Klomen

selam hanımlar ,,,
bende bu ay ilk klomen içtim regl 3.gününde 5 gün günde 2 tane, birer gün arayla deniyoruz , bakalım hayırlısı,,,, 1 buçuk yıllık evliyim , adet düzensizliğinden gittim bebek istiyoruz dedim genel kontrol amaçlı pco varmış klomenle başladık 5.gün gitti yumurta büyümüş 3 gn sonra yine çağırdı gittim güzel dedi artık başlayabilrsin dedi bakalım hayırlısı inşaallah. Rabbim çok bekletmeden versin hepimizee...

Durumlar ayni canim insallah olur

Klomen kullanan arkadaşlar bugun 4. Günüm beyaz koyu kıvamlı akıntım var. Ama kasık ağrısı falan hiç bi his yok. Büyümüyo mu ki yumurtalar ? Kullananlar ilaç kullandığı zamanda ağrı sızı var mıydı?

Be
Benim ağrım yoktu sadece akıntı oldu

Klomenden ni igneden mi bilmiyorum ama benim kasıklarım da agrı vardı. Bu arada dr a gittigidne sana sölüyo yunurtan şu kdr olmş şu kdr yunrtan var ymrtan çtlmş vs gibi sen dr gitmio musun

Klomenden ni igneden mi bilmiyorum ama benim kasıklarım da agrı vardı. Bu arada dr a gittigidne sana sölüyo yunurtan şu kdr olmş şu kdr yunrtan var ymrtan çtlmş vs gibi sen dr gitmio musun
Gel demedi bana bitince özellikle bi hafta sık ilişki dedi ama ben perşembe gidicem bitsin bi ilacım da

Gel demedi bana bitince özellikle bi hafta sık ilişki dedi ama ben perşembe gidicem bitsin bi ilacım da
Bnm dr çoj iyi işi şansa bırakmıyo 5 günde bi görüşüp yumrtalara bakıyo bilği verito ilşki günü öneriyo eger yumrta oluştuysa çatlamasını beklemiyı çatltma ignesi veriyo

Bnm dr çoj iyi işi şansa bırakmıyo 5 günde bi görüşüp yumrtalara bakıyo bilği verito ilşki günü öneriyo eger yumrta oluştuysa çatlamasını beklemiyı çatltma ignesi veriyo
Hangi ilde hangi hastaneye gidiyosun ? Ben ankaradayım devlet hast gidiyorum. Bu at olmazsa kadın hast ve doğum hastanelerinden birine devam edicem

Hangi ilde hangi hastaneye gidiyosun ? Ben ankaradayım devlet hast gidiyorum. Bu at olmazsa kadın hast ve doğum hastanelerinden birine devam edicem
İstanbuldayım canım ben bende daha öncesinde devlete gittim hiç bişi yapmıyolar. Özel hastanedeyim bence araştr iyi bi dr git dr çok önemli. Benm 2 yıl nrml yolla olmadı dvlete gittim 6 ayım boşa gittş snra özelden bu kadna gittim2. Ayımda hamile kaldım tabii sonuç düşük ama olsun sonçta bi gebelik geliştş bu da önemli bir şey şimdi tekrsr deniyorum kloöen ve çatltma ignesi e başladık

Bu arada sık ilşki dedigi ne bilmiyorum ama her gğn ilşki önermiyo dr. Lar cnm bnmki mesela ayın 1 3 5 7 bu günlerde ilşkşye gir diyo sonra gel diyo

Düşüğe üzüldüm bi taraftan da gebelik oluşuyor bu da güzel canım. Bu ay böyle gecsin ben de gidicem devlet hast ile olcak şey değilmiş hakkaten

Backalrm basenlerim her yanim agriyo sanki igne batiyo gbi ya grip olmadan once butun vucudin agrir batar ya ayni oule

Ay. Napalim ama ya biraz da. isi girgira vurmak lazm artk oyle degilmi sene ne durumdasin kuzu
Canım bugun tekrar gttim yumurtam catlamıs bu aksamda ilişki olsun dedi progestan verdi adet olmazsan 3 hafta sonra gel dedi olursan adetının ucuncu gunu gel dedi acaba olcakmı tembellik gtmıs dedı cok ıyı olmus dedi

Canım bugun tekrar gttim yumurtam catlamıs bu aksamda ilişki olsun dedi progestan verdi adet olmazsan 3 hafta sonra gel dedi olursan adetının ucuncu gunu gel dedi acaba olcakmı tembellik gtmıs dedı cok ıyı olmus dedi
hadi bakalım çalışmalara başlayın ....

arkadaşlar ben 3 kere tüp bebek tedavisi gördüm biri başarılı oldu bebeğim iki aylıkken kalbi durdu alındı
Sonra miyom ameliyatı oldum ve bir kez daha tüp bebek denedim oda geçen iki ay evvel başarısız sonuçlandı
40 yaşındayım Yumurta sayım az 3 yada 5 oluyor bu ay klomen ile tedaviye başladım kendi kararımla boş beklemektense 3 ay şansımı denemek istedim
Maddi olarak tekrar tüp bebek yapacak durumda değilim en son gittiğim doktorda çok bilinen ünlü bir doktordu çok umutluydum ama olmadı hala kredi kartı taksitlerini ödüyoruz
Sizlerden ricam benim kriterlerimde sorun yaşayıp klomen ile hamile kalanlarınız varsa bana bu konuda ne olur Bilgi verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…