- 6 Kasım 2019
- 394
- 201
- 103
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.021
Günde bir toz klomen kullandım sağda hiç yumurtam yoktu solda ise çok sayıda vardı ama büyülediler. Sanırım sayısını arttıracak gelcek ay hayırlısı olsun bakalım. Nasipte varsa olur biz bekliyoz sabırla.Hadi yaaaa rabbim hepimize hayırlı evlat versin inşallah
Ben 2 kulllnadım sabah akşam 50 mg olandan saatini bile aksatmadan alarm kurup içtim hep ona rağmen bir tane dedi doktor şimdilik dedi olgunlaşan galiba o diye dedi . Valla sınav çok hayatta biri bitiyor biri başlıyor rabbim ne zaman nasip ederse artkGünde bir toz klomen kullandım sağda hiç yumurtam yoktu solda ise çok sayıda vardı ama büyülediler. Sanırım sayısını arttıracak gelcek ay hayırlısı olsun bakalım. Nasipte varsa olur biz bekliyoz sabırla.
Aynen rabbim kucagimizi boş bırakmasın. Hayırlı zamanda evimize Neşe bereket katsinlar.Ben 2 kulllnadım sabah akşam 50 mg olandan saatini bile aksatmadan alarm kurup içtim hep ona rağmen bir tane dedi doktor şimdilik dedi olgunlaşan galiba o diye dedi . Valla sınav çok hayatta biri bitiyor biri başlıyor rabbim ne zaman nasip ederse artk
Kızlar birsey soracaktım ya ben klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum sonra doktor kontrole cagrdı yumurtam çatlamıs bana duphaston verdı 2 aydır kullanıyorum ama adetımın ilk günü kusmalarım oldu diğer ayda oldu bu ayda asırı sıddetlı kasık agrısı ve kusma yasadım normalde kusan biri değilimdir ama 6 defa kusunca esım acile götürdü serum yedim adetımde güzel gelıyor yemek yiyorum midem bulanıyor ama kusmam olmuyor şimdi hamıle olamam ama kızlar bende neden kusma oluyor
Hayir canısı yine 0.0 seni bekliyom galiba
Teşekkür ederim canım duphaston dan cunku Bn bugun gerı klomene basladım 6 olacak duphaston 2 aydır kullanıyorum 2 adetımde de kustumDuphaston yuzunden olabilir diye düşünüyorum, hatta klomen bile olabilir hepsi hormon ilaçları ve yan etkilerinde mide bulantısı olabileceği belirtiliyorgeçmiş olsun
Teşekkür ederim canım duphaston dan cunku Bn bugun gerı klomene basladım 6 olacak duphaston 2 aydır kullanıyorum 2 adetımde de kustum
Aynen cnm bnde o kusma yapıyorDoktorum bana eğer çatlatma iğnesi olursan duphastona gerek yok demişti zaten adet olunurmuş bir dahakine doktoruna danış kullanmak zorunda değilsen kullanma canım..
Aynen cnm bnde o kusma yapıyor
Gercekten mi yaaa keske bendede olmasaydıBurda başka bir arkadaşta da kusma mide bulantısı yaptı, ben şanslıyım galiba öyle bir şikayetim olmadı
Olacak balım olacak bu ay olacak olmazsa da olacağı vakte bi adım daha yaklaşmış olucazHayir canısı yine 0.0 seni bekliyom galiba
Çok azdı şiddetli bi agrım olmadı halada yok ama koldan vurmuştu banaiğneden sonra hiç ağrınız olmadı mı kasıklarda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?