Klomen

İnşallah hepimiz hayırlısıyla evlatlarımızı alırız kucağımıza. Allah yardımcınız olsun. Sahsi fikrim bu başlıktakiler bildiğim kadarıyla tedavilere yeni başlayıp birinci aşama olarak klomenle tanısanlar. siz tüp bebek başlıklarına baksanız bence daha yakın durumlar görebilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.

Bende tüp bebek için maddi manevi takatim kalmadığı için klomen ile bir şansım varmı diye merak ettim belki benim gibi tüp bebek deneyip olmayan sonra klomen kullanıp hamile kalan olmuşmudur Merak ettim
AMİN ALLAH yüzümüzü güldürsün

Benimde 16 sında günüm belimin sağ tarafı ağrıyo adet olcam herlade bnde bu ayda umutlar boşa seninde bnmde kaldık bi dahaki aya
Ben bıraktım tedavileri çok yoruldum 4 senedir uğraşıyorum geçmişte bir sürü tedavim oldu kapattım artık kuzum

Bende klomen kullanıyorum. Doktor salı günü gel dedi acaba bana çatlama iğnesi mi yapacak.. yapsada tutmaz ki eşimin sperm sayısı 3.000.000. 20 gündır varikose ameliyatı oldu. Allahim dileyen herkese hayırlı sıhhatli evlatlar versin amin...

Bellimi olur allahın işine olur belki eşinin sperm sayısını ilaçla yükseltmiyomu

Evet. Art med bide klomen kullanıyor. Doktor 3 ay sonra gel dedi

Eee noldu geçen ayki klomenciler yok mu?? Bi ses verinnn noldu sonuçlar ben kırmızı kartı gördüm geçen ay bugün tekrar klomene başladım. Benim gibi rahim filmi olmadan kullanan var mı acaba bunu

Clife işe yaradimi

Merhaba bayanlar , bende yeni katıldım aranıza. En son adetimin 5.gününden itibaren günde 2 kere olmak üzere klomen kullandim. Doktor yumurta takibi yaptı. İlişki için gün verdi. Normalde regl im hiç gecikmez. Dün veya en geç bugün regl olmaliydim. Olmadım. Bikac gündür regl olcakmism gibi belim filan ağrıyordu baya hemde. Ama bugün oda geçti. Regl de olmadim. Klomen adet düzenini bozar mi bilginiz var mi ? Çokta umitlenmek istemiyorum 10 aydir her ay hayal kırıklığı yaşıyorum

Bence en güzeli hemen test yap ümidin boşaysa görünce gececek. Klomen bana hiçbir düzensizlik yapmadı olmam gereken gün anında oldum. Bir arkadaşım erken bir arkadasım da geç adet oldu klomen kullandığı ay.

Reglim geçmedi ki daha yani en gec bugun olmaliydim. 1-2 gün daha beklersem daha saglikli sonuc alirim diye bekliyorum. Test icin iliskinin üzerinden 15 gün geçmeli diye biliyorum. İnşallah bu ay son olur ya

Clife işe yaradimi
Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı bu ay belli olucak adet günüm sundu halen olmadım yaradı mı yaramadı mı gircez evet clife macunun adı haberdar ederim yarayıp yaramadığını bu arada doktordan dolayı klomeni bıraktım sadece bir ay kullandım kist oluştu iğne olmama rağmen ve doktor sormama rağmen bilgi vermedi konustugum bı kaç kişide önce hsg çekilmelisin dedi arastirmaya gidicem bu ay da gebelik yoksa herşeyin normal çünkü hormonlarim da yada eşimde hiç bir sorun yok klomen tamamen hormon yüklemesi olduğu için hsgden önce kimse tavsiye etmiyor bı kaç doktorla da görüştüm aynı şeyi soylediler

Reglim geçmedi ki daha yani en gec bugun olmaliydim. 1-2 gün daha beklersem daha saglikli sonuc alirim diye bekliyorum. Test icin iliskinin üzerinden 15 gün geçmeli diye biliyorum. İnşallah bu ay son olur ya
Canım moralini bozmak istemem ama klomeni ben bir ay kullandım iki yumurta olusmustu ovitrelle çatlatma iğnesi olmama ragmen yumurtanın biri catlamayarak kist oluştu ki daha önce adet duzensizligim yoktu gecikmeden dolayı çok heveslenmistim evde test yaptım çıkmadı kan testi yaptırdım orda da negatifti 4 gün doktora gittim kist oluşmuş o yüzden gecikmiş bunlarda olabiliyor ama inşallah hamissindir canım hakkında hayırlısı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin

Eee noldu geçen ayki klomenciler yok mu?? Bi ses verinnn noldu sonuçlar ben kırmızı kartı gördüm geçen ay bugün tekrar klomene başladım. Benim gibi rahim filmi olmadan kullanan var mı acaba bunu
Ben kullandım rahim filmi olmadan sadece bir ay doktor yüzünden bir daha gitmedim yanlismis rahim filminden önce kullanmak benim hormonlarim falan normaldir klomen gibi ilaçlar tamamen hormon yüklemsi diyorlar eğer zaten tüpler tikaliysa klomen hiç bir işe yaramıyor bende de kist oluşmuştu çatlatma iğnesi ne rağmen doktor da yeterince açıklama yapmadı Yasmin verdi kist için özele gidiyordum araştırma ya gitmemi tavsiye edenler oldu bu ay bı macun kullandım ilaç falan kullanmadım daha da regl olmadım ikinci gün bugün eğer olursam araştırmaya gidicem canım ben sıkıntı çektim yani adet düzenim bozuldu tamamen düzgün olmasına rağmen

Peki birsey soracagim doktorunuz yumurta takibi yapmış miydi ? Benim doktorum iliski tarihi verdi sonra iliskiden 2 gun sonra tekrar çağırıp bakmışti. Yani yumurtalar çatlamasaydi ovulasyon geçtikten sonra gittigim icin görünmez miydi acaba ? Onu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…