Dun yaptim o sekilde cikti ama esim sagolsun degerlendiremedik t boyle yarisi koyu yarisi silik gibi cde hemen hemen oyle ama tek cizgiydi bu sekilde ciktiktan sonra hemen o gece mi degerlendirmek gerekYumurtlama var oluyor aynıysa canım bu ara dikkat et
Senin adet ne zaman canım yaklaştiysa ovulasyon testinde kopkoyu cikaarin hamilelik testi de pozitif cikiyormus diye duymuştum. Hamilelikte de koyu çıkıyormuş o dönemlere girdin mi acabaDun yaptim o sekilde cikti ama esim sagolsun degerlendiremedik t boyle yarisi koyu yarisi silik gibi cde hemen hemen oyle ama tek cizgiydi bu sekilde ciktiktan sonra hemen o gece mi degerlendirmek gerek
Zannetmem gecen persembe gittim doktora burayada yazmistim 13 mu 14 mu ne dedi uc dort yumurta vardi bu ay zor dedi su ana kadar catlamamistir bence cunku gecen ayki gibi agrim olmadi bide akintim su gibi su ana kadar gecen ay bariz belliydi ama tutmadi isteSenin adet ne zaman canım yaklaştiysa ovulasyon testinde kopkoyu cikaarin hamilelik testi de pozitif cikiyormus diye duymuştum. Hamilelikte de koyu çıkıyormuş o dönemlere girdin mi acaba
Onlar catlamistir belki. Kız benimde 17 mm idi. Ama çift yumurta ikizlerine hamile kaldım demekki o tek yumurta döllenmedi ama arkada irili ufaklı bir suru yumurta vardı onlardan ikisi catladi. Seninde öyle olabilir sonradan catlayabilirZannetmem gecen persembe gittim doktora burayada yazmistim 13 mu 14 mu ne dedi uc dort yumurta vardi bu ay zor dedi su ana kadar catlamamistir bence cunku gecen ayki gibi agrim olmadi bide akintim su gibi su ana kadar gecen ay bariz belliydi ama tutmadi iste
Onlar catlamistir belki. Kız benimde 17 mm idi. Ama çift yumurta ikizlerine hamile kaldım demekki o tek yumurta döllenmedi ama arkada irili ufaklı bir suru yumurta vardı onlardan ikisi catladi. Seninde öyle olabilir sonradan catlayabilir
Onlar catlamistir belki. Kız benimde 17 mm idi. Ama çift yumurta ikizlerine hamile kaldım demekki o tek yumurta döllenmedi ama arkada irili ufaklı bir suru yumurta vardı onlardan ikisi catladi. Seninde öyle olabilir sonradan catlayabilir
Yok canım ne büyüğü doktor olcmedi bile 10 milim yoktular bile seninkiler daha buyukmus bakBelki senin arkadakiler daha buyuktur venim hepsi 13
İlişki önemli canım. Biz geçen hafta yumurta yok diye çok umursamadik düzenli değildi ama Pazar günü catlamistir belki diyerek deniyoruz. Doktor gün aşırı demişti belinin altına yastık köy ayaklarını kaldır en az yarım saat uzan demişti öyle yapıyoruzVallahi akil erdiremiyorum ama kucukken dollenir mi bide biz dogru duzgun bir calisma yapmadik bu ay bi pazartesi oldu sonra yok gecen haftada oyle yani tek tuk o yuzden zor gibi
İlişki önemli canım. Biz geçen hafta yumurta yok diye çok umursamadik düzenli değildi ama Pazar günü catlamistir belki diyerek deniyoruz. Doktor gün aşırı demişti belinin altına yastık köy ayaklarını kaldır en az yarım saat uzan demişti öyle yapıyoruz
Olsun canım geç olsun güç olmasin. Ben 2 yuldiyha bu ay oldu ha öbür ay oldu çok acele ettim elde var sıfır.Benim esim sagolsun iste sanirim gecti bizden biz bu ay nakavt olduk cnku yorgun oldugu icin hic birliktelik olmadi acikcasi ben dun icin dusundum ama yne olmadi yapacak birsey yok
Oyle yapacak birsey yokOlsun canım geç olsun güç olmasin. Ben 2 yuldiyha bu ay oldu ha öbür ay oldu çok acele ettim elde var sıfır.
Ne oldu sizin sonuç? Art med nasıl sonuç derdimiEvet. Art med bide klomen kullanıyor. Doktor 3 ay sonra gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?