• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomene başladım

kızlar ben de klomen kullandım.bugün 13.gündü dr a gittim 14mm 2 yumurta var dedi.cumartesi tekrar çagrdı
büyüdüyse iğne verecek herhalde.bu 3.kullanışım bu ilacı.nefret ettm bu ilaçtan acayip psikolojimi bozuyo bunalım ediyo beni:(

kızlar ben de klomen kullandım.bugün 13.gündü dr a gittim 14mm 2 yumurta var dedi.cumartesi tekrar çagrdı
büyüdüyse iğne verecek herhalde.bu 3.kullanışım bu ilacı.nefret ettm bu ilaçtan acayip psikolojimi bozuyo bunalım ediyo beni:KK43:

Klomen kullanan biri olarak psikolojik bir sorunum yok. Sakın sen stres yapıyo olmayasın. Stres yapıp kendini psikolojik bunalıma sokma. Stres yapma olacak inşallah. Herkes ister bebeği olsun, ben dahil bu sayfada bir sürü bayan var bebek isteyen bebek bekleyen, ama sen kendini strese sokup böyle yaparsan olmaz. Yumurtanı iğne ile çatlatırlar sanırım doktor da ilişki önerir. İnşallah bu ay hamile kalırsın. Ben de 9 eylülde gidicem iğne olacak sanırım. 9 eylülde belli olacak. Canını sıkma. Her zaman pozitif ol.

büyüdüyse iğne verecek herhalde.bu 3.kullanışım bu ilacı.nefret ettm bu ilaçtan acayip psikolojimi bozuyo bunalım ediyo beni:KK43:

Cnm bu kadar kasma kendini bak benim tek yumurtam varmış solda doktor onu takip edicez dedi cumartesi çağırdı büyüdüyse iğne verecek. Takma kafana bırak kendi haline benimde sol kaşığı ağrıyor hassasiyet var doktora dedim solum fena ağrıyor baktı ki evet solda 1 tane sağda yok :(

sağ olun kızlar inşallah bu ay müjdeli haberleri alırız.yarın bakalım ne dicek dr büyümüş mü yumoşlar.hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar benim solda 1 tane yumurtam 16mm olmuş doktor sağlıklı büyüyor dedi pazartesi gel catlatalim dedi :) pazartesi 18mm olurmuş :D baya moral oldu bana

ayyy bende bugun klomen e baslayacagim acayip bi heyecan basti bana stres nasil yapmicam bilmiyorum :(Allah im hayirli ve saglikli evlatlar versin .
SORMAK istedigim birsey var doktorlariniz gunde bir kere mi kullanin dediler klomeni yoksa iki mi ?

ayyy bende bugun klomen e baslayacagim acayip bi heyecan basti bana stres nasil yapmicam bilmiyorum :KK43:Allah im hayirli ve saglikli evlatlar versin .
SORMAK istedigim birsey var doktorlariniz gunde bir kere mi kullanin dediler klomeni yoksa iki mi ?

Canım ben günde 2 defa kullandım hayırlı olsun bu arada ben regl 5.günü kullanmaya başladım sabah akşam 5gün boyunca ilaç bitti 2 gün sonra çagırdı 14mm 1 tane yumurta olmuştu 2 gün sonra tekrar baktı 16mm 2 gün sonra yani bugün 18.5mm olmuştu ama çatlatmadı çarşamba gel çatlatırız dedi anlamadım. yani takip ediliyor yumurtan..

Bende 6 aydır gebe kalamıyorum daha erken biliyorum ama ben erken anne olmak istiyorum, çok seviyorum bebişleri içim gidiyor. Benim de olsun istiyorum. Benimde 9 eylülde folikül dökülecek. Folikülün anlamını bilmesem de doktor böyle dedi :)
cnm yaa ben 1 yıllık evliyim 3 aydır gebe kalamıyorum doktora gittim, 23 yaşındayım, acba yumurtalıklarda bir sorun mu var diye doktor dedi ki yaşın erken dedi 2 yık deneyeceksiniz olmazsa o zmn tedavıye başlıcaz dedi hani bana doktor bişi demedi başka bir doktora daha mı gitsem acaba?

cnm yaa ben 1 yıllık evliyim 3 aydır gebe kalamıyorum doktora gittim, 23 yaşındayım, acba yumurtalıklarda bir sorun mu var diye doktor dedi ki yaşın erken dedi 2 yık deneyeceksiniz olmazsa o zmn tedavıye başlıcaz dedi hani bana doktor bişi demedi başka bir doktora daha mı gitsem acaba?

Başka doktora git bence. 2 sene beklemek nedir. Git bence başka doktora yumurtalıklara bakar hormon testi yapar, her hangi bir sorun var mı yok mu diye araştırır. Doktor değiştirmelisin. 2 sene çok bence.

Canım ben günde 2 defa kullandım hayırlı olsun bu arada ben regl 5.günü kullanmaya başladım sabah akşam 5gün boyunca ilaç bitti 2 gün sonra çagırdı 14mm 1 tane yumurta olmuştu 2 gün sonra tekrar baktı 16mm 2 gün sonra yani bugün 18.5mm olmuştu ama çatlatmadı çarşamba gel çatlatırız dedi anlamadım. yani takip ediliyor yumurtan..

peki bu yumurta takibi yapilmasini sen mi istiyorsun yoksa doktor mu diyor. ben yeni bir doktora baslayacagimda pekde doktor tecrubem yok

Doktor bazen yapıyor bazen yapmıyor. Sen iste yapılmasını, yumurtlamanı takip etsin.
anladim bakalim pazartesi gidcegim insallah iyi ve kibar bir doktordur. :) bu klomenini cok mu yan etkisi var ? ben ilk defa kullandim bitmek uzere ilk gun mide bulantisi oldu baskada birsey olmadi cok sukur.

anladim bakalim pazartesi gidcegim insallah iyi ve kibar bir doktordur. :) bu klomenini cok mu yan etkisi var ? ben ilk defa kullandim bitmek uzere ilk gun mide bulantisi oldu baskada birsey olmadi cok sukur.

Mide bulantısı bendede yaptı ama bende daha çok sıcaklık terleme yaptı, durduk yere çok terledim, bir de şişkinlik yaptı karnım şişti hamile göbeği gibi oldu. Rahatsız edici bir yan etkisi yok. Hayırlısı olsun hakkında. Umarım sende bebişçiğine kavuşursun. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.

peki bu yumurta takibi yapilmasini sen mi istiyorsun yoksa doktor mu diyor. ben yeni bir doktora baslayacagimda pekde doktor tecrubem yok

Canım ben ki hemen başlayalım dedi takibe bend ilk gittim inşallah hayırlısı olur hakkımızda yarın gene gidicem çok kötü bir yan etkisi yok şişkinlik aşırı terleme hafif bulantı

Back