KLOMEN

😀😀😀 tek degilsin canim bende yaptim salah gibi adet resmen ayin 11 de ben bügün test yaptim resmen valla normal degil 🤣🤣
Zaten bu testlere verdiğimiz parayla bir bebeğin iki yaşına kadar kıyafet ihtiyacı karşılanır 😂😂

Aynen canim edelim valla, allahim dualarimizi kabul etsin insallah
Bana çatlatma iğnesi vurmadı doktor ya kasıklarımda ağrı var biraz acaba çatlamadı da kist mi oldu? Gerçi pik olduktan sonra ovülasyon testi silindi ama ben yine başladım felaket senaryolarına

Bana çatlatma iğnesi vurmadı doktor ya kasıklarımda ağrı var biraz acaba çatlamadı da kist mi oldu? Gerçi pik olduktan sonra ovülasyon testi silindi ama ben yine başladım felaket senaryolarına
Banada vurmadi canim , catlamistir hep adete yakin böyle senaryolar oluyo 😀 ben bide progestan yutuyom yumjrtlamadan sonra bunda doktor su gün yutmaya basla dedi ve hep yumurtlamadan sonra baslamam lazim yoksa yumurtlamayi engelliyo, bende hep onu düsünüyom hadi catlamadan basladiysam diye iyice yiprandik düsüne düsüne sen bidaha gittinmi doktora catlamismi diye ? Beni cagirmadi

Banada vurmadi canim , catlamistir hep adete yakin böyle senaryolar oluyo 😀 ben bide progestan yutuyom yumjrtlamadan sonra bunda doktor su gün yutmaya basla dedi ve hep yumurtlamadan sonra baslamam lazim yoksa yumurtlamayi engelliyo, bende hep onu düsünüyom hadi catlamadan basladiysam diye iyice yiprandik düsüne düsüne sen bidaha gittinmi doktora catlamismi diye ? Beni cagirmadi
Biz seninle tamamen aynıyız ben de progestan içiyorum şu an ben 24 ünde doktora gittim 30 unda başla dedi progestan a ya doktorum odasından çıkınca her şeyi unutuyorum bir daha gittiğimde ses kaydını açıcam. Beni de çağırmadı

Bugün çok silikte olsa çizgi çıktı uyanır uyanmaz yaptım bilemedim koyu çizgileri gördüğüm halde negatif çıktığı için asla inanmam

Eklentiler

• IMG_20210102_125944.jpg
    IMG_20210102_125944.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 59
Ya da ben görmek istediğim için görüyorum

Evet var canim cizgi bende gördüm ne kadar kaldi adetine yada yumurtlama üzerinden kac gün gecti? Insallah vardir var gibide duruyo

Ay insallah olmustur bu sefer ne güzel olur , ovulasyon testi yaparsan at bende atarim canim
Tabi atarım gelirse inşallah beş dk içinde çıktı ama bilemedim ki ümitlenmek şu an yapacağım en kötü şey

Tabi atarım gelirse inşallah beş dk içinde çıktı ama bilemedim ki ümitlenmek şu an yapacağım en kötü şey
Sen yinede ümitlenme bence sonunda daha cok sevinirsin o zaman 😀 bence var yarin dahada belli olur insallah

X