Ohhh ev keyfisi :) bende işteyim cnm,Pazartesi sendromuYok cnm bn atanamayan öğretmenlerdenim çalışmıyorum ama erken uyanırım bide oruç olmayınca
Kolay gelsin cnm memleket neresiOhhh ev keyfisi :) bende işteyim cnm,Pazartesi sendromu
Teşekkür ederim cnm. İstanbul , ama baba tokat :) Sen nerelisin.Kolay gelsin cnm memleket neresi
Şimdi ne durumdasın cnm. Ben çatlar mı dedim, çatlar çatlar sorun yok dedi. Ya çatlamazsaBende 2 kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini gördüm. Bende iğneden dolayı kasik ağrısı olmuştu klomen de agrım vs olmadı. Ha 2side olumsuz sonuçlandı. ;(
Hepimize inş :)Insallh cnm
Ben gitmedim enson iğneden sonra bi ay ara verelim kendiliğinden olursa olur olmazsa başka yerde bi dr var ona gideriz dedi eşim şuan regl beklemedeyim canm. Senin yumuslar ne kadar büyüyoŞimdi ne durumdasın cnm. Ben çatlar mı dedim, çatlar çatlar sorun yok dedi. Ya çatlamazsa
Bence de cnm biraz ara verip stresi azaltmak lazım. Dr. önemli bence de değiştirin. Valla cumartesi 2 yumurta olmuş biri 16mm diğeri 18mm olmuştu dr .ok iyi dedi. Pazar, salı değerlendirin dedi. Şimdi kasıklarım ağrıyor sabahtan beri. Bakalım regl bekleyeceğim bende, ki benim düzensiz ama bakalım neler olacakBen gitmedim enson iğneden sonra bi ay ara verelim kendiliğinden olursa olur olmazsa başka yerde bi dr var ona gideriz dedi eşim şuan regl beklemedeyim canm. Senin yumuslar ne kadar büyüyo
18 gayet iyi zaten normalde 17 18 mm olmalı. Benim 15 16 öyle gidiyodu. Valla bu gittiğimiz dr da gayet iyi herkes memnun yani ama eşim yinede erz. Da başka bi dr gidelim dedi dr bulduk zaten ramazan da güzel haber almazsak bayramdan sonra gidecez. Inşallah güzel haberler alırsın sen canım. Haber et bana da durumunu olur muBence de cnm biraz ara verip stresi azaltmak lazım. Dr. önemli bence de değiştirin. Valla cumartesi 2 yumurta olmuş biri 16mm diğeri 18mm olmuştu dr .ok iyi dedi. Pazar, salı değerlendirin dedi. Şimdi kasıklarım ağrıyor sabahtan beri. Bakalım regl bekleyeceğim bende, ki benim düzensiz ama bakalım neler olacak
Ayy bakarsın 18mm olan tutar da ikimizde güzel haberler alır, gelişmeleri beraber takip ederiz18 gayet iyi zaten normalde 17 18 mm olmalı. Benim 15 16 öyle gidiyodu. Valla bu gittiğimiz dr da gayet iyi herkes memnun yani ama eşim yinede erz. Da başka bi dr gidelim dedi dr bulduk zaten ramazan da güzel haber almazsak bayramdan sonra gidecez. Inşallah güzel haberler alırsın sen canım. Haber et bana da durumunu olur mu
Ya ben normalde düzensiz oluyorum ama su klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini gördüğümden beri gününe oluyorum mayıs 16sindan sonra bakcam artk canım 10 filan var. Inşallah güzel haberler alırızAyy bakarsın 18mm olan tutar da ikimizde güzel haberler alır, gelişmeleri beraber takip ederizRegline ne kadar var senin benim 20 gün falan
Nerelerdesin yahu sen :) ay evet alalım gerçektenYa ben normalde düzensiz oluyorum ama su klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini gördüğümden beri gününe oluyorum mayıs 16sindan sonra bakcam artk canım 10 filan var. Inşallah güzel haberler alırız
Inşallah alırız ya senem geliyo rabbim şu mübarek ramazan ayında sevindirsinNerelerdesin yahu sen :) ay evet alalım gerçekten
aminn cümlemizi inş.Inşallah alırız ya senem geliyo rabbim şu mübarek ramazan ayında sevindirsin
kız çalışıyorum işteyim maaş hesaplayacağıma burda yazıları okuyorumHaklsın kendinden biliyorum durumunu ama iste uğraş biseyler bul kendine belki bi nebze olsa kafan rahat eder. Ben bu ay rahat gibiyim düşünmüyo degilim ama kendime uğraşlar buluyorum
Allah seni napsin yakız çalışıyorum işteyim maaş hesaplayacağıma burda yazıları okuyorumkafayı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?