Klomen

Merhabalar ben yeni başladım bugün bırakalı 14 gün oldu aşırı sol kasık ağrım bar ve göğüslerim çok hassas 2 gün aonra doktor gel dedi bakalım hayırlısı dua edin kızlar

Merhabalar ben yeni başladım bugün bırakalı 14 gün oldu aşırı sol kasık ağrım bar ve göğüslerim çok hassas 2 gün aonra doktor gel dedi bakalım hayırlısı dua edin kızlar
Insallah hamilesindr kuzum

İnşallah canım bakalım yumurtalıklar büyümüşmü çatlamışmı diye bakıcaklar inşalllah iğneye gerek kalmaz

bugun dr a gittim 21milim olmus ovitrelle igne oldum gobekten bakalim nasip olacakmi bu ay

evet bende sasirdim persembe gunu gittigimde ogunlasmamisti bugun 15.gun olgunlasmis ama 4gundur inofolic kullandim folic asit diye meger yumurtada gelistirmeye yardimciymis dr kullanma dedi
Bende adetimi bekliyorumm umarim yumurtam olur. 3. Denemem olucak klomenle artk cok yorulfum.

beklemek gercekten yorucu gecen ay bende tam 15gun gecmisti tedavi olmustum bu ay 2.ayim nasipte ins. vsrdir rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
Gec mi yumurtaldin gecen ay. Ilk ay bir tane oldu 19 mmyken catlama ignesi vuruldum. Ama bu ay gec bile olsa olmadi simdi adet olduktan sonra klomeni gunde 3 tane alicam heralde

Gec mi yumurtaldin gecen ay. Ilk ay bir tane oldu 19 mmyken catlama ignesi vuruldum. Ama bu ay gec bile olsa olmadi simdi adet olduktan sonra klomeni gunde 3 tane alicam heralde
yok ilk ay yanlis kullandim 5gun kullanacaktim yanlis anladim10gun kullandim oyuzden 15.gun 11milimdi gecen ay dr kontrolunede gidemedim sonrasini takip edemedim kaldi oyle

dr danis istersen adet olunca inofolic kullan yumurtaya yardimci oluyor gelismesinde

dr danis istersen adet olunca inofolic kullan yumurtaya yardimci oluyor gelismesinde
Isticem cabim bi adet olimde inofolic isticem ondan bu sefer napim. Kiz oyle ilaci yanlis kullansanda kullanmasanda birakma gt bak sonradan kiste feln donusur daha kotu olursun allah korusun

Isticem cabim bi adet olimde inofolic isticem ondan bu sefer napim. Kiz oyle ilaci yanlis kullansanda kullanmasanda birakma gt bak sonradan kiste feln donusur daha kotu olursun allah korusun
yok gecen ay yanlis kullanmistim ama buyumus catlamis olmadi bu ay duzgun kullandim catlatma kullandim kiste donusmemis yani

Arkadaslar aranizda ragim filmi crkilen var mi acaba operasyon gecirmesekte tup tikali olabilir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…