Klomen

Ah bebegim simdi tamam anladm olsun kiz iyi dusun iyi olsun kontrole gtmedin mi sonra daha

regli olursam 2.ci günü gidecem .. eğer olmazsa eşim de ok derse ocak ayında aşılamaya gitmeyi düşünüyorum
Sen ozele mi gdyodun devletemi unuttim ben. Ya ben kendimi hc boyle degisik hisstmiyorum. Her ayki gbi geliyo tedavi oluyorum ama bi sonuc beklemiyorum buncazaman olmamis ya sanki ne bilim normal geliyo bnaa alisilmislik var bende

Sen ozele mi gdyodun devletemi unuttim ben. Ya ben kendimi hc boyle degisik hisstmiyorum. Her ayki gbi geliyo tedavi oluyorum ama bi sonuc beklemiyorum buncazaman olmamis ya sanki ne bilim normal geliyo bnaa alisilmislik var bende
ikisine gidiyorum takibi özelde yaptırdım filmi de özelde çekildim . aşılamamı üniversitede yaptırmıştım tutmuştu ama kimyasal gebelik olmuştu .. bende o moddayım işte birde iğnesiz ilk tedavim olduğu için hissetmedim tedavi sürecinde olduğu mu.kaç yıllık evlisin

Canim ben 1 sene 2 aylik evliyim. Ben tutcak mi tutmicak mi hc bilmiyorum. Kimi insan igneden sonra cok agrisi batmasi olmus. Ama ben igne vurulmuyorum suan ama tihafima gtti bence cogu pskoljik olabilir yok gobgimin etrafi agriyo cok sacma yani gobek deliginin etrafi niye agrisin bana mantiksz geliyo. Geldim simdi hastanedeym bekliyroum. Bakalim ne diyecek. Ben devllette hc br isimi halledemedim en son ozele geldim. Ozelden memnunum. En azindan insancillar yanlis tedavi uygulamiyorlar.

Senin bi kere tutmus tamam kotu sonuclanmis ama bence yine tutar uzulme asil ben dusunim of ben niye boyle hc besey yokmus gbi hissedyorum ya

ben bu iki yerden önce başkente gittim canısı özel dedik 3 tüp denemem oldu orda inan çok sorun yaşadım 9 embriyo sıfır transfer . o iğnelerin etkisi ile oluyor göbek etrafında ağrı bnde de var şuan mesela o çatlama iğnesini yaptığı birşey ilk iki tedavimde olmadı ama sonrakilerde adım bile zor attım çatlama iğnesi vurulmadıysan yaşamaman çok mormal canım .. aşılama denediniz mi ?

Senin bi kere tutmus tamam kotu sonuclanmis ama bence yine tutar uzulme asil ben dusunim of ben niye boyle hc besey yokmus gbi hissedyorum ya
tuttu ama neler yaşadım da öyle tuttu birde kaybettim kısmet canım rabbim vereceği zamanı bilir

Canim benim ben hc asilama denemedim. Bu ay zaten ilk klomen tedavim yeni basldim. Yani. Evet ya tup bebek te tranfer cok sorun oluyo isini bilen bi doktor olmasi lazm. Uzuldum senin adina ama senin tutar. Mesela benimki hc olmadgi tutmadigi ucin halada oyle bekliyorum beklentim yok. Belki igneden olabilir. O agri ama cogu yazdklari sey pskolijte olabilir gbime geldi benim. Ben hala bekliyroum hastanede dogum cikti acil onu aldi sanirim doguma yada almak uzere

neden bu kdar karamsar düşünüyorsun kuzum dur hele yolun başındasın baktın klomen ile olmadı aşılama yaptırırsın yumurtan varsa spremde varsa sorun yok allahın izni ile .... bende yok yok özeldeki doktorum en son öyle demişti situsun yarım rahimliyim orak hücre taşıyorum birde yumurtalarım kalitesiz düşün .... iğneler ağır tatlım ya ben her iğnede 2 kilo alıyorum ödem yapıyor bazı şeyler psikolojiktir ama kasık kasık ağrıları karın ağrıları hep oluyor tedavilerde

Ya ne bilim aslinda karamsrliktan degilde ne bilim yani bi beklengm yok ya ne bilim of anlatamiyroum kendimi tihaf hissediyroum evlendigimden beri hc olmadi ya ondan heralde. Bekledim bekledim doguma grdi doktro acil sancisi geldi hastenin hemde ikiz normal dogummus bzde cktk ogleden sonra tekrar gtcez bakalim cok merak ediyroem. Senin rahimin oyle ama bak kalmissin kuzum yine kalirsin

valla rahmimle barışığım seviyorum kendisini ama yumurtalar bazen sıkıntı çıkarıyor işte ben umursamıyorum artık fazlaca çünkü elimden gelen herseyi yaptım vardır rabbşmin bildiği diyorum ... kafanı ağıtacak birşeyler yap arada streste olumsuz etkiliyor herşeyi ondan tuhaftır hislerin

Bekle bekle bi hal oldum artik gelsin su doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…