- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 138
- 29
Ben zaten direk hsgye gircem carsamba gunu sonra muayene olucamBu 12. Gun dediginiz zaaman dilimi adetin birinci gununden itibaren mi sayiluyo yoksa adet bttikten sonra mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten direk hsgye gircem carsamba gunu sonra muayene olucamBu 12. Gun dediginiz zaaman dilimi adetin birinci gununden itibaren mi sayiluyo yoksa adet bttikten sonra mi
adetin birinci gününden itibren sayıyorsun canımBu 12. Gun dediginiz zaaman dilimi adetin birinci gununden itibaren mi sayiluyo yoksa adet bttikten sonra mi
Benim daha 8 gun olmusadetin birinci gününden itibren sayıyorsun canım
Umudunu yitrme ama umutlanmada insallah hamissindrBu ay klomen kullandım bende 1 haftadır göğüslerim acayip şiş ve acıyor 4 kere gebelik testi yaptım 1 tane erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı adetime de 1 hafta kaldı hiç olmazdı göğüs ağrım umutlanmak istemiyorum ama tek çizgiyi bile gördüğüm halde içimde hep bi kıpırtı ya varsa diye inş tam zamanında adet olurum da daha fazla umutlanmam![]()
8 Aydın bekliyorum olmadı Rabbim ne zaman isterse o zaman vericek ama ben çok yoruldum bu belirtilerde psikolojikUmudunu yitrme ama umutlanmada insallah hamissindr
Doktorun mu verdi klomeni. Rahatszligin nedr. Birde 8 aydr mi klomen kullniyorsun ne kadaik evlisin canim8 Aydın bekliyorum olmadı Rabbim ne zaman isterse o zaman vericek ama ben çok yoruldum bu belirtilerde psikolojik
9 aylık evliyim Pcos var temmuz ayında klomen kullandım hamile kaldım sonra düştü sağlıksız gebelik dediler şimdi doktorun verdiği aynı dozda klomen kullandım doktora gitmeden hata ettim ama o doktora gidip gelmek bile ümit veriyor o yüzden gitmeye cesaret edemedim yani klomeni 2. Kullanışım canımDoktorun mu verdi klomeni. Rahatszligin nedr. Birde 8 aydr mi klomen kullniyorsun ne kadaik evlisin canim
Anladim canim. Hayrlisiyla olur insallah ama bu surec cok zor geciyo. Bende 1 sene 2 aylik evliyim olmadi benimde hc. Yumurtlama tembelligi var bende bi hormonumda dusuk yani pkoluyim bende. Adet duzenszligimde var. Ben devlete gdyordum hc br sonuca baglanamaynca ozele gttm. Orda ogrendim yumurtlama tembelkigi oldugunu klomen verdi banada 5 gun boyinca 50mglik btti pazartesi. Adetm btince hsg icin randevu almam gerekiyodu yarin icin aldim. Yarin hsg filmi cektrcem muayene olucam yumuratalar var mi yok mu varsada ne kadarlar ogrencemm insallah. Esinde br sorun var mi9 aylık evliyim Pcos var temmuz ayında klomen kullandım hamile kaldım sonra düştü sağlıksız gebelik dediler şimdi doktorun verdiği aynı dozda klomen kullandım doktora gitmeden hata ettim ama o doktora gidip gelmek bile ümit veriyor o yüzden gitmeye cesaret edemedim yani klomeni 2. Kullanışım canım
Benimde 7.gunum ne zaman yapcam testi sabirsizimBenim iğnemin 7 günü
Doktor eşimden test istemedi o yüzden yaptırmadık canım inş yumurtalar büyümüştür de hamiş kalıp sağlıkla kucağına alırsınAnladim canim. Hayrlisiyla olur insallah ama bu surec cok zor geciyo. Bende 1 sene 2 aylik evliyim olmadi benimde hc. Yumurtlama tembelligi var bende bi hormonumd yani pkoluyim bende. Adet duzenszligimde var. Ben devlete gdyordum hc br sonuca baglanamaynca ozele gttm. Orda ogrendim yumurtlama tembelkigi oldugunu klomen verdi banada 5 gun boyinca 50mglik btti pazartesi. Adetm btince hsg icin randevu almam gerekiyodu yarin icin aldim. Yarin hsg filmi cektrcem muayene olucam yumuratalar var mi yok mu varsada ne kadarlar ogrencemm insallah. Esinde br sorun var mi
Anladm canim inslalah isteyen herkesin olurDoktor eşimden test istemedi o yüzden yaptırmadık canım inş yumurtalar büyümüştür de hamiş kalıp sağlıkla kucağına alırsın
Canım bende pcos var hemde inatçı pcos en yüksek dozda başladık ama büyümedi yumurtalar dedi doktor bende günde 3 tane içtim sende bir problem olmadığı halde en yüksek dozda başlamış doktorun kist olmuş olabilir ya da yumurtaların çatlıyor da olabilir bir daha doktora gitmeni tavsiye ederimMerhaba kizlar size bir sorum olacak yaklasik 2,5 yildir evliyiz hic korunmadik cocuk olmadi tabi bu sure zarfinda doktora gidip geldim hicbir sorun olmadigini yumurtalarim yumurtlamam hormonlar vs hersey iyi dedi. Esimde bu yil 2 3 ay once kendini kontrol ettirdi sperm testi vs gayet iyi cikti benim doktorumada gosterdik. En son artik biyerden baslamam gerektigi icin klomen tedavisini uygun gordu bana. Reglimin5.gununde gunde 3 tane olmak uzere icmeyr basladim. Sonra 7 gun kullandim yunurtama bakti hepsi cok buyumus harika vs dedi 6 7 tane goruyorum gibi biseyler dedi 19 aralikta basliyorsun en onemli gun 19 u gun asiri 1 hafta iliski onerdi 19 u bazi saglik sebeplerimden dolayi olmadi sonrasinda denedik devam edecek ancak benim ogrenmek istedigim su iliski sirasinda sag yumurtalik tarafinda aci ve baskilama hissediyorum icerde bisey var gibi oturup kalkarkende bu icimde hareket ediyor bunu yasayan var mi ? Yumurta olgunlastiktan sonra kist olmus olabilirmi? Bana catlama ignesi vurmayalim bu kendinden catlayacak gozukuyor dedi. Benim zaten catlama yunurtlayamama gibi sorunumda yoktu. Kafam cok karisik benzer durumlari yasayan varmi acaba ?
