- 19 Ocak 2022
- 117
- 79
- 28
- Konu Sahibi Umuthepvarr
-
Ama şu an test için çok erken değil mi belki çıkmamıştır şu an. Adetinize kaç gün varNegatif malesef testimçok üzgünüm doktorumla konuşup hsg çekmesini isticem bu ay en azından tıkanıklık varsa açılır. Ne zor heves edip hevesinin kırılması
Teşekkür ederim umarım öyle olur çok şükür esiminde benimde yaşımız 26 27 henüz , çok hassas gerçekten yaşamayan bilemez insanlar için o kadar kolay ki karar verdigi ay hamile kalanlara yada evlenince ilk geceden hamile kalanlara ve hiç istemediği halde kalanlara , bu da bir sınav Allah isteyen herkese versin inşallahöyle düşünme ya burda okadar cok okudum ki ilacla adet goren ama beklemediği bir anda hamile kalan, menapoza girip hamile kalanlar dahi var, oyuzden hep olumlu dusun.
tabiki burda icini dök, hepimiz aynı seyi yapıyoruz, kimseye bişey anlatamıyoruz özellikle bebek konusu cok hassas. yaşın küçük oyuzden sansın cok, inşallah en yakın zamanda saglıkla hamile kalırsın canım
Bugün iğne olalı 14. Günüm gecem ay tarlusal kullanıp adet olmuştum zaten 26 subattaAma şu an test için çok erken değil mi belki çıkmamıştır şu an. Adetinize kaç gün var
İsim degisikligi talebinde bulundum yapılıyormuşöyle düşünme ya burda okadar cok okudum ki ilacla adet goren ama beklemediği bir anda hamile kalan, menapoza girip hamile kalanlar dahi var, oyuzden hep olumlu dusun.
tabiki burda icini dök, hepimiz aynı seyi yapıyoruz, kimseye bişey anlatamıyoruz özellikle bebek konusu cok hassas. yaşın küçük oyuzden sansın cok, inşallah en yakın zamanda saglıkla hamile kalırsın canım
Doktor ile görüştünüz mü peki kan testi ile mi baktırdınız? Gençsiniz yaşınız da büyük değil ben 3 ay sonra 30 olacağım üzülmeyin umut her daim varBugün iğne olalı 14. Günüm gecem ay tarlusal kullanıp adet olmuştum zaten 26 subatta
Yarın kan vericem Perşembe de kendi doktoruma gidicem bakalım görüşmeye , teşekkür ederim evet umut bitince mutlu olmak için de bir sebep kalmıyor bir gün bizde güzel haberler alırız inşallah en yakın zamandaDoktor ile görüştünüz mü peki kan testi ile mi baktırdınız? Gençsiniz yaşınız da büyük değil ben 3 ay sonra 30 olacağım üzülmeyin umut her daim var
Alacağız inşallah ben inanıyorumYarın kan vericem Perşembe de kendi doktoruma gidicem bakalım görüşmeye , teşekkür ederim evet umut bitince mutlu olmak için de bir sebep kalmıyor bir gün bizde güzel haberler alırız inşallah en yakın zamanda
Yarın kan vermeme gerek kalmadı adet oldum az önce 14. Gündü bugün iğneden sonra,hayırlısı bakalimAlacağız inşallah ben inanıyorum
Ben de adet olacak gibiyim ağrım var . Olsun üzülmek yok yola devam .Yarın kan vermeme gerek kalmadı adet oldum az önce 14. Gündü bugün iğneden sonra,hayırlısı bakalim
Muhtemelen yine klomene başlarız bu ay da sizde düşünüyor musunuz tekrar kullanmayiBen de adet olacak gibiyim ağrım var . Olsun üzülmek yok yola devam .
Evet ama klomen değil . Klomen benim rahmimi inceltti o yüzden femara başlayalım dedi doktor hem rahimi besliyor demişti . Adetin 2.günü gel dediMuhtemelen yine klomene başlarız bu ay da sizde düşünüyor musunuz tekrar kullanmayi
İnşallah ondan memnun kalırsınızEvet ama klomen değil . Klomen benim rahmimi inceltti o yüzden femara başlayalım dedi doktor hem rahimi besliyor demişti . Adetin 2.günü gel dedi
İnşallah Nisan ayı belki bizim ayımızdırİnşallah ondan memnun kalırsınız
İnşallah ramazan ayı bereket ve bebiş getirsin bizlereİnşallah Nisan ayı belki bizim ayımızdır
Bazen klomen adet düzensizliği yapıyormuş . Kaset testlerden mi yaptınız yoksa kan mi verdiniz?Benim bir hafta oldu gecikme ve hiç belirtim yok sabah yaptım test negatif
Kaset yaptım çok yoruldum artık gidip kan veresim de yok. Büyük ihtimalle klomen yaptı. Hiç göğüslerimde de belirti yok birkaç gün bekleyip kan vereyim bariBazen klomen adet düzensizliği yapıyormuş . Kaset testlerden mi yaptınız yoksa kan mi verdiniz?
ben de ocak ayında klomen kullandım, subatta kist yaptıgını ogrendim ve bu ay adetim 10 gün kadar gecikti. korkutmak istemem ama doktora gidip bir kontrol ettir istersen. ben tarlusal ile adet oldum ve hiçbir zaman bu kadar gecikmemişti.Kaset yaptım çok yoruldum artık gidip kan veresim de yok. Büyük ihtimalle klomen yaptı. Hiç göğüslerimde de belirti yok birkaç gün bekleyip kan vereyim bari
Bence de kan verip baktırın her ihtimale karşı doktor ile görüşünKaset yaptım çok yoruldum artık gidip kan veresim de yok. Büyük ihtimalle klomen yaptı. Hiç göğüslerimde de belirti yok birkaç gün bekleyip kan vereyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?