Klomen

ysgny

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2017
26
8
1
27
arkadaslar klomen ve çatlatma iğnesi oluyorum 1.deneme tutmadı 2. Denemede tutan varmı adetime 9 gün kaldı

Merhaba Hayırlı sabahlar bende bu ay klomen ve ovitrelle denedim bakalım sonuç ne olacak hayırlısı olsun herkezin hakkında
Canım ben 2 ay kullandım ikisinde de tutmadı benim artık ne hayatıma ne de kendime bi umudum kalmadı koca bir boşluktayım

ben de takipteyim bu benim ilk klomen ve ovıtrelle tedavim iğnemin 10. günü ben de çok merak ediyorum hem kendimi hem benimle aynı dönem aynı tedaviyi görenleri ve belirtileri...
İnşallah tutar canım haber ver merak ettim

ben de takipteyim bu benim ilk klomen ve ovıtrelle tedavim iğnemin 10. günü ben de çok merak ediyorum hem kendimi hem benimle aynı dönem aynı tedaviyi görenleri ve belirtileri...

Benimde ilk denemem hayırlısı olur herkes için

Sorun değilse sıkıntın neydı
Benım ki pcos

Canım ben 2 ay kullandım ikisinde de tutmadı benim artık ne hayatıma ne de kendime bi umudum kalmadı koca bir boşluktayım

Allahtan umut kesilmez yalvara yakara dua et benim 3, büçük senedır olmuyo hayırlısı olsun diye beklıyoruz
Gerçekten hayırlı sağlıklı eli ayağı duzgun bi evlat istememiz lazım umudumuzu kesmememiz lazım allah büyüktur bizide yoktan var etti bize yoktan var edip hayırlı evlatlar verir inşaAllah

Benimde ilk denemem hayırlısı olur herkes için

Sorun değilse sıkıntın neydı
Benım ki pcos
Ben bir dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı ve çift rahim olduğumu öğrendim tek tüp çift rahimlede bu iş biraz zor

Amin inşallah benimde 3 sene 2 ay oldu evleneli ama 2 sene korunduk

Benimde ilk denemem bu ay klomen ve ovitrelle iğneyi vurulalı 9 gün oldu bekliyorum öyle bir belirti falanda yok bu ay tutmayacak galiba

Hiç belli olmaz canım senin ne problemin var
Benim sağ overde pcos varmış cnm bu ay öğrendim yumurtlama problemi adetim 8 aydır düzensiz geçmişti 9 10 gün gecikmeler oluyodu geçen ay tam gününde oldu ama işte. Klomenle 20 mm oldu yumuta çatlatma iğnesi vuruldum ama pek umudum yok gibi cnm ya

Of herkes de farklı bi dert benimde dış gebelikten tek tüpüm gitti ve çift rahimlilik var gebelik şansım cok düştü olsa bile düşğk olma olasılığı büyük cok zor durumdayım klomende işe yaramadı napcamı bilmiyorum allah herkesin yardımcısı olsun

Aynen cnm maaesef inşallah hamile kalırsın sağ sağlim kucağına alırsın bana sana isteyen herkese rabbim nasip eder inşallah

Benim ilk denemede olmadı hsg çekildim bu ay kendi halime bıraktı olmazsa tekrar klomen inşallah bu ay bekleyenler pozitifi görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…