• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomene Başlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklsın kendinden biliyorum durumunu ama iste uğraş biseyler bul kendine belki bi nebze olsa kafan rahat eder. Ben bu ay rahat gibiyim düşünmüyo degilim ama kendime uğraşlar buluyorum 🙂
Selam tatlım. Kasıklarımda ağrı hala devam ediyor ve çok fazla gazım var:oops: Nasıl geçecek bu durum

Selam tatlım. Kasıklarımda ağrı hala devam ediyor ve çok fazla gazım var:oops: Nasıl geçecek bu durum
Selam canım kaç gün kaldı adetine? Benimde kasıklarımda ağrı var ama henüz ovülasyona daha var bugün ilacın son günü. Klomende gaz yapıyor sanırım birşey yemediğim halde gaz bende de var. Sende de oldu mu?

Klomen kullanırken olmamıştı. Gaz bende dün başladı. ,adetime çok var iki hafta falan. Neler oluyor içimde anlamıyorum ama bence gebelikle bir ilgisi yok :D

Klomen kullanırken olmamıştı. Gaz bende dün başladı. ,adetime çok var iki hafta falan. Neler oluyor içimde anlamıyorum ama bence gebelikle bir ilgisi yok :KK70:
Vardır belki vücut alışmaya çalışıyordur ☺️ Hadi hayırlısı bakalımm.

Benimde ilk ignemde böyle olmuştu kendiliğinden gitti

Kizlar klomen kanda hcg hormonunu tetikler mi bilginiz varmi hamile olmayipda kanda klomenden dolayi bu hormon cikarmi adet gunu

Nasil emin olcaz adeti bekleyip gecikmesini adet gunu yapsak klomenin yan etkisi olduysa ya ay iyice kafam karisdi

Sen kullandin mi klomenin yan etkileri oldumu sende canim gecen ay denedim kimyasalla sonuclandi bu ayda deniyoruz baakalim

Merhaba bende ayın 5 de başladım. Kabızlık ve kasık agrısı ayrıca şişlik gibi etkileri oluyor yani bende oluyor ☺️

Kızlar merhaba bende yarın klomene başlıyorum umarım bu ay olur güzel haber alan var mi 😌

Kızlar merhaba bende yarın klomene başlıyorum umarım bu ay olur güzel haber alan var mi 😌
Merhaba, İnşallah olumlu sonuçlar alırsın tatlım. Bende beklemedeyim henüz ama sanki olmayacak gibi. Düne kadar acayip stres olmuş kafama takmıştım ama bugün çok rahatım valla. buraya girdikçe insan daha da takıntılı hala geliyor.

Merhaba, İnşallah olumlu sonuçlar alırsın tatlım. Bende beklemedeyim henüz ama sanki olmayacak gibi. Düne kadar acayip stres olmuş kafama takmıştım ama bugün çok rahatım valla. buraya girdikçe insan daha da takıntılı hala geliyor.
Evet burası kasiyo ama çare aramak içinde burda buluyorum kendimi . İlk defa klomen kullancam heycanliyim biraz ne kadar kaldı adete senin canim

Evet burası kasiyo ama çare aramak içinde burda buluyorum kendimi . İlk defa klomen kullancam heycanliyim biraz ne kadar kaldı adete senin canim
Tatlım sakin olmaya çalış ve cidden düşünme boşver başka şeyler düşün. Benim 10 gün falan var olursam normalde düzensiz işte. Bende çok heyecanlanmıştım ama gereksizmiş :) Bugün bıraktım akışına.

Back