Gebeliğe Hazırlık KLOMENE BAŞLAYANLAR MART 2022

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız beklemek en zoru zaten devamlı bir belirti aramak herşeyi ona yormak ,muhtemelen göğüs ucu ağrısı da iğneden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.
Siz yine de nötr düşünün olursa sevinir olmazsa üzülmezsiniz. Gerçi size söylüyorum ama ben de her şeyden umutlanan biriyim . Tez zamanda güzel haberler verelim birbirimize

Siz yine de nötr düşünün olursa sevinir olmazsa üzülmezsiniz. Gerçi size söylüyorum ama ben de her şeyden umutlanan biriyim . Tez zamanda güzel haberler verelim birbirimize
İnşallah salı günü sabah ilk idrarla test yapıcam erken gebelik testi aldım sonucu haber veririm size Çarşamba da kan testi vericem her ihtimale karşı Perşembe de kendi kadın dogmcuma randevum var

Ben de bu ay klomen + estrofem kullandım adetim 4 gün gecikti ama estrofem de gecikme yapabiliyor diye bekliyorum sadece birkaç gün daha geçerse test yaparım .
İnşallah güzel haberler alırsınız

Aldım bir kez yiyebildim tadını güzelleştirmek için bir yol biliyor musunuz midem aşırı bulandı
Muz ve avakodayu iyice ezip püre haline getirin karıştırın üzerine de biraz bal dökün ben sadece o şekilde yiyebildim çatlatma iğnesi olduğun evrede 4 5 adet bu şekilde yiyebildim

İnşallah salı günü sabah ilk idrarla test yapıcam erken gebelik testi aldım sonucu haber veririm size Çarşamba da kan testi vericem her ihtimale karşı Perşembe de kendi kadın dogmcuma randevum var
Evet buradan arkadaş olduk . Valla herkesin sağlıkla hamile olmasını istiyorum görmesem bile o duyguları yaşıyorum haber verin mutlaka bize . Siz olun sonra da bana dua edersiniz ne de olsa hamilelerin duası kabul olur derler eskiler

Muz ve avakodayu iyice ezip püre haline getirin karıştırın üzerine de biraz bal dökün ben sadece o şekilde yiyebildim çatlatma iğnesi olduğun evrede 4 5 adet bu şekilde yiyebildim
Peki denerim teşekkürler

Dua ederken benimle aynı isteği paylaşanlar için de ediyorum çok zor isteyipte olmaması Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah bir sürü minnosumuz olsun

Aldım bir kez yiyebildim tadını güzelleştirmek için bir yol biliyor musunuz midem aşırı bulandı
Bir avakado ezip bir tam limon sıkıyorum biraz tuz ve zeytinyağı mis gibi oluyor çok lezzetli ekşi sevdiğim için limon çok sıkıyorum siz az sikabilirisniz.

Catlatma iğnesi olmadıniz mi peki ,nasıl duruyosunuz geciktigi halde test yapmadan sabretmek çok zor
Ah o kısmı çok karışık benim kadar test yapan yoktur sanırım geçen ay tüp denemem oldu olumsuz sonuc bu ay da kendiliğinden denedik çatlatma iğnesi yapmadım zaten ilacı kendim ayarlayıp içtim sadece belirtiye gore yumurta takibine gittim doktora ve çatlamışti zaten. Ama estrofem etkisi olabilir diye bekliyorum çok kullanmadım rahim kalinligim iyidi . Gelmezse yarın yapacağım ama yüzleşmek çok zor geliyor ondan yapmadım

İnşallah çift çizgiyi görürsünüz
Kaç yıllık evlisiniz pcos mu var peki

merhaba, yumurtanın catlaması icin mi avokado yiyorsunuz

Negatif malesef testim çok üzgünüm doktorumla konuşup hsg çekmesini isticem bu ay en azından tıkanıklık varsa açılır. Ne zor heves edip hevesinin kırılması

Negatif malesef testim çok üzgünüm doktorumla konuşup hsg çekmesini isticem bu ay en azından tıkanıklık varsa açılır. Ne zor heves edip hevesinin kırılması
hsg cektirmek faydalı canım mutlaka çektir. üzme kendini, herseyde vardır bir hayır. yalnız soylemeden edemeyeceğim, nick in umutsuz ya, seni gördükce icim kötü oluyor. sozcuklerın gücüne cok inanıyorum, umutlu ol her zaman

Yıllar önce açtığımda öyle almıştım değişim şansım var mı bilmiyorum bende enerjiye çok inanıyorum Ama taa ozamanlar da aynı ilaçsız hiç adet görmüyordum ileride sıkıntı yaşayacağımi biliyordum üzgün bir anımda böyle hesap oluşturdum insanın psikolojisi karakteri çok etkili bunda bazısı dağ gibi durur derdinin karşısında malesef bazısı da bir rüzgarda yıkılır dış dünyaya eşe dosta aileye karşı birşey yokmuş gibi davranıyorum zayıf noktası belli edersem hep ordan vuruyorlar çünkü biliyorum ama burda olmuyorr içimi rahatça açabildigim tek yer burası eşime anneme dahi üzüntümü yansıtmaya çalışıyorum üzülmesinler diye

Son düzenleme:
öyle düşünme ya burda okadar cok okudum ki ilacla adet goren ama beklemediği bir anda hamile kalan, menapoza girip hamile kalanlar dahi var, oyuzden hep olumlu dusun.
tabiki burda icini dök, hepimiz aynı seyi yapıyoruz, kimseye bişey anlatamıyoruz özellikle bebek konusu cok hassas. yaşın küçük oyuzden sansın cok, inşallah en yakın zamanda saglıkla hamile kalırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…