• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KLOMENE BAŞLAYANLAR MART 2022

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
meraba canım bugün adetimin 10. günü gittim sana demiştim nar suyu kullandım diye bugün rahim duvarı kalınğım 8mm dedi doktor sana da tavsiye derim nar suyu kullan :KK200: markasıda exotic doğal bildiğin nar suyu katkı maddesi yok getir de var

meraba canım bugün adetimin 10. günü gittim sana demiştim nar suyu kullandım diye bugün rahim duvarı kalınğım 8mm dedi doktor sana da tavsiye derim nar suyu kullan :KK200: markasıda exotic doğal bildiğin nar suyu katkı maddesi yok getir de var
Merhaba, öyle mi kalınlaşmasına çok sevindim🌸 tamamdır teşekkür ederim ben de alırım bu akşam 😇🌸🌸

İnşallah canım hepimiz hayırlı haberler alıırız inşallah :KK36:sen şimdi nasıl bir yol izliyorsun
Ben şu an beklemedeyim doktor bu ay büyük ihtimal olmaz dedi endometrium ince diye . Yani 15.gün gittim hala 5 idi. O yüzden beklemedeyim şu an ne durumda bilmiyorum ama zaten kalınlaşsa bile yumurtlama dönemim de geçti . Reglime 13 gün kaldı

Ben şu an beklemedeyim doktor bu ay büyük ihtimal olmaz dedi endometrium ince diye . Yani 15.gün gittim hala 5 idi. O yüzden beklemedeyim şu an ne durumda bilmiyorum ama zaten kalınlaşsa bile yumurtlama dönemim de geçti . Reglime 13 gün kaldı
O belli olmaz canım adete yakın yumurtlayanda var hayırlısı Allahtan ya inşallah kavusuruz bebişlerimize canım

22 martta önce kist var mı bakıp klomene başlayacağız. 6. Gün olacak mecbur. covid olduğum için geçmesini bekliyoruz. Çok endişeliyim. Polikistin var pcos diyemeyiz dedi doktor. Hashimatom var. Çevremde normal gebelik geçiren yok desem yeri. Stres yapmamaya çalışıyorum çareyi burda buldum. Bi umut birbirimize destek oluruz. İnşallah bebişlerinizi biran önce kucağınıza alırsınız

Günaydııın kızlar 🌸 nasılsınız neler yapıyorsunuz bir gelişme olan var mı 😇

Günaydııın kızlar 🌸 nasılsınız neler yapıyorsunuz bir gelişme olan var mı 😇
Günaydın merhaba iğnenin 11.günündeyim belirti olarak beyaz akintilarım oluyor arada onun dışında göğüs uclarim dokununca acıyor henüz hiç test yapmadım 22 sinde yapmayı planlıyorum 🙂 sizin nasıl bir gelişme var mı

Günaydın merhaba iğnenin 11.günündeyim belirti olarak beyaz akintilarım oluyor arada onun dışında göğüs uclarim dokununca acıyor henüz hiç test yapmadım 22 sinde yapmayı planlıyorum 🙂 sizin nasıl bir gelişme var mı
Hadi inşallah hayırlısıyla olur bebişiniz 🤲🤲💃 ben de bir gelişme yok maalesef ovulasyon testleri yapıyorum sürekli 2.çizgi kıpkırmızı çıkıyor. Ya yumurtam çatlamadı kistleşti ya da pcosda zaten lh yüksek olduğu için belirgin çıkıyor . Şu an hiçbir bilgim yok adet olunca gel demişti doktorum 9 günüm kaldı bakalım

İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız beklemek en zoru zaten devamlı bir belirti aramak herşeyi ona yormak ,muhtemelen göğüs ucu ağrısı da iğneden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.

Avakado yiyin çok etkiliyor rahim kalinlastirmak için

Ben de bu ay klomen + estrofem kullandım adetim 4 gün gecikti ama estrofem de gecikme yapabiliyor diye bekliyorum sadece birkaç gün daha geçerse test yaparım .

Back