Ayy inşallahBencede insallah seviniriz bu ay
Bugün ovulasyon testi o kadar çok silik çıktı ki görünmüyor bile dünkü hatalıydı sanırı
Gercektenmi sivi alimina dikkat etmismiydin ? Bende birazdan yapicam bakalim nasil cikarsa artikBugün ovulasyon testi o kadar çok silik çıktı ki görünmüyor bile dünkü hatalıydı sanırım
Etmiştim ister istemez üzüldümGercektenmi sivi alimina dikkat etmismiydin ? Bende birazdan yapicam bakalim nasil cikarsa artik
Adetine ne kadar varki , daha koyulasmaya zamani var benceEtmiştim ister istemez üzüldüm
Adetine ne kadar varki , daha koyulasmaya zamani var bence
Adetim düzensiz belli değil yani ama doktor 8 inde kan testi yaptır dedi yoksa bu ay tutmamıştır dediAdetine ne kadar varki , daha koyulasmaya zamani var bence
Tam olarak böyle çıktı benim deEki Görüntüle 2751004 bak benimkide acik böyle
Adetim düzensiz belli değil yani ama doktor 8 inde kan testi yaptır dedi yoksa bu ay tutmamıştır dedi
Daha erken canim benim bügün 4. Günüm daha koyulasmaz zaten ama ben meraktan yapiyorum isteTam olarak böyle çıktı benim de
Insan dayanamiyoki , ben yapiyorum öyle cikmadigini bildigim halde günde 3 kere gebelik testi yaptigimi biliyom ama nasip iste ve seninkide cok erken zatenKendi kendime bu testlere güvenmicem diye söz vermiştim çünkü Kasım ayında ikisi de kopkoyu çıktı apart topar hastaneye gittik eşimle kocaman bir sıfır tabi şok olduk her gören beş haftalık vardır diyordu hatta
Baksana bu testte kim olsa kendini hamile zannederdiInsan dayanamiyoki , ben yapiyorum öyle cikmadigini bildigim halde günde 3 kere gebelik testi yaptigimi biliyom ama nasip iste ve seninkide cok erken zaten
Ben ovulasyon testi sanmistim ,resmen cikmis valla bu nasil oluyo doktor bisey demedimk ben olsam bence hamileyim derdimBaksana bu testte kim olsa kendini hamile zannederdi
Demedi hatalı test denk gelmiş sana dedi sadece nasıl havaya girmiştim bir de evlilik yıldönümümüzdü o gün diyordum ne şanslıyız gördük sonra şansıBen ovulasyon testi sanmistim ,resmen cikmis valla bu nasil oluyo doktor bisey demedimk ben olsam bence hamileyim derdim
Demedi hatalı test denk gelmiş sana dedi sadece nasıl havaya girmiştim bir de evlilik yıldönümümüzdü o gün diyordum ne şanslıyız gördük sonra şansı
İnşallah bu sefer güzel bir doğumgünü hediyesi olurgercekten büyük sansizlik olmus ama allahim en kisa zamanda nasip etsin ,benimde esimin 15 gün sonra dpgum günü süpriz yaparim diyorum ama gecen senede yapcaktim o süprizi hediye bile almamamistim kesin hamile olurum diye
Insallah canim insallahİnşallah bu sefer güzel bir doğumgünü hediyesi olur
Hayırlı seneler yok ya sadece geceleri kasığım ağrıyor o kadar o da normal yani başka sebepten de ağrıyabilir. Bugün kendimi tutamadım test yaptım deli gibi bazen o kadar kızıyorum ki kendime diyorum sen bilinçli insandın haniSelam hayirli yillariniz olsun insallah, bi degisiklik yasayan varmi klomenle ben hic bisey hissetmiyorum birazda sabirsizlaniyorum
Hayırlı seneler yok ya sadece geceleri kasığım ağrıyor o kadar o da normal yani başka sebepten de ağrıyabilir. Bugün kendimi tutamadım test yaptım deli gibi bazen o kadar kızıyorum ki kendime diyorum sen bilinçli insandın hani