- 2 Mayıs 2019
- 129
- 89
- 18
Ay evet ya ondan mıymış. İştahim açıldı iki kilo aldımCanım bunlar normal şikayetler kilo artışı biraz sıkıntı oluyor iste sende ilaç kullamında kilo artışı oldu mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet ya ondan mıymış. İştahim açıldı iki kilo aldımCanım bunlar normal şikayetler kilo artışı biraz sıkıntı oluyor iste sende ilaç kullamında kilo artışı oldu mu?
Evet canım malesef en kötüsü kilo artışı zaten hamilelik döneminde artıo kilo beyapalım bebişlere değerAy evet ya ondan mıymış. İştahim açıldı iki kilo aldımşu an hastalık belirtilerim var bakalım hayırlsı. Sol kasık kısmım çok ağrıyor
Umarım öyledir. Göğüs ucu acımıyor artık ama şişlik var, bide kasık ağrısı ve akıntı. Hasta olacak gibiyim de inl olmazEvet canım malesef en kötüsü kilo artışı zaten hamilelik döneminde artıo kilo beyapalım bebişlere değerama sendeki belirtiler inşallah hamilelik belirtileri
![]()
hamileliktir bu Allah’ın izniyle gönlünü ferah tut rabbim en hayırlısını bilirUmarım öyledir. Göğüs ucu acımıyor artık ama şişlik var, bide kasık ağrısı ve akıntı. Hasta olacak gibiyim de inl olmaz
Ayyy yüreğine sağlık inş hepimiz güzel haberler alırız.Canım benim
hamileliktir bu Allah’ın izniyle gönlünü ferah tut rabbim en hayırlısını bilirgüzel haberler bekliyorum senden inşallah öyle hissediyorum
Ben okadar zorlu süreçlerden geçtim ki anlatsam roman olur 4ay önce bhamileliğim sonlandırıldı bebeğimin kalbi durdu. rahim dinlendirip öyle tekrar tedaviyle başladık inşallah ayrıca önceki hamileliğim tedaviyle oldu üstelik aldığım iğne tedavisiydi bir ayda 6kilo aldımCanım benim
hamileliktir bu Allah’ın izniyle gönlünü ferah tut rabbim en hayırlısını bilirgüzel haberler bekliyorum senden inşallah öyle hissediyorum
Çok üzüldüm gerçekten zor süreçler. Allahım gönlüne göre sağlıklı bir bebek kucağına almayı nasip etsin inş. Stres yapmamak lzım haklısın ama insan merak ediyor işteBen okadar zorlu süreçlerden geçtim ki anlatsam roman olur 4ay önce bhamileliğim sonlandırıldı bebeğimin kalbi durdu. rahim dinlendirip öyle tekrar tedaviyle başladık inşallah ayrıca önceki hamileliğim tedaviyle oldu üstelik aldığım iğne tedavisiydi bir ayda 6kilo aldımve çok zorlu bir süreçti psikolojim bozuldu şuan biraz daha rahatım artık stres yapmak istemiyorum.sende akışına bırak canım şakın stres yapma
allah razı olsun bu arada lütfen ağır hareketler yapmamaya özen göster ayrıca ayağında çorap olsun sürekliÇok üzüldüm gerçekten zor süreçler. Allahım gönlüne göre sağlıklı bir bebek kucağına almayı nasip etsin inş. Stres yapmamak lzım haklısın ama insan merak ediyor işte
Ayyy çıplak ayak geziyorum sıcak basıyor sürekli çıkarıyorum çorapları ondan mı ağrım var. Tmm cnm hemen giyiyorumallah razı olsun bu arada lütfen ağır hareketler yapmamaya özen göster ayrıca ayağında çorap olsun sürekli![]()
Canım benim dikkat et lütfen ayrıca Nezaman test yapacaksın günün Nezaman geçio?bu arada su bol bolAyyy çıplak ayak geziyorum sıcak basıyor sürekli çıkarıyorum çorapları ondan mı ağrım var. Tmm cnm hemen giyiyorum![]()
![]()
Canım su içmeyen ben su içmeye başladım. Adetim düzensiz ama geçen aya göre 21 inde olmam gerekiyordu. 5 gün kala 3 gün kala 1 gün kala test yaptım çıkmadı bir şey. Sadece ilk teste hayalet çizgi vardı ama ne kdar süre sonra çıktı bilmiyorum. Karış karış tecrübelisinCanım benim dikkat et lütfen ayrıca Nezaman test yapacaksın günün Nezaman geçio?bu arada su bol bolbende kaynana gibi çok karışıyorum
![]()
Allah’ın izniyle hamilesin erken gebelik testinde çıkardı aslında ona bakabilirsinCanım su içmeyen ben su içmeye başladım. Adetim düzensiz ama geçen aya göre 21 inde olmam gerekiyordu. 5 gün kala 3 gün kala 1 gün kala test yaptım çıkmadı bir şey. Sadece ilk teste hayalet çizgi vardı ama ne kdar süre sonra çıktı bilmiyorum. Karış karış tecrübelisin![]()
Allah sesini duysun ne diyimAllah’ın izniyle hamilesin erken gebelik testinde çıkardı aslında ona bakabilirsin![]()
Çok güzel haberdar et lütfenAllah sesini duysun ne diyimkan vericem aanırım akşam ☺
Amin inş yazarım güzel haber alırsamÇok güzel haberdar et lütfenhayırlı haberlerini bekliyorum
ay canım hayırlısı olsun inşallah hamişsin.bu arada çatlatma iğnesi vermedi dimi?kendi kendine çatlamasını istemiş sanırım doktorun.canım nasıl kullandın klomen i dozajı
Bende bu ay ilk defa klomen kullandım bugün kontrolüm var ama bugün kaşık ağrım ve şeffaf akıntım var çatlıyor olabilir
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin caKlomen 5 gün günde 1 tane kullandım çatlama iğnesi vermedi bana inşallah hepimiz umutlarımıza ulaşırız inşallah
hayırlı olsun yumoşlar inşallah tutar bu arada çatlatma iğnesi vermedi mi doktorunCanım şimdi çıktım doktordan 2 adet 23 mm yumurtam oluşmuş bugünden itibaren günaşırı ilişki dedi . Pazartesiden itibarende Protestan yazdı onu içeceğim ... hayırlı haberler alırız hepimiz inşallah
Bende yarın gideceğim ama bana günde iki tane verdi doktorum yarın bitiyor bel ağrılarım çokİnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin ca
hayırlı olsun yumoşlar inşallah tutar bu arada çatlatma iğnesi vermedi mi doktorun
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin ca
hayırlı olsun yumoşlar inşallah tutar bu arada çatlatma iğnesi vermedi mi doktorun