Gebeliğe Hazırlık Klomene Başlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhablar ben de ikinci defa klomen kullaniryorum ilkinde hic agirim olmadi adetim 3gun gecikti ve 4 gunu adet oldum doktor yine verdi gunde iki kere ictim yumurtlama donemimde cok agrim oldu normalfe olmiyodu agri iliski sieasindada cok agrim oldu sonra doktora gityim yumurtanin catladigini ve vucuduna yayıldığınıiliski sirasinda agrinin olmasinin normal oldugunu soyledi 15 gun sonea gel buyuk ihtimal hamile olursun dedi sonra iki gun daha ilişkiye girdik oructan dolayi daha girmedik 3 gundur hafiften agrim var adetime 4 gun kaldi sonradan yapmamamiz iyimi oldu bilemiyorum bu ayin 17 sine doktora gidecem adet olmazsam bakalim ne olacak

Bu arada igne vermedi igne artin raporla veriliyormuş catladigi icinde gerek duymadi doktor

Benim gibi olan var mi ve soninda hamile kalan

Kızlar bende dün doktora gittim yumurtan 19mm dedi. E2 kan değerine bakalım ona göre çatlatma iğnesi yapalım dedi. Bugün e2 sonucum çıkacak. Ama ben doktora benim yumurtalarım kendiliğindrn çatkıyor gerek varmı iğneye diye sordum ukalaca o zaman yumurtlama takibini niye yapıyoruz diye cevap verdi. Klomen kullanınca iğne yapılması gerekiyor mu bu doktor beni hiç alttan kontro etmedi hormon değerimde bir değerin düşüklüğüne göre pco dedi ve direk ilaçlara başlattı oyüzden tedirgin oldum. Sizce iğneyi olmalı mıyım?

De bide kesin konuşmuş süper İnş hamile haberlerini de verirsin

Valla canım benimde 5. Günüm iğne vuruldum ben rapora da gerek yoktu.benimde kasıklarımda ağrım var İnşallh hayırlı haberler alıraın
Bilmiyom canim burdaki doktor raporlu olmasi gerektigi icin vermeyecem dedi cok sukur gerek kalmadi dedi canim yumurtlama doneminde agirin artarsa bu iyiye isaretmis bakalim insallah sonucumuz iyi olur

Merhaba kızlar bende yeni katıldım buraya bütün Burda yorum okuyorum bende 1 yıldır çocuk istiyorum pko dedi doktor ilk defa bu ay klomene başlayacağız oazartesi gideceğim adetimin 3. Günü oluyor inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz

Insallah canim

Merhabalar bende klomeni ikinci defa kullandim yumurtlama doneminde asiri sancim oldu doktora gittim o da yumurtanin catladigini soyledi 2 kere daha iliskiye girdik ramazanlik gelince biraktik adetime 5 gun kala kasik agrilarim basladi ama siddeti az dun de beyaz akinti geldi 3 damla ve adetime 2 gun kaldi sizce hamilelik gibi bir durum var mi goguslerde sisme var sadece ama karinimda tuaf tuaf sesler geliyo bu gibi durumlarda brn adet oluyodum eger hasta olmazsam bu cuma doktora gidecem ama hasta olacak gibi hissediyorum☹

Umarım her şey yolunda gider ve hamilesindir :) Belirti konusunda bir şey diyemiyorum çünkü deneyimim olmadı. Ama klomen kullandığım hafta çok kasık ağrım, gaz, kabızlık ve göğüs ucumda ağrı var. Göğüs ucu acısı hala geçmedi acayip acıyor.

Insallah sizde hamilesinizdir bakalim guzel Allahimiz ne eyleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…