Gebeliğe Hazırlık KLOMENE BAŞLAYANLAR MART 2022

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Umuthepvarr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
318
167
103
İzmir
Merhaba kızlar 25 yaşındayım,ergenliğimden beri pcosum ve adet düzensizliğim var uzun süre göremiyorum bazen 3-4 ay 8 aylık evliyim ve yarın adetimin 5.günü KLOMENE başlıyorum benimle birlikte bu süreci yaşayan ya da daha önce yaşamış olan varsa konuşalım haberleselim ne dersiniz benim amh:3.04 çıktı gayet güzel ama prolaktin 24 ve testesteron 63 ama bunlara müdahale etmeye gerek yok dedi doktorum

Ovulasyon testi kullan bol yürüyüş ve su iç

Merhaba bende reglimin 5.günü klomen kullandım sonra 14.gün çatlatma iğnesi yaptım şuan iğnemin 4. Günü öncesinde ovulasyon kullanmadım doktor zaten takip ediyo ekstra yakviye kullandım çatlamanın olduğu gün çatlamış mı die bakıyım dedi test pik çıktı burdan söylenenlere göre iğne gebelik testinide ovu.testinide yanıştıyormuş boşuna yapma

İnşallah güzel bir sonuç alırsınız sizin ne gibi bir probleminiz vardı peki

İnşallah güzel bir sonuç alırsınız sizin ne gibi bir probleminiz vardı peki
bir problemim yok 8 ay oldu deneyeli bendede eşimdede bi sıkıntı yok şuanlık hormanlar eşimin değerleri vs. temiz ilk defa kullandım bende klomen bu ay bakalım umarım güzel sonuçlar alırız

Merhaba . Ben de senin gibi üniversiteden beri pcosum. Bu ay ilk kez klomene başladım şu an 3.günümdeyim . Buradaki yazıları okuyunca umut oluyor bana o yüzden umutsuz olmayalım güzel günler göreceğimize ben inanıyorum en önemlisi morali yüksek tutmak

Aa ne güzel bende bugün başladım bakalım yumurtalarimiz ne kadar büyüyecek siz ne zamandır istiyorsunuz

Aa ne güzel bende bugün başladım bakalım yumurtalarimiz ne kadar büyüyecek siz ne zamandır istiyorsunuz
Ben daha 1 aydır düşünmeye başladım. Yaşım 29 ama bu zamana kadar iş kariyer vs. derken bu yaşa geldik bu arada doktor beni adetimin 3.günü başlattı ilaca. Kimisine 5.gün başlatmış bilmiyorum heyecanla bekliyorum 9 Mart'ta randevum var inşallah güzel sonuçlar alırız

Bnde 26 yasindayim pcosluyum. 45 50 gunde bir 2 ayda bir adet
Bnde 26 yasinda pcosluyum. Subat ayinda adetin 3 ünu gunu klomene baslayim catlatma ignesi oldum. Ama maalesef gebelik suan yok. Hemen adet olmayı bekliyorum tekrar klomene baslayıp igne olucam bu ayda. Adet 45 50 2 ayda bir falan oluyorum. Sogan suyu icmeye basladım adet olayım cok gec kalmadan. Artik mart ayinda hamile kalabilmek istiyorum bnde ya

Bende pazartesi günü başladım ilaca 4.ayımdayım tedavide henüz tutmadı nasip

Kızlar 35 günde bi adet oluyorum değerlerde normal ama fsh 5 biraz yüksekmiş amh 3.9 ama doktor ultrason da bisey yok dedi her ay 35 gunde bi adet arasında ve yumurtluyorum takibi yaptık her ay progesteron 9.8 10 11 ki biseyler çıkıyordu komen tedavisi bana gerekirmi sizce

Ben de bu ay kullandim bes gun iki gun bosluk bugun kontrolum vardi.iki yumurta olusmus .klomene tepki veriyor demekki ama fazla buyumus dedi.2.5 muş biri.normal iliski devam edin olabilirde olmayabioirde dedi.tekrar adet plursan ucuncuguni gel kist olmamissa dozu dusurup tekrar klomen kullaniriz dedi.

İnşallah bu ay tutar bir daha ki aya gerek kalmaz peki , çatlatma iğnesi falan varmedi mi peki çatladı gibi nasıl anlicaksiniz

Kızlar neler yapıyorsunuz klomen kullanımınız bitti mi ? Benim bugün klomen kullanmam bitti 9 Mart'ta kontrole gideceğim . İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız buradan birbirimize destek olalım

Merhaba benim bugün 3. Günüm, inşallah 8 mart 'ta kontrole gidicem bende ilaç bittikten sonra bir gün boşluk bıraktik sonra gel dedi . İnşallah faydasını görürüz

Kızlar neler yapıyorsunuz klomen kullanımınız bitti mi ? Benim bugün klomen kullanmam bitti 9 Mart'ta kontrole gideceğim . İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız buradan birbirimize destek olalım
Sizi nie o kadar geç çağırdı ki acaba ilaç bittikten 5 gün sonra oluyor ,adetin kaçıncı günü başladınız ilaca

Sizi nie o kadar geç çağırdı ki acaba ilaç bittikten 5 gün sonra oluyor ,adetin kaçıncı günü başladınız ilaca
Ben de şu an onu düşünüyorum neden geç çağırdı diye . Ben 3.günü başladım ilaca. Siz ?

Ben 5.günü başladım siz erken başladığınız için olmuş ama ikimizde adetin 12.günü gitmiş olucaz aslında sorun yok yani
Aynen oyle. Araştırdım biraz 12.gün gidiliyormuş sorun yokmuş yani inşallah güzel sonuçlar alırız bu süreç bile çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…