Peki kaç gün var adetine o zamanCanım ben iğne olmadım, sadece klomen kullandım
Valla canım benimde 5. Günüm iğne vuruldum ben rapora da gerek yoktu.benimde kasıklarımda ağrım var İnşallh hayırlı haberler alıraınBenim gibi olan var mi ve soninda hamile kalan
2 hafta falanPeki kaç gün var adetine o zaman
De bide kesin konuşmuş süperMerhablar ben de ikinci defa klomen kullaniryorum ilkinde hic agirim olmadi adetim 3gun gecikti ve 4 gunu adet oldum doktor yine verdi gunde iki kere ictim yumurtlama donemimde cok agrim oldu normalfe olmiyodu agri iliski sieasindada cok agrim oldu sonra doktora gityim yumurtanin catladigini ve vucuduna yayıldığınıiliski sirasinda agrinin olmasinin normal oldugunu soyledi 15 gun sonea gel buyuk ihtimal hamile olursun dedi sonra iki gun daha ilişkiye girdik oructan dolayi daha girmedik 3 gundur hafiften agrim var adetime 4 gun kaldi sonradan yapmamamiz iyimi oldu bilemiyorum bu ayin 17 sine doktora gidecem adet olmazsam bakalim ne olacak
Insallah canim isteyen herkesin insllah bugun kasik agirim bel agirim artti adet olacam gibi hissediyorumDe bide kesin konuşmuş süper ☺ İnş hamile haberlerini de verirsin
Bilmiyom canim burdaki doktor raporlu olmasi gerektigi icin vermeyecem dedi cok sukur gerek kalmadi dedi canim yumurtlama doneminde agirin artarsa bu iyiye isaretmis bakalim insallah sonucumuz iyi olurValla canım benimde 5. Günüm iğne vuruldum ben rapora da gerek yoktu.benimde kasıklarımda ağrım var İnşallh hayırlı haberler alıraın
Insallah canimMerhaba kızlar bende yeni katıldım buraya bütün Burda yorum okuyorumbende 1 yıldır çocuk istiyorum pko dedi doktor ilk defa bu ay klomene başlayacağız oazartesi gideceğim adetimin 3. Günü oluyor inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz
Umarım her şey yolunda gider ve hamilesindir :) Belirti konusunda bir şey diyemiyorum çünkü deneyimim olmadı. Ama klomen kullandığım hafta çok kasık ağrım, gaz, kabızlık ve göğüs ucumda ağrı var. Göğüs ucu acısı hala geçmedi acayip acıyor.Merhabalar bende klomeni ikinci defa kullandim yumurtlama doneminde asiri sancim oldu doktora gittim o da yumurtanin catladigini soyledi 2 kere daha iliskiye girdik ramazanlik gelince biraktik adetime 5 gun kala kasik agrilarim basladi ama siddeti az dun de beyaz akinti geldi 3 damla ve adetime 2 gun kaldi sizce hamilelik gibi bir durum var mi goguslerde sisme var sadece ama karinimda tuaf tuaf sesler geliyo bu gibi durumlarda brn adet oluyodum eger hasta olmazsam bu cuma doktora gidecem ama hasta olacak gibi hissediyorum☹
Insallah sizde hamilesinizdir bakalim guzel Allahimiz ne eyleyecekUmarım her şey yolunda gider ve hamilesindir :) Belirti konusunda bir şey diyemiyorum çünkü deneyimim olmadı. Ama klomen kullandığım hafta çok kasık ağrım, gaz, kabızlık ve göğüs ucumda ağrı var. Göğüs ucu acısı hala geçmedi acayip acıyor.
Hayırlısı olsun hepimiz için ama ben sanmıyorumInsallah sizde hamilesinizdir bakalim guzel Allahimiz ne eyleyecek
Benimde adet sancisi gibi sancilarim basladi ben de adet olurumHayırlısı olsun hepimiz için ama ben sanmıyorum
Daha dur belli değil henüz karamsar olmaBenimde adet sancisi gibi sancilarim basladi ben de adet olurum
Daha dur belli değil henüz karamsar olma
Devamli akintim var agrilar attı bakalım inana karamsar dusunmeye basladim kabullendim bugun bu ay da olmayacagini bakalim nasipDaha dur belli değil henüz karamsar olma
inşallah olmazsınBenimde adet sancisi gibi sancilarim basladi ben de adet olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?