- 26 Ekim 2019
- 49
- 16
- 3
- 46
Kızlar bugün adetin 14. Günü pembe leke gördüm normal mi sizde de oldu mu böyle bişey klomen kullandımİğne oldun mu? Yumurtlama döneminde de akıntı oluyor, sonrasında iğnede gebelik hormonu olduğundan da akıntı oluyor.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün adetin 14. Günü pembe leke gördüm normal mi sizde de oldu mu böyle bişey klomen kullandımİğne oldun mu? Yumurtlama döneminde de akıntı oluyor, sonrasında iğnede gebelik hormonu olduğundan da akıntı oluyor.![]()
Hemde nasıl zorİnşallah olmuşturBeklemek çok zor
Progeatanı 16. Gün m başladın canımBende 3 aydır sabah akşam 5 gün boyunca klomen kullanıyorum bide inofolic combi ve progestan kullanıom Hala bişey yök ama adetime 1 hafta kaldı bu ay olmuştur inşallah![]()
Ben de olmadı canım.Kızlar bugün adetin 14. Günü pembe leke gördüm normal mi sizde de oldu mu böyle bişey klomen kullandım
AminnnnnnnnnnnHemde nasıl zorrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
15. Gün başladım 15 gün boyunca kullancam canımProgeatanı 16. Gün m başladın canım
Yerleşme kanaması okudum ama onun için de 14. Gün erken gibi değil miBen de olmadı canım.![]()
İçiyomusun fitil şeklinde mi ben ilk gebeliğimde fitil olarak kullanmıştım o yüxden sordum. Bir de 100 mü 200 mü acaba15. Gün başladım 15 gün boyunca kullancam canım
Vajina yoluyla kullanıodum ilk zamanlar ama doktorum aqızdanda içe bilirsin deyince aqızdan içmeye başladım bu ay 100 lük benm kiİçiyomusun fitil şeklinde mi ben ilk gebeliğimde fitil olarak kullanmıştım o yüxden sordum. Bir de 100 mü 200 mü acaba
Yumurtlama bile daha olmamistir belki. Yumurta catlama kanamasi olabilir. Yerlesme regle yakin donemde olur. Dollenme olduktan sonra dollenmis yumurtanin tuplerden gecip rahme yerlesmesi zaten 1 haftayi buluyor.Yerleşme kanaması okudum ama onun için de 14. Gün erken gibi değil mi
Doktor vermedi bana ama kullansam mı bilemedim yarın 15. GünümVajina yoluyla kullanıodum ilk zamanlar ama doktorum aqızdanda içe bilirsin deyince aqızdan içmeye başladım bu ay 100 lük benm ki
insallah Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinKızlar klomen tedavisine bugün başladım dualarınızı eksik etmeyin![]()
Bana doktor verdi canım yan etkileri çok fazla doktora danışıp kullan derim.Doktor vermedi bana ama kullansam mı bilemedim yarın 15. Günüm
Bilemedim yaa sanki kullanırsam tutunmasına yardımcı olacakmış gibi hissediyorumYan etkiye maruz kalicaksaniz doktor verince de kalıyorsunuz. İlacın içeriğini güzel okuyun kimler kullanmamali vs .
Bilemedim yaa sanki kullanırsam tutunmasına yardımcı olacakmış gibi hissediyorum
Merhaba ben de bu ay başladım. Sanki kilo aldırdı. Şişkinlik yaptı. Göğüslerde ağrı ve uçlarda acı hissi var. Zaman zamanda kasıklarda ağrı hissi. Bata 8 gün var. Bunlar sizde de var mı acaba?Kızlar klomen tedavisine bugün başladım dualarınızı eksik etmeyin![]()