- 7 Ocak 2021
- 1.530
- 1
- 1.207
- 83
- Konu Sahibi Umuthepvarr
İnşallah canım hayırlı hanerlerle gelelimİnşallah olmuştur güzel haberlerinizi bekliyorum o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hayırlı hanerlerle gelelimİnşallah olmuştur güzel haberlerinizi bekliyorum o zaman
Amin inşallahİnşallah canım hayırlı hanerlerle gelelim
meraba canım bugün adetimin 10. günü gittim sana demiştim nar suyu kullandım diye bugün rahim duvarı kalınğım 8mm dedi doktor sana da tavsiye derim nar suyu kullan markasıda exotic doğal bildiğin nar suyu katkı maddesi yok getir de varAmin inşallah
Merhaba, öyle mi kalınlaşmasına çok sevindim tamamdır teşekkür ederim ben de alırım bu akşammeraba canım bugün adetimin 10. günü gittim sana demiştim nar suyu kullandım diye bugün rahim duvarı kalınğım 8mm dedi doktor sana da tavsiye derim nar suyu kullan markasıda exotic doğal bildiğin nar suyu katkı maddesi yok getir de var
Rica ederim canımMerhaba, öyle mi kalınlaşmasına çok sevindim tamamdır teşekkür ederim ben de alırım bu akşam
Bugün 10.gün için gittiniz yumurtalar büyümüş mü çatlatma iğnesi oldunuz mu pekiRica ederim canım
10. günde 16mm yumurtam var iki gün sonra çatlatma iğnesi olucam inşallah canımBugün 10.gün için gittiniz yumurtalar büyümüş mü çatlatma iğnesi oldunuz mu peki
Hadi bakalım inşallah güzel haberleri ilk senden alırız peşinden de biz geliriz inşallah10. günde 16mm yumurtam var iki gün sonra çatlatma iğnesi olucam inşallah canım
İnşallah canım hepimiz hayırlı haberler alıırız inşallah sen şimdi nasıl bir yol izliyorsunHadi bakalım inşallah güzel haberleri ilk senden alırız peşinden de biz geliriz inşallah
Ben şu an beklemedeyim doktor bu ay büyük ihtimal olmaz dedi endometrium ince diye . Yani 15.gün gittim hala 5 idi. O yüzden beklemedeyim şu an ne durumda bilmiyorum ama zaten kalınlaşsa bile yumurtlama dönemim de geçti . Reglime 13 gün kaldıİnşallah canım hepimiz hayırlı haberler alıırız inşallah sen şimdi nasıl bir yol izliyorsun
O belli olmaz canım adete yakın yumurtlayanda var hayırlısı Allahtan ya inşallah kavusuruz bebişlerimize canımBen şu an beklemedeyim doktor bu ay büyük ihtimal olmaz dedi endometrium ince diye . Yani 15.gün gittim hala 5 idi. O yüzden beklemedeyim şu an ne durumda bilmiyorum ama zaten kalınlaşsa bile yumurtlama dönemim de geçti . Reglime 13 gün kaldı
İnşallah canım her şeyin hayırlısı olsunO belli olmaz canım adete yakın yumurtlayanda var hayırlısı Allahtan ya inşallah kavusuruz bebişlerimize canım
Günaydın merhaba iğnenin 11.günündeyim belirti olarak beyaz akintilarım oluyor arada onun dışında göğüs uclarim dokununca acıyor henüz hiç test yapmadım 22 sinde yapmayı planlıyorum sizin nasıl bir gelişme var mıGünaydııın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bir gelişme olan var mı
Hadi inşallah hayırlısıyla olur bebişiniz ben de bir gelişme yok maalesef ovulasyon testleri yapıyorum sürekli 2.çizgi kıpkırmızı çıkıyor. Ya yumurtam çatlamadı kistleşti ya da pcosda zaten lh yüksek olduğu için belirgin çıkıyor . Şu an hiçbir bilgim yok adet olunca gel demişti doktorum 9 günüm kaldı bakalımGünaydın merhaba iğnenin 11.günündeyim belirti olarak beyaz akintilarım oluyor arada onun dışında göğüs uclarim dokununca acıyor henüz hiç test yapmadım 22 sinde yapmayı planlıyorum sizin nasıl bir gelişme var mı
Avakado yiyin çok etkiliyor rahim kalinlastirmak içinBen şu an beklemedeyim doktor bu ay büyük ihtimal olmaz dedi endometrium ince diye . Yani 15.gün gittim hala 5 idi. O yüzden beklemedeyim şu an ne durumda bilmiyorum ama zaten kalınlaşsa bile yumurtlama dönemim de geçti . Reglime 13 gün kaldı
Catlatma iğnesi olmadıniz mi peki ,nasıl duruyosunuz geciktigi halde test yapmadan sabretmek çok zorBen de bu ay klomen + estrofem kullandım adetim 4 gün gecikti ama estrofem de gecikme yapabiliyor diye bekliyorum sadece birkaç gün daha geçerse test yaparım .