- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
Merhaba ben de bu ay başladım. Sanki kilo aldırdı. Şişkinlik yaptı. Göğüslerde ağrı ve uçlarda acı hissi var. Zaman zamanda kasıklarda ağrı hissi. Bata 8 gün var. Bunlar sizde de var mı acaba?
Sizin ne kadar kaldı adet tarihine?Kasıklarda ara ara ağrı oldu benim. Ve akıntım oldu biraz daha fazla. Onun dışında şişkinlik bende de yaptı
Sizin ne kadar kaldı adet tarihine?
İnşallah hayırlısı olsunmerhaba göğüslerde suan herhngi bişi yok bat daha var benm belki ondandr dün iğne vuruldum gece ağrım çok oldu doktor ilişki önerdi işte bilmiyorum inş Allah tutar
Benim iğneden 1 hafta sonra başladı zaten hadi inşmerhaba göğüslerde suan herhngi bişi yok bat daha var benm belki ondandr dün iğne vuruldum gece ağrım çok oldu doktor ilişki önerdi işte bilmiyorum inş Allah tutar
Çatlatma iğnesi vurulmuş muydunuz?Kızlar klomen biteli 13 gün oldu . Son adet tarihim 6 Şubat. Kasık ağrım var acaba kist mi yaptı? Ovulasyon testi ile 16 Şubat yumurtlama gördüm
Çatlatma iğnesi yapmış mıydı?Kızlar ben geçen ay sadece klomen kullandım pek gelişme olmamış dedi doktor iğne vermedi . Bugün adet olmam lazımdı olmadım kist oluşmuş olabilir mi acaba
Benim dün baktığında 26mm ben öyle gördüm ekrandanArkadaşlar bugün kontolum vardı klomen kullandim günde 2 tane. Bugün adetin 13. Günü Sağ tarafta 15mm solda 14 mm iki yumurtam varmış. 2 gün sonra gel bakalım dedi ama suan için büyüklüğü nasıl yumurtaların?
Evet olabilir benimkiler de 20 ve 21 mm'ye çıkmıştı gittigimde sonra gitmedim ne oldu bilmiyorum. Regl gününe son 3 kaldı bakalım. Ara ara belim ağrıyor umudum tükeniyor da bakalım nasip.Benim dün baktığında 26mm ben öyle gördüm ekrandan
Hayırlısı olsun o geleceği zamanı bilir hayatın akışına güvenmek lazım her şey en doğru zamanda olur çünküEvet olabilir benimkiler de 20 ve 21 mm'ye çıkmıştı gittigimde sonra gitmedim ne oldu bilmiyorum. Regl gününe son 3 kaldı bakalım. Ara ara belim ağrıyor umudum tükeniyor da bakalım nasip.
Hayır adet oldum bir gün gecikmeliÇatlatma iğnesi yapmış mıydı?
Üzülmeyin bir sonraki ay tutar inşHayır adet oldum bir gün gecikmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?