Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben Çoğul gebeliği seviyorum hepsi aynı anda büyüsün çocuk çocuktan daha kolay öğreniyor çünkü bir de ben çok çocuğu ve kalabalığı çok seviyorum esimde bu şekilde..
Bende çok istiyorum ikiz Genetiğimizde var kardeşlerim üçüzdü ikisi sağlıkla doğdu bende okul öncesi öğretmeniyim o sese ve karışıklığa alışkınım

Bende çok istiyorum ikiz Genetiğimizde var kardeşlerim üçüzdü ikisi sağlıkla doğdu bende okul öncesi öğretmeniyim o sese ve karışıklığa alışkınım
Demek ki insan alışık olunca istiyor bu şeyleri..
İnşallah ikimizde istediğimiz gibi çoğul gebeliğe sahip oluruz. Benim anneannem ve dedem de varmış ikiz kardeşler ama onlar dışında kimsede yok.. genetikte var mı değil mi hiç bilmiyorum

Ben hep iki çocuk taraftarıyım ama iki oğlum olursa bir de kız için doğururum diye düşünüyorum gerçekten çok sabırlısın yirmi çocuk mu

Ayh sizin için zor olmayacaktır rabbim gönlünüze göre verdin inşallah

Ay
Ben hep iki çocuk taraftarıyım ama iki oğlum olursa bir de kız için doğururum diye düşünüyorum gerçekten çok sabırlısın yirmi çocuk mu
Ya kız konusunda bende istiyorum olsun bir kızım şuan oğlum var inşallah kızım da olur başka oğlum da başka kızımda falann filann... Ahha
Yok yok bundan sonra yani şuan 1 hamilelik daha istiyorum sonra iş dünyama geri dönmem lazım. O yüzden esimde bende çoğul olsun istiyoruz birazda.

Çok hareketli bir işimiz var şu an çalışıyorum eğer gebelik olursa zorlanacağım galiba çok dikkat etmem gerekecek Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah Kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi

O kafar çocukla hem iş dünyası hem de çocukları nasıl götürceksiniz bi arada çok xor olur senin için

O kafar çocukla hem iş dünyası hem de çocukları nasıl götürceksiniz bi arada çok xor olur senin için
Çocuklar 2 yaşına gelmeden işe girmek istemiyorum. Benim sektörde de 30 yaşından sonra alım neredeyse olmuyor bu yüzden 30dan önce işe girmem lazım. Şuan hamile kalsam dogurdugum çocuk yaklaşık 2 yaş 3 ay olduğunda 29 yaşında olucam ve ise girmem için son sanslarim olacak.

Umarım düşündüğünüz gibi olurr herşey

Hiç öyle düşünmeyin ben 33 yaşındayımTecrübe her zaman iyidir

Daha adetim sökülmedi ki 50 gün oldu hala adet olmadım ilk kez bu kadar çok geciktim
Arada cok geçikme oluyor ama yinede bilmiyorum idrar testi yapınn bir olmazsa bende adet belirtisi bile yoktu 41 gun snra adet oldum bendede 40 ı geçmezdi stres etkili oluyor çok düşünüyorum cocuk olsun diye Doktora gidn olmazsa adet söktürücü versin

Ben iki gün önce doktordaydım kese yoktu polik yumurtaları vardı tarlusal verdi sökülecem sonra klomene başlıycam

Emin’im doktorunuz söylemiştir ama bir süre zarfında sabah akşam yada sık sık birliktelik gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…