- 19 Ocak 2022
- 117
- 79
- 28
- Konu Sahibi Umuthepvarr
-
EvetÖğretmenmisinizz?
Aa ne güzel bende hastanedeyim hemşireyim nöbet usulü çalışınca boş günlerde bu işleri halledebiliyorum :)
Benimde 5 di tutmadı5 demişti . 7 olması gerekiyormuş en az.
Yazmadı canm ,saolasin Rabbim hepimize evlat nasip etsin insMerhaba geçmiş olsun Rabbim bir daha üzüntü yaşatmasin sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin bebeğini canim benim bir sorum var klomen kullanıp ilk hamile kaldığınız da doktorunuz size progestan yazmadı mı ?
Yani bilmiyorum ki cabm işte inan düşürmek hemde arka arkaya olunca çok zor ve üzücü yıpratıcı bir dönem.rabbim isteyen herkese nasip etsin insEn azından gebe kaldığınizi biliyorsunuz benim 8 ayda hiç gebe kalamadim adetlerine düzensiz olduğundan bazı aylar zaten adet olmadan geçti
Ne güzel en azından bu işin içindesiniz daha çok bilgi sahibisinizAa ne güzel bende hastanedeyim hemşireyim nöbet usulü çalışınca boş günlerde bu işleri halledebiliyorum :)
Evet ne güzel ,bizede bilgilerinizi aktarirsaniz çok seviniriz,Ne güzel en azından bu işin içindesiniz daha çok bilgi sahibisiniz
Tutmadı derken gebelik hiç oluşmadı değil mi olsun üzülmeyin her şeyin bir vakti vardır moral çok önemli bu süreçte . Bana ilaç verdi estroferm sabah akşam. Bu ay dene bakalım eğer olmazsa adetin 3.günü gel daha yüksek dozda ilaçlar veririz dedi.Benimde 5 di tutmadıpeki sen nasıl önlem aldın ne ne kullandın canım bnde haftaya gidicem dr
d vitamini yumurta kalitesi içinde inositol kullandım canımKuzum.takviye ne kullandın ?
Sagl canım, bende d vıtamını kullanıyorum, ınostiol bakaymd vitamini yumurta kalitesi içinde inositol kullandım canım
ben ocean polysitol kullanıyorum canım içinde folikasitte var ekstra kullanmana gerek kalmıyo doktorum önermişti inositol oranıda baya iyi bi araştır istersenSagl canım, bende d vıtamını kullanıyorum, ınostiol bakaym
sagol canmmm bakıcamben ocean polysitol kullanıyorum canım içinde folikasitte var ekstra kullanmana gerek kalmıyo doktorum önermişti inositol oranıda baya iyi bi araştır istersen
Gebelik oluşmadı canım. Hayırlısı tabi sağlık olsunda. Estrofermi ne zaman başladın peki adetliyken miTutmadı derken gebelik hiç oluşmadı değil mi olsun üzülmeyin her şeyin bir vakti vardır moral çok önemli bu süreçte . Bana ilaç verdi estroferm sabah akşam. Bu ay dene bakalım eğer olmazsa adetin 3.günü gel daha yüksek dozda ilaçlar veririz dedi.
Hayır estroferme yumurtalarım büyümüş mu diye gittiğimde doktor başlattı 12.günümde . Yumurtalar büyümüş ama endometrium çok incelmiş diye başlattı .Gebelik oluşmadı canım. Hayırlısı tabi sağlık olsunda. Estrofermi ne zaman başladın peki adetliyken mi
Benimde geçen ay rahim kalınlığı 12.gün 5.buçuktu nar suyu başladım 17.gün 8 mm oldu nar suyunu tavsiye ederim bu ayda kullandım 14.gün 11 buçuk mm oldu kalınlık. Dimes markanın doğal sıkma nar suyu var5 demişti . 7 olması gerekiyormuş en az.
Peki hiç mi kalınlanlaşmadı canım kaç gün kullandırdıHayır estroferme yumurtalarım büyümüş mu diye gittiğimde doktor başlattı 12.günümde . Yumurtalar büyümüş ama endometrium çok incelmiş diye başlattı .
Öyle mi denerim o zaman . Teşekkür ederimBenimde geçen ay rahim kalınlığı 12.gün 5.buçuktu nar suyu başladım 17.gün 8 mm oldu nar suyunu tavsiye ederim bu ayda kullandım 14.gün 11 buçuk mm oldu kalınlık. Dimes markanın doğal sıkma nar suyu var
2 gün kullan gel dedi kontrole çağırdığı zaman belki bir ihtimal kalınlaşırsa çatlatma iğnesi yapacaktı ama maalesef kalınlaşmadi 2 günde kalınlaşması zordu zaten. Sonrasında daha da gitmedimPeki hiç mi kalınlanlaşmadı canım kaç gün kullandırdı
anladım canım saol inşallah önümüzdeki süreçte hem hamilelik hemde kalınlaşma olur. Ben de adetim bittiğinden beri günde 1 bardak nar suyu içiyorum 4gün flan oldu yarında kontrolüm var hayırlısı inşallah kalındır2 gün kullan gel dedi kontrole çağırdığı zaman belki bir ihtimal kalınlaşırsa çatlatma iğnesi yapacaktı ama maalesef kalınlaşmadi 2 günde kalınlaşması zordu zaten. Sonrasında daha da gitmedim
İnşallah olmuşturanladım canım saol inşallah önümüzdeki süreçte hem hamilelik hemde kalınlaşma olur. Ben de adetim bittiğinden beri günde 1 bardak nar suyu içiyorum 4gün flan oldu yarında kontrolüm var hayırlısı inşallah kalındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?