Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geceler kızlar klomeni adetin Kacinci günü kullanılıyor ben adetin 3 gunu gidicem klomen istiyorum

Klomeni bitirdikten sonra değerlendirdin mi yumurtkama sürecini ben de seninle aynı durumdayım ben bide progestan da kullanmaya başladım sarhoş gibiyim sürekli uyku hali var ve enerjim bitiyo sanki bardak bile atamıyorum makineye vücudum durmuş vaziyette karnımın içi de kıpır kıpır ama yumurtam çatladı onu hissediyorum

Progestan uyku hali yapıyor sersemliyor insan klomen bitikten sonra doktorun söylediği givi değerlendirdim

Kızlar merhabe bende klomen kullanıyorum bu 2. Ayım size şunu söylemek istiyorum klomen bu tür etkiler yapıyor bende aynı şeyleri yaşadım ilk kullandığımda sanki hamileydim çok ümitlenmiştim taki adetime 1 gün kala kan testi yapana kadar ertesi günde adet oldum. Şimdi tekrar klomen kullanıyorum druma anlattım yumurta büyürken bu tür belirtiler olur dedi inşallah bu ay isteyen herkes hamile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…