Merhaba yazmadınız hiç sizde durumlar nasılAranızda klomen kullanıp olumlu sonuç alan var mı yardımcı olur musunuz
Ümitsizce bekliyorum iğne yapıldı çatlatma 11.gündeyimMerhaba yazmadınız hiç sizde durumlar nasıl
Dilerim bekleyişlerimiz bebek haberiyle sonuçlanacak inşaallahÜmitsizce bekliyorum iğne yapıldı çatlatma 11.gündeyim
İnşALLAH ama nedense ben hissetmiyorum hiç hiç bi belirti ağrı farklılık yokDilerim bekleyişlerimiz bebek haberiyle sonuçlanacak inşaallah
Bünyeden bünyeye değişiyor hiç belli olmazİnşALLAH ama nedense ben hissetmiyorum hiç hiç bi belirti ağrı farklılık yok
İnşALLAH yanılırım çok isterimBünyeden bünyeye değişiyor hiç belli olmaz
Insallah canim simdi ovulasyon testi yaptim koyulasmis ama bilemiyorumDilerim bekleyişlerimiz bebek haberiyle sonuçlanacak inşaallah
Sende var glr bak, gebeliktede cikmis ovulasyonda koyulasmis ,allahim insallah vardirTestlerim geldi yaptım yine üstteki yumurtalık alttaki gebelik
İnşALLAH vardırTestlerim geldi yaptım yine üstteki yumurtalık alttaki gebelik
Ya inan korkum arttı şimdi bunlarda çıkar kanda çıkmaz sonra işin yoksa toparlanmaya çalışSende var glr bak, gebeliktede cikmis ovulasyonda koyulasmis ,allahim insallah vardir
Koyu fark var benceEki Görüntüle 2752261 fark var demi ?
Ya inan korkum arttı şimdi bunlarda çıkar kanda çıkmaz sonra işin yoksa toparlanmaya çalış
Insallah canimmKoyu fark var bence
Ah inşallahAnliyorum canim ama yapacak bisey yok gör bak cikacak insalli
Onu bende kullandım bitti hatta 2 tane kaldı yumurtlamaya da mı engel acaba çünkü kullandığımdan beri hiç akıntım olmadıProgestan hapı gebelik testini etkiler mi acaba