Zaten bu testlere verdiğimiz parayla bir bebeğin iki yaşına kadar kıyafet ihtiyacı karşılanırtek degilsin canim bende yaptim salah gibi adet resmen ayin 11 de ben bügün test yaptim resmen valla normal degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten bu testlere verdiğimiz parayla bir bebeğin iki yaşına kadar kıyafet ihtiyacı karşılanırtek degilsin canim bende yaptim salah gibi adet resmen ayin 11 de ben bügün test yaptim resmen valla normal degil
Valla ya gercekten öyleinsallah seviniriz bu ayZaten bu testlere verdiğimiz parayla bir bebeğin iki yaşına kadar kıyafet ihtiyacı karşılanır
İnşallah dua edelim birbirimizeValla ya gercekten öyleinsallah seviniriz bu ay
Aynen canim edelim valla, allahim dualarimizi kabul etsin insallahİnşallah dua edelim birbirimize
Bana çatlatma iğnesi vurmadı doktor ya kasıklarımda ağrı var biraz acaba çatlamadı da kist mi oldu? Gerçi pik olduktan sonra ovülasyon testi silindi ama ben yine başladım felaket senaryolarınaAynen canim edelim valla, allahim dualarimizi kabul etsin insallah
Banada vurmadi canim , catlamistir hep adete yakin böyle senaryolar oluyo ben bide progestan yutuyom yumjrtlamadan sonra bunda doktor su gün yutmaya basla dedi ve hep yumurtlamadan sonra baslamam lazim yoksa yumurtlamayi engelliyo, bende hep onu düsünüyom hadi catlamadan basladiysam diye iyice yiprandik düsüne düsüne sen bidaha gittinmi doktora catlamismi diye ? Beni cagirmadiBana çatlatma iğnesi vurmadı doktor ya kasıklarımda ağrı var biraz acaba çatlamadı da kist mi oldu? Gerçi pik olduktan sonra ovülasyon testi silindi ama ben yine başladım felaket senaryolarına
Biz seninle tamamen aynıyız ben de progestan içiyorum şu an ben 24 ünde doktora gittim 30 unda başla dedi progestan a ya doktorum odasından çıkınca her şeyi unutuyorum bir daha gittiğimde ses kaydını açıcam. Beni de çağırmadıBanada vurmadi canim , catlamistir hep adete yakin böyle senaryolar oluyo ben bide progestan yutuyom yumjrtlamadan sonra bunda doktor su gün yutmaya basla dedi ve hep yumurtlamadan sonra baslamam lazim yoksa yumurtlamayi engelliyo, bende hep onu düsünüyom hadi catlamadan basladiysam diye iyice yiprandik düsüne düsüne sen bidaha gittinmi doktora catlamismi diye ? Beni cagirmadi
Vallamiiiiii at canim bende bakimBugün çok silikte olsa çizgi çıktı uyanır uyanmaz yaptım bilemedim koyu çizgileri gördüğüm halde negatif çıktığı için asla inanmam
Vallamiiiiii at canim bende bakim
Bende gördüm insallah vardir canim , ovulasyon testin varsa bide onu yap istersenYa da ben görmek istediğim için görüyorum
Kargo dağıtımfa şu an bekliyorum gelmesiniBende gördüm insallah vardir canim , ovulasyon testin varsa bide onu yap istersen
Doktorun test yap demesine 5 gün varEvet var canim cizgi bende gördüm ne kadar kaldi adetine yada yumurtlama üzerinden kac gün gecti? Insallah vardir var gibide
Bende yapicam bi saate bakalim hakkimizda hayirlisiKargo dağıtımfa şu an bekliyorum gelmesini
Ay insallah olmustur bu sefer ne güzel olur , ovulasyon testi yaparsan at bende atarim canimDoktorun test yap demesine 5 gün var
Tabi atarım gelirse inşallah beş dk içinde çıktı ama bilemedim ki ümitlenmek şu an yapacağım en kötü şeyAy insallah olmustur bu sefer ne güzel olur , ovulasyon testi yaparsan at bende atarim canim
Sen yinede ümitlenme bence sonunda daha cok sevinirsin o zaman bence var yarin dahada belli olur insallahTabi atarım gelirse inşallah beş dk içinde çıktı ama bilemedim ki ümitlenmek şu an yapacağım en kötü şey
O koyu çizgilerden sonra negatifi görünce ümitlenmeyi bırakmıştım bakalım insan heyecanlanamıyor bileSen yinede ümitlenme bence sonunda daha cok sevinirsin o zaman bence var yarin dahada belli olur insallah