incire dikkat etcnm suthormonunu artiriyorAksamlari bunu iciyorum simdi incir yemeye basliyacagim faydasi olurmu ki
Tamam kuzum okdar abartmam ama normal degerde bnm prolktinincire dikkat etcnm suthormonunu artiriyor
Benimde normalidi 1ay suyunu ictim 40a cikmisTamam kuzum okdar abartmam ama normal degerde bnm prolktin
Saol kuzum dikkat ederimBenimde normalidi 1ay suyunu ictim 40a cikmis
hayit suyu icen varmıSaol kuzum dikkat ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?