- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
Yok daha dün çatlatma iğnesini vurduminşallah hamilesindir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok daha dün çatlatma iğnesini vurduminşallah hamilesindir
Canim bende dün vuruldum . Beklemek ne kadar zor . Ayni zamanlarda test yaparız :) bu ayin 31 inde memlekete gidicem insallah hayırlı haberlerle giderim :)Yok daha dün çatlatma iğnesini vurdum![]()
Kızzz Bnde memlekete gideceğim o tarihlerdeCanim bende dün vuruldum . Beklemek ne kadar zor . Ayni zamanlarda test yaparız :) bu ayin 31 inde memlekete gidicem insallah hayırlı haberlerle giderim :)
Benim en geç 3 Haziran ama kesin 1-2 gibi olurum :) ben 31 inde yola cikiyom başka yerlere uğradıktan sonra memlekete gecicez bayramın 2. Günü falan . Ay insallah güzel güzel haberlerle gideriz yaaaaKızzz Bnde memlekete gideceğim o tarihlerdeadet tarihin ne zaman . Bnm yedi hazıran
Hadi bakalım inşallahBenim en geç 3 Haziran ama kesin 1-2 gibi olurum :) ben 31 inde yola cikiyom başka yerlere uğradıktan sonra memlekete gecicez bayramın 2. Günü falan . Ay insallah güzel güzel haberlerle gideriz yaaaa☺
Insallah canim cok dusunmemeye calis stres yapiyoz biz o yuzden olmuyo iliskiye gir kafani dagiymak icin birseylerle ilgilen düşünme benim gibi yok suram sisti yok kasigim hic boyle agrimadi diyipt3 kendini hamile moduna sokma bak ben oyle yaptim olmadiTamam canim bugun iğnemi yaptırdım yarin akşam iliski olucak insallah olur bu ay![]()
Amin canim insallahBenim en geç 3 Haziran ama kesin 1-2 gibi olurum :) ben 31 inde yola cikiyom başka yerlere uğradıktan sonra memlekete gecicez bayramın 2. Günü falan . Ay insallah güzel güzel haberlerle gideriz yaaaa☺
Kizlar merhaba tekrardan ben doktorumu degismek istiyorum Istanbulda Avrupa Yakasinda oturuyorum Eyüpteyim ama Avrupa Yakasinfa herhangi bir semptide olabilir tanidiginiz onerebildiginiz kadin dogum doktoru var mi
Evet çok haklısın düşünmemeye çalışıyorum ama agrilar rahat birakmiyo. Bugun iftardan sonra bayağı akıntı geldi kahve rengi lekeyle beraber. Okadarr sancım varki dik şekilde yürüyemiyorum sağ kaşığım çok agriyo adim attırmıyo. İliskiden sonra dahada arttı agri napicam bilmiyorum sende de böyle oldu mu felçli gibi geziyorum evde eşim bile dalga geciyo çarpık karı diyeInsallah canim cok dusunmemeye calis stres yapiyoz biz o yuzden olmuyo iliskiye gir kafani dagiymak icin birseylerle ilgilen düşünme benim gibi yok suram sisti yok kasigim hic boyle agrimadi diyipt3 kendini hamile moduna sokma bak ben oyle yaptim olmadi
Agrim oluyodu ama kahvérengi akinto gelmedi ayy hadi insallah hamilesindir doktora bir git yada ara sor ne zaman adet gununEvet çok haklısın düşünmemeye çalışıyorum ama agrilar rahat birakmiyo. Bugun iftardan sonra bayağı akıntı geldi kahve rengi lekeyle beraber. Okadarr sancım varki dik şekilde yürüyemiyorum sağ kaşığım çok agriyo adim attırmıyo. İliskiden sonra dahada arttı agri napicam bilmiyorum sende de böyle oldu mu felçli gibi geziyorum evde eşim bile dalga geciyo çarpık karı diye![]()
Merhaba kızlar bende bu ay klomene başladım ve Cuma günü bitiyor ilacım kontrolüm var kızlar lütfen deneyimlerinizi yazın çok zorlu bir süreç rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinMerhaba kızlar. Bebek düşünüyoruz. İlk defa klomen kullandım ve bu cumartesi kontrole gideceğim.
Kasık ağrısı olanlar varmış ama bende hiç öyle olmadı. Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?
Heyecanlı bir süreç, merak ediyorum :) Hepimiz için hayırlısı olsun.
Insallah bebisler bizimledirsizin bat ne zaman benim 11 mayis
Bende klomeni 5 gün kullandım 25mm büyümüştü yumurtalığım gün aşırı ilişki dedi duphaston ve estrofem ilaçları kullanmamı istedi doktorum ilaçlara başladıktan 3 gün sonra kasık ağrım başladı verdi 8 gündür kasık ağrım var bakalımMerhaba kızlar bende bu ay klomene başladım ve Cuma günü bitiyor ilacım kontrolüm var kızlar lütfen deneyimlerinizi yazın çok zorlu bir süreç rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canımBende klomeni 5 gün kullandım 25mm büyümüştü yumurtalığım gün aşırı ilişki dedi duphaston ve estrofem ilaçları kullanmamı istedi doktorum ilaçlara başladıktan 3 gün sonra kasık ağrım başladı verdi 8 gündür kasık ağrım var bakalım![]()
Bende bu ay ilk defa klomen kullandım bugün kontrolüm var ama bugün kaşık ağrım ve şeffaf akıntım var çatlıyor olabilirMerhaba kızlar bende bu ay klomene başladım ve Cuma günü bitiyor ilacım kontrolüm var kızlar lütfen deneyimlerinizi yazın çok zorlu bir süreç rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Merhaba. Valla bende göğüs ucu, kasık, kabızlık ve gaz sorunu oldu. Amin cümlemize inşMerhaba kızlar bende bu ay klomene başladım ve Cuma günü bitiyor ilacım kontrolüm var kızlar lütfen deneyimlerinizi yazın çok zorlu bir süreç rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canım benim bildiğim ilaç bitiminden bikaç gün sonra yumurtlama olur.lütfen kontrolden sonra yazarmısın doktorun ne diyecek diyeBende bu ay ilk defa klomen kullandım bugün kontrolüm var ama bugün kaşık ağrım ve şeffaf akıntım var çatlıyor olabilir
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım![]()
ay canım hayırlısı olsun inşallah hamişsin.bu arada çatlatma iğnesi vermedi dimi?kendi kendine çatlamasını istemiş sanırım doktorun.canım nasıl kullandın klomen i dozajıBende klomeni 5 gün kullandım 25mm büyümüştü yumurtalığım gün aşırı ilişki dedi duphaston ve estrofem ilaçları kullanmamı istedi doktorum ilaçlara başladıktan 3 gün sonra kasık ağrım başladı verdi 8 gündür kasık ağrım var bakalım![]()
Canım bunlar normal şikayetler kilo artışı biraz sıkıntı oluyor iste sende ilaç kullamında kilo artışı oldu mu?Merhaba. Valla bende göğüs ucu, kasık, kabızlık ve gaz sorunu oldu. Amin cümlemize inş