Gebeliğe Hazırlık Klomene başladımm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ilaclarinizi kacta iciyorsunuz ben sabah 9 icip aksam gene dokuzda iciyorum dr herzman dengede olmasi cok guzel dedi bole takipni yapman dedi

Kızlar klomen kullandıktan sonra fazla akıntı olması normal mi?
İğne oldun mu? Yumurtlama döneminde de akıntı oluyor, sonrasında iğnede gebelik hormonu olduğundan da akıntı oluyor.

Arkadaşlar merhaba bende bu ay klomene başladım yumurtam büyüdü ama doktor çatlatma iğnesi vermedi herkese veriliyormu bu iğne

Kızlar klomenden sonra doktor muayne yi alttan mi yoksa ultrasonla mi yaptı

Son adet tarihim 04.02.2020
Klomen ve inofolic başlama 08.02.2020
14 şubat kontrol 14mm 16 mm iki yumurta
15-17-19-21 ilişki
Hayırlısı bakalım kızlar dua edin bana da inşallah bebişlere kavuşuruz

Evet doktor öneriyor ancak sgk karşılamıyor ücretli almanız gerekli
Bende 3 aydır sabah akşam 5 gün boyunca klomen kullanıyorum bide inofolic combi ve progestan kullanıom Hala bişey yök ama adetime 1 hafta kaldı bu ay olmuştur inşallah

Arkadaşlar merhaba bende bu ay klomene başladım yumurtam büyüdü ama doktor çatlatma iğnesi vermedi herkese veriliyormu bu iğne
Selam canım ben de klomen kullandım benim de iki yumurtam vardı gelişimi güzel çatlamasını bekleyelim dedi. İğne vermedi ultrasonda yumurtanı durumuna göre anlıyolar bence o yüzden iğne veriyo yada vermiyo gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…