- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
Bence de canım stress uzak olsun. İnşallah daha da büyür de çatlar yumurtan :) hamilelik haberlerini bekliyorum aşamalarını vs :)
Ay inşallah bebeğim buradan yazarım senede bekliyorum tatlım. Sende Yaz ama salı günü fln merak ederim♡
kızlar ben de klomen kullandım.bugün 13.gündü dr a gittim 14mm 2 yumurta var dedi.cumartesi tekrar çagrdı
büyüdüyse iğne verecek herhalde.bu 3.kullanışım bu ilacı.nefret ettm bu ilaçtan acayip psikolojimi bozuyo bunalım ediyo beni
kızlar ben de klomen kullandım.bugün 13.gündü dr a gittim 14mm 2 yumurta var dedi.cumartesi tekrar çagrdı
büyüdüyse iğne verecek herhalde.bu 3.kullanışım bu ilacı.nefret ettm bu ilaçtan acayip psikolojimi bozuyo bunalım ediyo beni
ayyy bende bugun klomen e baslayacagim acayip bi heyecan basti bana stres nasil yapmicam bilmiyorumAllah im hayirli ve saglikli evlatlar versin .
SORMAK istedigim birsey var doktorlariniz gunde bir kere mi kullanin dediler klomeni yoksa iki mi ?
cnm yaa ben 1 yıllık evliyim 3 aydır gebe kalamıyorum doktora gittim, 23 yaşındayım, acba yumurtalıklarda bir sorun mu var diye doktor dedi ki yaşın erken dedi 2 yık deneyeceksiniz olmazsa o zmn tedavıye başlıcaz dedi hani bana doktor bişi demedi başka bir doktora daha mı gitsem acaba?Bende 6 aydır gebe kalamıyorum daha erken biliyorum ama ben erken anne olmak istiyorum, çok seviyorum bebişleri içim gidiyor. Benim de olsun istiyorum. Benimde 9 eylülde folikül dökülecek. Folikülün anlamını bilmesem de doktor böyle dedi :)
cnm yaa ben 1 yıllık evliyim 3 aydır gebe kalamıyorum doktora gittim, 23 yaşındayım, acba yumurtalıklarda bir sorun mu var diye doktor dedi ki yaşın erken dedi 2 yık deneyeceksiniz olmazsa o zmn tedavıye başlıcaz dedi hani bana doktor bişi demedi başka bir doktora daha mı gitsem acaba?
Canım ben günde 2 defa kullandım hayırlı olsun bu arada ben regl 5.günü kullanmaya başladım sabah akşam 5gün boyunca ilaç bitti 2 gün sonra çagırdı 14mm 1 tane yumurta olmuştu 2 gün sonra tekrar baktı 16mm 2 gün sonra yani bugün 18.5mm olmuştu ama çatlatmadı çarşamba gel çatlatırız dedi anlamadım. yani takip ediliyor yumurtan..
peki bu yumurta takibi yapilmasini sen mi istiyorsun yoksa doktor mu diyor. ben yeni bir doktora baslayacagimda pekde doktor tecrubem yok
anladim bakalim pazartesi gidcegim insallah iyi ve kibar bir doktordur. :) bu klomenini cok mu yan etkisi var ? ben ilk defa kullandim bitmek uzere ilk gun mide bulantisi oldu baskada birsey olmadi cok sukur.Doktor bazen yapıyor bazen yapmıyor. Sen iste yapılmasını, yumurtlamanı takip etsin.
anladim bakalim pazartesi gidcegim insallah iyi ve kibar bir doktordur. :) bu klomenini cok mu yan etkisi var ? ben ilk defa kullandim bitmek uzere ilk gun mide bulantisi oldu baskada birsey olmadi cok sukur.
peki bu yumurta takibi yapilmasini sen mi istiyorsun yoksa doktor mu diyor. ben yeni bir doktora baslayacagimda pekde doktor tecrubem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?