canım nasılsın nasıl geçti rahim filminBenim daha 8 gun olmus
Iyiyim canim tesekkur ederim. Rahim filmim. Kolaydi. Biraz anestezinin etkisiyle baya uyudum 1.5 saat felan sonuclarm temiz ckti. Cok sukur. Sadece 2.5 cm capinda yara var dedi onu yakicam dedi. Zaten carsamba gunu cekilmistim gecen hafta cuma gunu tekrar cagrdi. Gttim simir testi icin sivi aldi. Oda bu hafta en gec cumaya cikicak allah izin verirse. Cuma gunu sag tarfimda yumurta oldugunu soyledi ama yumurtlamamin hala devam ettguni soyledi cuma aksamindan itibaren pazara kadar iliskiye devam dedi. Pazartesi yani bugun tekrar cagrdi kuzum oyle yani yine simdi yoldym gidiyorum. Cuma gununbirde bana ilac verdi yumurtlamayi gorunce. Estrofem diye bi ilac sabh aksam kullaniyroum. Benim östrojen hormonum dusuk ya onun icin bebek olursa tutunsun dusukle sonuclanmasin diye verdi. Simdi yine gdyorum bakicak yumurtlara bakalim kac tane var bu sefer soylicekmi ben sordum cuma gunu kac tane var diye bir tane olsa yetmez mi dedi bana guldu. Bugun kac tane oldugunu catlayip catlamdgini sorcam birde ne kadar buyumusler onu sorcam iste benim oyle canim 11.30 a randevum var bakalim. Snin dueumlar nasilcanım nasılsın nasıl geçti rahim filmin
sorun çıkmamasına sevindim canım ... çatlama iğnesi vurulcak mısın rahim filmi çekilince kanallardan spermler daha rahat geçer kanallardan haber veririsin canım muayneden sonra ... bende değerlendirdim sanırım ama bilemiyorum hiç belirti yok sanmıyorum sonuç pozitif olsunIyiyim canim tesekkur ederim. Rahim filmim. Kolaydi. Biraz anestezinin etkisiyle baya uyudum 1.5 saat felan sonuclarm temiz ckti. Cok sukur. Sadece 2.5 cm capinda yara var dedi onu yakicam dedi. Zaten carsamba gunu cekilmistim gecen hafta cuma gunu tekrar cagrdi. Gttim simir testi icin sivi aldi. Oda bu hafta en gec cumaya cikicak allah izin verirse. Cuma gunu sag tarfimda yumurta oldugunu soyledi ama yumurtlamamin hala devam ettguni soyledi cuma aksamindan itibaren pazara kadar iliskiye devam dedi. Pazartesi yani bugun tekrar cagrdi kuzum oyle yani yine simdi yoldym gidiyorum. Cuma gununbirde bana ilac verdi yumurtlamayi gorunce. Estrofem diye bi ilac sabh aksam kullaniyroum. Benim östrojen hormonum dusuk ya onun icin bebek olursa tutunsun dusukle sonuclanmasin diye verdi. Simdi yine gdyorum bakicak yumurtlara bakalim kac tane var bu sefer soylicekmi ben sordum cuma gunu kac tane var diye bir tane olsa yetmez mi dedi bana guldu. Bugun kac tane oldugunu catlayip catlamdgini sorcam birde ne kadar buyumusler onu sorcam iste benim oyle canim 11.30 a randevum var bakalim. Snin dueumlar nasil
Canim tesekkur ederim ama kanallardan haber verirsin derken anlamdm canim. Senin icin mi hc belirti yok sonuc poztf olsun diye dusunuyorsun yoksa benim icin mi. Igne konusuna gelirsek cuma gunu gttgimde yumurtlammin oldugunu ve devam ettgini soyeldi igne vermedi eger bugun olan yumurta catlamamissa verebilir bilmiyorum bugun belli olur canim. Senin sorunun neydisorun çıkmamasına sevindim canım ... çatlama iğnesi vurulcak mısın rahim filmi çekilince kanallardan spermler daha rahat geçer kanallardan haber veririsin canım muayneden sonra ... bende değerlendirdim sanırım ama bilemiyorum hiç belirti yok sanmıyorum sonuç pozitif olsun
bu arada nuffiun ben ..Canim tesekkur ederim ama kanallardan haber verirsin derken anlamdm canim. Senin icin mi hc belirti yok sonuc poztf olsun diye dusunuyorsun yoksa benim icin mi. Igne konusuna gelirsek cuma gunu gttgimde yumurtlammin oldugunu ve devam ettgini soyeldi igne vermedi eger bugun olan yumurta catlamamissa verebilir bilmiyorum bugun belli olur canim. Senin sorunun neydi