• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KLOMENE BAŞLAYANLAR MART 2022

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Negatif malesef testim 😞 çok üzgünüm doktorumla konuşup hsg çekmesini isticem bu ay en azından tıkanıklık varsa açılır. Ne zor heves edip hevesinin kırılması
Ama şu an test için çok erken değil mi belki çıkmamıştır şu an. Adetinize kaç gün var

öyle düşünme ya burda okadar cok okudum ki ilacla adet goren ama beklemediği bir anda hamile kalan, menapoza girip hamile kalanlar dahi var, oyuzden hep olumlu dusun.
tabiki burda icini dök, hepimiz aynı seyi yapıyoruz, kimseye bişey anlatamıyoruz özellikle bebek konusu cok hassas. yaşın küçük oyuzden sansın cok, inşallah en yakın zamanda saglıkla hamile kalırsın canım
Teşekkür ederim umarım öyle olur çok şükür esiminde benimde yaşımız 26 27 henüz , çok hassas gerçekten yaşamayan bilemez insanlar için o kadar kolay ki karar verdigi ay hamile kalanlara yada evlenince ilk geceden hamile kalanlara ve hiç istemediği halde kalanlara , bu da bir sınav Allah isteyen herkese versin inşallah

öyle düşünme ya burda okadar cok okudum ki ilacla adet goren ama beklemediği bir anda hamile kalan, menapoza girip hamile kalanlar dahi var, oyuzden hep olumlu dusun.
tabiki burda icini dök, hepimiz aynı seyi yapıyoruz, kimseye bişey anlatamıyoruz özellikle bebek konusu cok hassas. yaşın küçük oyuzden sansın cok, inşallah en yakın zamanda saglıkla hamile kalırsın canım
İsim degisikligi talebinde bulundum yapılıyormuş 🤭🤭

Bugün iğne olalı 14. Günüm gecem ay tarlusal kullanıp adet olmuştum zaten 26 subatta
Doktor ile görüştünüz mü peki kan testi ile mi baktırdınız? Gençsiniz yaşınız da büyük değil ben 3 ay sonra 30 olacağım üzülmeyin umut her daim var 🤗

Doktor ile görüştünüz mü peki kan testi ile mi baktırdınız? Gençsiniz yaşınız da büyük değil ben 3 ay sonra 30 olacağım üzülmeyin umut her daim var 🤗
Yarın kan vericem Perşembe de kendi doktoruma gidicem bakalım görüşmeye , teşekkür ederim evet umut bitince mutlu olmak için de bir sebep kalmıyor bir gün bizde güzel haberler alırız inşallah en yakın zamanda 🙂

Yarın kan vericem Perşembe de kendi doktoruma gidicem bakalım görüşmeye , teşekkür ederim evet umut bitince mutlu olmak için de bir sebep kalmıyor bir gün bizde güzel haberler alırız inşallah en yakın zamanda 🙂
Alacağız inşallah ben inanıyorum 🤲

Muhtemelen yine klomene başlarız bu ay da sizde düşünüyor musunuz tekrar kullanmayi
Evet ama klomen değil . Klomen benim rahmimi inceltti o yüzden femara başlayalım dedi doktor hem rahimi besliyor demişti . Adetin 2.günü gel dedi

Benim bir hafta oldu gecikme ve hiç belirtim yok sabah yaptım test negatif

Bazen klomen adet düzensizliği yapıyormuş . Kaset testlerden mi yaptınız yoksa kan mi verdiniz?
Kaset yaptım çok yoruldum artık gidip kan veresim de yok. Büyük ihtimalle klomen yaptı. Hiç göğüslerimde de belirti yok birkaç gün bekleyip kan vereyim bari

Kaset yaptım çok yoruldum artık gidip kan veresim de yok. Büyük ihtimalle klomen yaptı. Hiç göğüslerimde de belirti yok birkaç gün bekleyip kan vereyim bari
ben de ocak ayında klomen kullandım, subatta kist yaptıgını ogrendim ve bu ay adetim 10 gün kadar gecikti. korkutmak istemem ama doktora gidip bir kontrol ettir istersen. ben tarlusal ile adet oldum ve hiçbir zaman bu kadar gecikmemişti.

Evet bende çok kişide duydum adet düzensizliği yaptığını hatta doktoruma sormuştum adet kesin olur muyum gebelik olmazsa diye , kesin olursun diyemem demişti kesin gecikir söktürücü kullanırım diyordum ama korktuğum gibi olmadi normalde zor oluyordum ama bu ay iğneden 14. Gün sonra oldum ,bencede bir doktora görünün en azından döngünün daha fazla uzamaz vakit kaybetmezsiniz

Bence de kan verip baktırın her ihtimale karşı doktor ile görüşün

Back