Doktor bana onu yumurtlamadan sonra kullan dediOnu bende kullandım bitti hatta 2 tane kaldı yumurtlamaya da mı engel acaba çünkü kullandığımdan beri hiç akıntım olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor bana onu yumurtlamadan sonra kullan dediOnu bende kullandım bitti hatta 2 tane kaldı yumurtlamaya da mı engel acaba çünkü kullandığımdan beri hiç akıntım olmadı
Öyle bi şey demedi yumurta oluştu çatladı bunu verdi bana adetim düzensiz zaten ben ne zaman yumurta oluyo anlamıyorumDoktor bana onu yumurtlamadan sonra kullan dedi
Doktor senin yumurta oluşumunu görmüş çatlamasını da görmüş sen kafana takma bence. Ben de hiç anlamıyordum meğer yumurtlamıyormuşum bu ay klomenle anladım akıntıdanÖyle bi şey demedi yumurta oluştu çatladı bunu verdi bana adetim düzensiz zaten ben ne zaman yumurta oluyo anlamıyorum
Ay bilmiyorum çok umutlanmak istemiyorum açıkçası hayırlısıDoktor senin yumurta oluşumunu görmüş çatlamasını da görmüş sen kafana takma bence. Ben de hiç anlamıyordum meğer yumurtlamıyormuşum bu ay klomenle anladım akıntıdan
Ben de öyle umutlanmadan bekliyorumAy bilmiyorum çok umutlanmak istemiyorum açıkçası hayırlısı
Sizin ilk miBen de öyle umutlanmadan bekliyoru
Sizin ilk miydiBen de öyle umutlanmadan bekliyoru
Evet ilk bir sene oldu deneyeliSizin ilk miydi
İnşALLAH güzel olur hepimiz için bu ilaç vs iğnede mi ilkEvet ilk bir sene oldu deneyeli
Evet ilk hep gittiğim doktorlar beklemek istedi bir tanesi klomene başlayalım dedi sağ olsun önce eşin görünsün dedi sonra hemen başlayalım dediİnşALLAH güzel olur hepimiz için bu ilaç vs iğnede mi ilk
İnşALLAH güzel olur hepimiz için testi ne zaman yapıcaksınızEvet ilk hep gittiğim doktorlar beklemek istedi bir tanesi klomene başlayalım dedi sağ olsun önce eşin görünsün dedi sonra hemen başlayalım dedi
Progestan etkilemiyo canim ben 9 aydir kullaniyom nerdeyseOnu bende kullandım bitti hatta 2 tane kaldı yumurtlamaya da mı engel acaba çünkü kullandığımdan beri hiç akıntım olmadı
Etkilemiyo canim ben 9 aydir kullaniyorm eminim yaniProgestan hapı gebelik testini etkiler mi acaba
Banada ayni sekilde cunki yumurtlamayi engelliyoDoktor bana onu yumurtlamadan sonra kullan dedi
Ben yarin ilk idrarla yaparim canim benim adet günüm ayin 11 olmasi lazimİnşALLAH güzel olur hepimiz için testi ne zaman yapıcaksınız
8 ocakta yap dedi doktorumİnşALLAH güzel olur hepimiz için testi ne zaman yapıcaksınız
Sen ne zaman yapicaksin ? Ovulasyon testi yapiyomusun devamİnşALLAH güzel olur hepimiz için testi ne zaman yapıcaksınız
İnşALLAH hayırlısı ile güzel sonuçlanır iğnende kaçıncı gün8 ocakta yap dedi doktorum
Sen ne zaman yapicaksin ? Ovulasyon testi yapiyomusun devam
Bu ay başlamıştım Adet düzensizliği olduğu için bilmiyorum ne zaman olur ama iğnenin etkisinden dolayı hep koyu çıktı onun etkiliymiş bıraktım 11.gündeyim bilmiyorum korkuyorum yapmayaSen ne zaman yapicaksin ? Ovulasyon testi yapiyomusun devam