KLOMEN

Bugün ovulasyon testi o kadar çok silik çıktı ki görünmüyor bile dünkü hatalıydı sanırım

Bugün ovulasyon testi o kadar çok silik çıktı ki görünmüyor bile dünkü hatalıydı sanırı

Bugün ovulasyon testi o kadar çok silik çıktı ki görünmüyor bile dünkü hatalıydı sanırım
Gercektenmi sivi alimina dikkat etmismiydin ? Bende birazdan yapicam bakalim nasil cikarsa artik

Kendi kendime bu testlere güvenmicem diye söz vermiştim çünkü Kasım ayında ikisi de kopkoyu çıktı apart topar hastaneye gittik eşimle kocaman bir sıfır tabi şok olduk her gören beş haftalık vardır diyordu hatta

Insan dayanamiyoki , ben yapiyorum öyle cikmadigini bildigim halde günde 3 kere gebelik testi yaptigimi biliyom ama nasip iste ve seninkide cok erken zaten

Insan dayanamiyoki , ben yapiyorum öyle cikmadigini bildigim halde günde 3 kere gebelik testi yaptigimi biliyom ama nasip iste ve seninkide cok erken zaten
Baksana bu testte kim olsa kendini hamile zannederdi

Eklentiler

• IMG-20201103-WA0013.jpeg
    26,2 KB · Görüntüleme: 41
Ben ovulasyon testi sanmistim ,resmen cikmis valla bu nasil oluyo doktor bisey demedimk ben olsam bence hamileyim derdim
Demedi hatalı test denk gelmiş sana dedi sadece nasıl havaya girmiştim bir de evlilik yıldönümümüzdü o gün diyordum ne şanslıyız gördük sonra şansı

Demedi hatalı test denk gelmiş sana dedi sadece nasıl havaya girmiştim bir de evlilik yıldönümümüzdü o gün diyordum ne şanslıyız gördük sonra şansı
gercekten büyük sansizlik olmus ama allahim en kisa zamanda nasip etsin ,benimde esimin 15 gün sonra dpgum günü süpriz yaparim diyorum ama gecen senede yapcaktim o süprizi hediye bile almamamistim kesin hamile olurum diye

gercekten büyük sansizlik olmus ama allahim en kisa zamanda nasip etsin ,benimde esimin 15 gün sonra dpgum günü süpriz yaparim diyorum ama gecen senede yapcaktim o süprizi hediye bile almamamistim kesin hamile olurum diye
İnşallah bu sefer güzel bir doğumgünü hediyesi olur

Selam hayirli yillariniz olsun insallah, bi degisiklik yasayan varmi klomenle ben hic bisey hissetmiyorum birazda sabirsizlaniyorum

Selam hayirli yillariniz olsun insallah, bi degisiklik yasayan varmi klomenle ben hic bisey hissetmiyorum birazda sabirsizlaniyorum
Hayırlı seneler yok ya sadece geceleri kasığım ağrıyor o kadar o da normal yani başka sebepten de ağrıyabilir. Bugün kendimi tutamadım test yaptım deli gibi bazen o kadar kızıyorum ki kendime diyorum sen bilinçli insandın hani

tek degilsin canim bende yaptim salah gibi adet resmen ayin 11 de ben bügün test yaptim resmen valla normal degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…