- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
Haklısın ama elimde değil geçen ay yumurtla geliştirici ilaç verdi yumurtlama takibi yaptı kendiliğinden çatladı yumurta iliskide oldu ama sonuç olumsuz . Olmaması icin bi neden de yok eşimde bende sorun yok ama 2 sene olcak nerdeyse hala olmadı . Geçen ayda çok ümitlendim ilk defa ilac kullandım diye . Simdi bu ay ayni şeyleri yasamak istemiyorum ama kendimi biliyorum takmicam desemde aklım hep ondaTatlım sakin olmaya çalış ve cidden düşünme boşver başka şeyler düşün. Benim 10 gün falan var olursam normalde düzensiz işte. Bende çok heyecanlanmıştım ama gereksizmiş :) Bugün bıraktım akışına.
Haklısın takılmamak gibi bir durum olmaz ama stres en büyük düşman. Çalışıyorsan işe ver kendini. Arkadaşım 6 ay denedi olmadı, sonra bıraktı. Hatta dr senin yumurtlaman olmuyor dedi. Meğerse o dönem de hamileymiş. Ne zaman kafadan sildiler hemen hamile kaldıHaklısın ama elimde değil geçen ay yumurtla geliştirici ilaç verdi yumurtlama takibi yaptı kendiliğinden çatladı yumurta iliskide oldu ama sonuç olumsuz . Olmaması icin bi neden de yok eşimde bende sorun yok ama 2 sene olcak nerdeyse hala olmadı . Geçen ayda çok ümitlendim ilk defa ilac kullandım diye . Simdi bu ay ayni şeyleri yasamak istemiyorum ama kendimi biliyorum takmicam desemde aklım hep onda
Çalışmıyorum canim ailemden uzaktayım eşim ben Başkada kimsem yok akşama kadar evde temizlik yapıyorum sık sık dışarı çıkıyorum tek başına biyere kadar . Ve düşündüğüm tek şey bebekHaklısın takılmamak gibi bir durum olmaz ama stres en büyük düşman. Çalışıyorsan işe ver kendini. Arkadaşım 6 ay denedi olmadı, sonra bıraktı. Hatta dr senin yumurtlaman olmuyor dedi. Meğerse o dönem de hamileymiş. Ne zaman kafadan sildiler hemen hamile kaldı
Nerede oturuyorsun. El işi yap, tv izle kafanı meşgul et çok yoğunlaşmışsın. Hem bebek olursa böyle rahat olamayacaksın :) bide öyle düşünÇalışmıyorum canim ailemden uzaktayım eşim ben Başkada kimsem yok akşama kadar evde temizlik yapıyorum sık sık dışarı çıkıyorum tek başına biyere kadar . Ve düşündüğüm tek şey bebekevet biliyorum bıraktığım zaman olucak ama her ay dusunmicem diyorum yine ayni sar baştan düşünüyorum
Elişi yapıyorum zaten tek arkadasım oNerede oturuyorsun. El işi yap, tv izle kafanı meşgul et çok yoğunlaşmışsın. Hem bebek olursa böyle rahat olamayacaksın :) bide öyle düşün
Bugün tam 5.günüm özellikle sanırım sonlara doğru etkiyi daha da arttırıyor. Şuan bel ağrısı tavan yapmış durumdaMerhaba. Tam bendeki belirtilerbide göğüs ucu acıyor bende
Aaaaa İst olsan iyiydi. Ama ordu güzel yer:) neyse böyle sohbet ette kafan dağılsın. kocişine değişik yemekler yap. Kadınlar gün yapElişi yapıyorum zaten tek arkadasım oordudayım .
Benimde aynı :) belim kopuyor gerçekten. Sanırım hasta olucam... bakalım kısmetBugün tam 5.günüm özellikle sanırım sonlara doğru etkiyi daha da arttırıyor. Şuan bel ağrısı tavan yapmış durumda
Kocamın önüne 10 gün makarna koysam yer yapıyım diyorum kim yicek diyoAaaaa İst olsan iyiydi. Ama ordu güzel yer:) neyse böyle sohbet ette kafan dağılsın. kocişine değişik yemekler yap. Kadınlar gün yap
İnsallah bu ay olur canim benim . Ne kadardır deniyosunuz sorun var mi . Bende hiç sorun olmamasına rağmen klomene baslatti o yüzden soruyorum .Kızlar selam bende geçen ay klomenle 3 yumurtam büyüdü çatlatıldı ama tutmadı bu ayda hem klomen hemde merional iğne vuruldum karnımdan 5 tane yumurta gelişmesi için bu sefer 7 yumurtam geliştiçatlatma iğnemi pazartesi oldum bu gün 5. Günüm. Kasıklarımda ara ara batma belimde ağrı oluyor. Birde idrar yaparken baskı oluyor sanki kasıklarımda hava birikmişte dolanıyor gibi tuhaf bi ağrı acaba bu sefer tutar mı çok korkuyorum tutmamasından ☹
Pko. Var 11 aydır deniyoruxİnsallah bu ay olur canim benim . Ne kadardır deniyosunuz sorun var mi . Bende hiç sorun olmamasına rağmen klomene baslatti o yüzden soruyorum .
Anladım canim rabbim bu mübarek ayda en kısa zamanda nasip eder insallah .Pko. Var 11 aydır deniyorux
Benim ki de yapayım diye bakıo vallaKocamın önüne 10 gün makarna koysam yer yapıyım diyorum kim yicek diyopasta yapıyorum kim gelicek diyo biraz öküzcük kadınlar gününü kimle yapicam kimsem yokki artık buralarda sürüncem napiyim
Merhaba,Kızlar selam bende geçen ay klomenle 3 yumurtam büyüdü çatlatıldı ama tutmadı bu ayda hem klomen hemde merional iğne vuruldum karnımdan 5 tane yumurta gelişmesi için bu sefer 7 yumurtam geliştiçatlatma iğnemi pazartesi oldum bu gün 5. Günüm. Kasıklarımda ara ara batma belimde ağrı oluyor. Birde idrar yaparken baskı oluyor sanki kasıklarımda hava birikmişte dolanıyor gibi tuhaf bi ağrı acaba bu sefer tutar mı çok korkuyorum tutmamasından ☹
maalesef canim
Benim ki de yapayım diye bakıo vallaama saolsun ne yapsam yer yapmasam gık etmez evet kimse olmaması kötü ya
Ayyy gerçekten mi kuzumm senin kaçıncı günün iğneden sonraMerh
Merhaba,
Aynı belirtiler bende de var klomen etkisi inş tutar da bir daha uğraşmazsın ☺
Ay kötü olmuş acaba bende de mi öyle olacakBn de gecen ay klomen kullandim 2 yumurta olustu 2 si de kıste donustu adet gecikti ıgne vurundum 10 gun sonra adet oldum tekrar kullanmadım
Canım ben iğne olmadım, sadece klomen kullandımAyyy gerçekten mi kuzumm senin kaçıncı günün iğneden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?