- 5 Şubat 2018
- 661
- 586
- 18
Hayır canım vurulmadımçatlama vuruldun mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım vurulmadımçatlama vuruldun mu ?
yumurta büyüyor belki onun kanamasıdır bilemedimHayır canım vurulmadım
Canim benim ben catalma vurulmustum tam 16 gun sonra lekelenme gelmisti sonra adet ol mustumyumurta büyüyor belki onun kanamasıdır bilemedim
Bi an yerleşme kanaması mı dedim ama bu kadar erken olması imkansız zaten demek ki benimkide yumurtlamayla ilgili bir şey canımCanim benim ben catalma vurulmustum tam 16 gun sonra lekelenme gelmisti sonra adet ol mustum
Olabilir canim kontrolun ne zmaanBi an yerleşme kanaması mı dedim ama bu kadar erken olması imkansız zaten demek ki benimkide yumurtlamayla ilgili bir şey canım
Kontrol süren doldu mu canımKızlar ben klomen kullandım sonra yumurtalar5 tane olmuş dedi çatlatma ignesi oldum haftaya gel dedi haftaya gitmesem olur mu çünkü gittgümde yumurtalara bakıp çatladı döllenmesini bekliycez deyip gnderiyo hastanrye para da vermek istemiom bilemedim
EvetKontrol süren doldu mu canım
Canim bazi kisierde olabilir. Bende mesela cok hafif olmustu bende rahim filmi cektrip klomen ve ovitrelle kullanmistim bende hafif oldu ama bazi kisilerde cok sık batma olabiliyor agri feln normal yaniMerhabalar. Ben bu ay rahim filmi çektirdim. Çok şükür temiz çıktı Bunun yaninda klomen kullandım ovitrelle oldum. Bugün bir haftam oldu. Şuan sol kasigimda ve belimde çok kötü ağrı var. Sizde de öyle oldumu. Lütfen mesajlarınızı eksik etmeyin
Hım teşekkür ederim canım. Peki hamile kaldın miCanim bazi kisierde olabilir. Bende mesela cok hafif olmustu bende rahim filmi cektrip klomen ve ovitrelle kullanmistim bende hafif oldu ama bazi kisilerde cok sık batma olabiliyor agri feln normal yani
Hayr canim ilk ay denedim bir yumurtam oldu 19 mmydi igenyle catladi ama olmadi yaram vardi benim sonraki ay onu yaktrdim. Iyilesmesini bekledim. 2. Denedim olmadi. Suan adet olmami bekliyroum 3 yu denicem ama gunde 3 tane denicez bu sefer bakalim hep 2 tane aliyordum gunde klomen sen kac tane iciyorsun gunde kac yumurtan olduHım teşekkür ederim canım. Peki hamile kaldın mi
Maslalah guzel olmus canim benim ilk denememde 1 tane oldu bu sefer hc olmadi moralim cok bozuldu. Sende ne sorun var acaba bende yumurtalma tembelligi varBenim iki yumurta 20 mm diğer 19 mm Di günde 2 defa kullandım klomen.
Valla bende hiç bişey yok. Eşimde sperm düşüklüğü var. Bu ay bende tüm kontrollerimi yaptırdım temiz çıktı. Doktor eşime ba-bamm diye bi ilaç verdi 3 günlük. Bende catlamami oldum öyle değerlendirdik. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin. Canım yumurtan tembel se kimyon la süt karışımı iç. Adet biter bitmez. 5 gün boyunca günde bir defa. Benim görümcm öyle yaptı hamile kaldı. Onunda yumurtlama problemi vardiMaslalah guzel olmus canim benim ilk denememde 1 tane oldu bu sefer hc olmadi moralim cok bozuldu. Sende ne sorun var acaba bende yumurtalma tembelligi var
Canim o zmaan gebe kalirsin sen kolay olur. Hadi gozun aydin simdiden . ya incir kuru dediler denedim hc faydasini gormedim klomen btincede oyle yapsam. Sut ile kimyonu ters tepki alirsam.moralim cok bozukurValla bende hiç bişey yok. Eşimde sperm düşüklüğü var. Bu ay bende tüm kontrollerimi yaptırdım temiz çıktı. Doktor eşime ba-bamm diye bi ilaç verdi 3 günlük. Bende catlamami oldum öyle değerlendirdik. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin. Canım yumurtan tembel se kimyon la süt karışımı iç. Adet biter bitmez. 5 gün boyunca günde bir defa. Benim görümcm öyle yaptı hamile kaldı. Onunda yumurtlama problemi vardi
Canım ilaç degilki yan etki yapsinCanim o zmaan gebe kalirsin sen kolay olur. Hadi gozun aydin simdiden . ya incir kuru dediler denedim hc faydasini gormedim klomen btincede oyle yapsam. Sut ile kimyonu ters tepki alirsam.moralim cok bozukur
Kullan hiç bişey kaybetmezsinCanım ilaç degilki yan etki yapsin
Canim ben onu sut yapsin diye duydum ya hc oyle yumurta icin duymadim.belki denerim ama ya. Sen simdi igneyi vurulali ne kadar oldunCanım ilaç degilki yan etki yapsin
Bugün 8 gunumCanim ben onu sut yapsin diye duydum ya hc oyle yumurta icin duymadim.belki denerim ama ya. Sen simdi igneyi vurulali ne kadar oldun