Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi yaaaa rabbim hepimize hayırlı evlat versin inşallah
Günde bir toz klomen kullandım sağda hiç yumurtam yoktu solda ise çok sayıda vardı ama büyülediler. Sanırım sayısını arttıracak gelcek ay hayırlısı olsun bakalım. Nasipte varsa olur biz bekliyoz sabırla.

Ben 2 kulllnadım sabah akşam 50 mg olandan saatini bile aksatmadan alarm kurup içtim hep ona rağmen bir tane dedi doktor şimdilik dedi olgunlaşan galiba o diye dedi . Valla sınav çok hayatta biri bitiyor biri başlıyor rabbim ne zaman nasip ederse artk

Aynen rabbim kucagimizi boş bırakmasın. Hayırlı zamanda evimize Neşe bereket katsinlar.

Yarın bat günüm ve ben bugün sabah dayanamayıp bir test yaptım ama negatif zaten az önce karnımda ağırmaya başladı sanırım adet olacağım, yine olmadı gibi görünüyor

Kızlar birsey soracaktım ya ben klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum sonra doktor kontrole cagrdı yumurtam çatlamıs bana duphaston verdı 2 aydır kullanıyorum ama adetımın ilk günü kusmalarım oldu diğer ayda oldu bu ayda asırı sıddetlı kasık agrısı ve kusma yasadım normalde kusan biri değilimdir ama 6 defa kusunca esım acile götürdü serum yedim adetımde güzel gelıyor yemek yiyorum midem bulanıyor ama kusmam olmuyor şimdi hamıle olamam ama kızlar bende neden kusma oluyor

Duphaston yuzunden olabilir diye düşünüyorum, hatta klomen bile olabilir hepsi hormon ilaçları ve yan etkilerinde mide bulantısı olabileceği belirtiliyor geçmiş olsun

Duphaston yuzunden olabilir diye düşünüyorum, hatta klomen bile olabilir hepsi hormon ilaçları ve yan etkilerinde mide bulantısı olabileceği belirtiliyor geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım duphaston dan cunku Bn bugun gerı klomene basladım 6 olacak duphaston 2 aydır kullanıyorum 2 adetımde de kustum

Teşekkür ederim canım duphaston dan cunku Bn bugun gerı klomene basladım 6 olacak duphaston 2 aydır kullanıyorum 2 adetımde de kustum

Doktorum bana eğer çatlatma iğnesi olursan duphastona gerek yok demişti zaten adet olunurmuş bir dahakine doktoruna danış kullanmak zorunda değilsen kullanma canım..

Kizlar bende igneyi yaptirali 13 gün oldu adetimde 4 gün kaldı sabah test yaptım negatif çıktı iğnenin etkiside geçti sanırım şimdi adeti bekliyorum ama ne adet belirtim var ne hamilelik iğneden sonrada hiç agrım sizimda olmadı çatlamadı mı acaba ya

Merhaba arkadaşlar Bende klomen kullandim bu ay adetin 3.günü verdi doktorum 5 gün sabah akşam kulalndim sonra beni kontrole çağırdı kontrolden bir gün önce ilişkim oldu sonra doktora gittim sağ tarafımdaki baya büYumus sol tarafımdakiler az büyümüş ondan sonra ilişki dedi bir hafta ve ben doktora gittiğimden her gece midem bulanıyor uyku basıyor hiç iyi hissetmiyorum test yaptım negatif çıktı şüphe düştü içime diye adetime daha bir hafta var benim merak ettiğin klomen veya folik asit sizde migde bulantısı ya da uyku yaptı mi gece ama yani dengeniz bozuldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…