Klomen

Bana da söyle bende merak ettim şimdi birde cihazı sor eski röntgen cihazları ile mi çekiyorlar dijital olan cihazlar ile mi...
Olur allahın izni ile canım zamanı vardır

Bana da söyle bende merak ettim şimdi birde cihazı sor eski röntgen cihazları ile mi çekiyorlar dijital olan cihazlar ile mi...
Olur allahın izni ile canım zamanı vardır
Tamam canim sorarimm bende merak iceresindeym. Sen hamile kalabildin mi peki.

Sonra denedin mi. Ilk asilamadan mi hamile kaldin acaba. Devlette mi yaptrdim asilamani. Yada ozeldemi kaca patladi asilama islemi
Üniversitede yaptırdım 350 tl ye denk geldi özelde bin tlyi buluyor.. ilk aşılama da tuttu canım

Kist olursaadette gecikme olabilir ben doktor kontrolünde kullandım ve yumurta catlatici iğne kullanmama rağmen kist oluştu doktora gozukun bence
Çok teşekkür ederim zaten ağrımda var hafif gidilen doktora
Kuzum kenfi başına iş açmışsın reglini bekle ya da doktora rutin kontrole geldim diye git yumurta var mı yok mu ona bakılır kist varsa da görünür zaten
Aynen canım iş açtım durduk yere regli olmazsam gidicem cvbın için saol

Anesteziliy miydi canm 350 yaptridn. Cok iyi canim ilkinde tutmasi. Bi daha denedin mi asilama peki
denemedim bu ay klomen ile başladık yarın çatlama vurulacam tutmazsa 2 3 ay sonra aşılama düşünüyoruz ... yok canım anestezisiz yaptırdım ikisinide

Canim randevumu aldim anestezili fiyat 400 tl dediler
çok iyi fiyatı ne zaman çekiliyorsun

denemedim bu ay klomen ile başladık yarın çatlama vurulacam tutmazsa 2 3 ay sonra aşılama düşünüyoruz ... yok canım anestezisiz yaptırdım ikisinide

çok iyi fiyatı ne zaman çekiliyorsun
Carsamba 11.10 sabh cekilcem canim ama anestezi alicam karar verdim yani. Inallsah klomenle kalirsin asilmaya gerek kalmaz. Burda baska ozellerde 800 1000 civari felnda haatane hastane fyat drgisiyo

Carsamba 11.10 sabh cekilcem canim ama anestezi alicam karar verdim yani. Inallsah klomenle kalirsin asilmaya gerek kalmaz. Burda baska ozellerde 800 1000 civari felnda haatane hastane fyat drgisiyo
inşallah tek tüp açıkmış açık olan tarafta yumurta olursa şansım yüksek allahın izni ile ..... neden gittiğin hastane ucuz ki bu kadar ... çekil bakalım nasıl çıkacak sonuç inşallah temiz çıkar

Canim ben hastane olark zaten tercih etmiyorum ama doktorumdan cok memnunum. Zaten bu doktor baska ozel hastanedeydi. 15 temmuz da darbe girisimi olunca diger ozel hastne devlete dondu bu doktorda bu hastaneye geldi sakaraynin ilk ozel hastanesi digerlerine gore biraz eski ama benim icin doktor onemli. Umarim acik olan tupunde yumurtalarin olusur ve catlar. Benimde klomenim bu aksam son

doktorundan memnunsan yeter doktor çok önemli cihazlarda önemli ama doktor iyi olmadıktan sonra cihazın önemi kalmıyor ikisi de aynı sonucu gösterir zaten .... çatlama için ne zaman gideceksin ... bende fazla ca karın ağrısı var ateş basması da öyle sende oluyor mu ? inşallah canım allah duysun ağzından

Karin agrim yok canim. Ama ates basmasi bende de var. Ben klomeni ikk defa kullaniyorum doktora carsmaba gunu gidecehim heralde o zaman ne zaman igme vueulacgimi soyler sanirim ben bilmiyorum canim hc olmadm

Karin agrim yok canim. Ama ates basmasi bende de var. Ben klomeni ikk defa kullaniyorum doktora carsmaba gunu gidecehim heralde o zaman ne zaman igme vueulacgimi soyler sanirim ben bilmiyorum canim hc olmadm
olivitrelle yazdı bana doktor iğne ile gel dedi . iyi bir şeydir umarım ateş basması ... bende ilk defa kullanıyorum 5.ci günden sonra karın ağrım çok oldu

olivitrelle yazdı bana doktor iğne ile gel dedi . iyi bir şeydir umarım ateş basması ... bende ilk defa kullanıyorum 5.ci günden sonra karın ağrım çok oldu
Bende hc karin agrisi yok cok sukur. Ates basmasi var . bana daha brsey demedi igneyle ilgili. Bi dahaki gtmeme belki der bilmiyorum. Igne cok acitiyomi karnindan.

12.ci günü çağırıyor doktor hsgye alır direk belki ... sen hissedersin bence yumurta var mı yok mu diye
Bu 12. Gun dediginiz zaaman dilimi adetin birinci gununden itibaren mi sayiluyo yoksa adet bttikten sonra mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…