Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Maisiyah345

Künfeyekûn, elbet bir gün..🤲
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
2.044
2.717
63
Arkadaşlar merhabalar bugün pko lu olduğumu öğrendim ve 7 aydır korunmuyorum bugün doktorum tarlusal verdi sökülmem için klomen verdi klomen bittikten bi hafta sonra gel çatlatma iğnesi vericem dedi. Bana çok umut verici konuştu klomen kullanıp hamile kalan var mı kullandıktan ne kadar zaman sonra hamile kaldınız lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

Merhaba benim igeneyle büyüyo yumurtam bende catlatma ignesi olucam klomen kullanıp hamile kalan cok var ınsallah olur sizinkide bende bu ay uğraşıyorum:)
Merhaba benim igeneyle büyüyo yumurtam bende catlatma ignesi olucam klomen kullanıp hamile kalan cok var ınsallah olur sizinkide bende bu ay uğraşıyorum:)

Ay inşallah olur doktorum bana dedi ki bi bakmışsın ikiz gebelik olmuş dedi güldü orda tıkandım hayırlısı olsun ama benim gönlümden geçen tek gebelik

Maşallah nr kadar güzel peki klomeni ne kadar süre kullandınız sürecinizi anlatır mısınız rica etsem bide çatlatma iğnesi kullandınız mo
Evet iğnede oldum. 8 ay aradan sonra ilk dwnemeyle oldu.
Benim süreç biraz uzun dusuklerim falan oldu. En son düşügüm den 8 ay sonra tedaviyle hamile kaldım, ilk denemede.

Evet iğnede oldum. 8 ay aradan sonra ilk dwnemeyle oldu.
Benim süreç biraz uzun dusuklerim falan oldu. En son düşügüm den 8 ay sonra tedaviyle hamile kaldım, ilk denemede.
Gözünüz aydın Allah hayırlısıyla doğurmayı da nasip etsin inşallah. Bana da doktor ilk ayda başarılı olacağımızı düşünüyorum dedi

Canım bende klomen kullandım bu ay. Cumartesi ilacım bitti bugün kontrolüm vardı malesef hiç yumurta yoktu

Bnde kullaniyrm pazar ilacim bitio pazartesi doktra gidicm baklm ne diyck korkyrm da
Ben önce sökülmeyi bekleyecem ve sonrasında kullanıcam doktor çok umut verici konuştu ama bakalım ne olacak ben bugün korkumu yendim çünkü doktorum çok olumlu konuştu

Merhaba ben pko olduğumu evlendikten sonra adetlerim iyice düzensizlerinde doktor muayenesinde öğrendim o zaman bebek düşüncemiz yoktu adet için ilaçlar kullandım aradan zaman geçti bebek istiyoruz kalkıp doktora gittik klomen verdi tabi yanında folik asit adetten sonra 5 gün kullandım o süre zarfında ve ilaç bittikten sonra bir hafta boyunca birliktelik sağlandı ama sabah akşam ama gece gündüz sürekli sürekli ve birinci haftanın sonunda gittiğimizde yumurtanın istenilen boyutta olduğunu ve bir gün geç gittiğim için kaç mm olduğunu göremiyorum ama bir tane çatladığını söyledi ve yine yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar birliktelik yaşadık çok şükür sonunda vakti geldi ve test yaptımtutmuştu hamileydim şuan 3 aylık dünya Tatlısı bir kızım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…