- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Benim var arada batıyor ağrıyor. Kalorifer kapandı yere terliksiz corapsiz basıyorum ondan da olabilirSu gibi ama oyle uzama felan yok
Benimde ayni ama agri yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim var arada batıyor ağrıyor. Kalorifer kapandı yere terliksiz corapsiz basıyorum ondan da olabilirSu gibi ama oyle uzama felan yok
Benimde ayni ama agri yok
Benim gecen ay cok fenaydi bide benim su an su gibi yani yapisik degil ama agri yok bu ay saldim xatrn doktor olmaz dedi ya napayim daha vallahi en son aklimi oynatacam az kaldiBenim var arada batıyor ağrıyor. Kalorifer kapandı yere terliksiz corapsiz basıyorum ondan da olabilir
Hiç belli olmaz kız. İnan geçen hafta hiç umut yoktu bu hafta doktor umut var demesi bile bana yetti. Olmayacak biliyorum hamile kalacağım demiyorum hatta büyük bir ihtimalle bu ay olmayacak cuma progesteron hormonuna bakılacak orada bile sonuç kötü gelecek ama şu küçücük minnacık ihtimal yetti önümüzdeki aylarda olur napalim. Klomenin dozunu artircaz muhtemelen 2 kutuya cikarcakBenim gecen ay cok fenaydi bide benim su an su gibi yani yapisik degil ama agri yok bu ay saldim xatrn doktor olmaz dedi ya napayim daha vallahi en son aklimi oynatacam az kaldi
Hiç belli olmaz kız. İnan geçen hafta hiç umut yoktu bu hafta doktor umut var demesi bile bana yetti. Olmayacak biliyorum hamile kalacağım demiyorum hatta büyük bir ihtimalle bu ay olmayacak cuma progesteron hormonuna bakılacak orada bile sonuç kötü gelecek ama şu küçücük minnacık ihtimal yetti önümüzdeki aylarda olur napalim. Klomenin dozunu artircaz muhtemelen 2 kutuya cikarcak
Benimki ister gel ister gelme dedi canım illaki gel demedi. Pazar günü sancim ağrım asiriydi biz yumurtladim diye değerlendirelim dedik ilişki sirasındas da çok ağrı oldu hiç böyle olmazdı korktuk hemen pazartesi gittik. Benim doktor merkezde bize 2 saat uzakta sağolsun doktor bazı tercihleri bize bırakıyor illa gelin demedi bu yuzdenBana da oyle dedi iki kutu yapariz dedi . ben gitmedim tekrar cagirmadi doktor adet olunca gel dedi acaba degistirsem mi ama cokta iyi biri aslinda ama bilrmiyorum bir sene dolmayinca cok bakmiolar diye mi artik ama istiyorum yani ha bir sene ha iki sene sorun belli sonucta
Bana ihtimal vermedi verseydi bide gecen ay benim yumurtam catlarken ben yuruyemedim ve tam 14 gun sonra o gun adet oldum o yuzden agri sizi yok bende su an hic sadece ufak sizlama var ve su gibi akintim
Benimde aynı arada kasiklarimda batma ve akıntı bakalım. Belirti aramıyorum zaten eğer o gün yumurtlamissam şimdi anca dollniyordur eğer dönecekse tabi!!!! Belirti için çok erken. İkizlerde hiç belirtim yoktu bileBana da oyle dedi iki kutu yapariz dedi . ben gitmedim tekrar cagirmadi doktor adet olunca gel dedi acaba degistirsem mi ama cokta iyi biri aslinda ama bilrmiyorum bir sene dolmayinca cok bakmiolar diye mi artik ama istiyorum yani ha bir sene ha iki sene sorun belli sonucta
Bana ihtimal vermedi verseydi bide gecen ay benim yumurtam catlarken ben yuruyemedim ve tam 14 gun sonra o gun adet oldum o yuzden agri sizi yok bende su an hic sadece ufak sizlama var ve su gibi akintim
Doktorun iyiyse bırakma canım hep onunla devam et. Seni tanıyorum olması da önemli cunku. Ben ilk bebegimden beri ona gidiyorum ikizlere onun sayesinde hamile kalmıştım dogumumu o yaptırdı beni çok iyi taniyor. Sen devam et zaten seninde dediğin gibi sizin daha yeni tedaviye ağırlık verecekleri dönemde değilsin. 30 yaş altına 1 sene, üstünü 6 aydan önce dikkate almiyolar zatenBana da oyle dedi iki kutu yapariz dedi . ben gitmedim tekrar cagirmadi doktor adet olunca gel dedi acaba degistirsem mi ama cokta iyi biri aslinda ama bilrmiyorum bir sene dolmayinca cok bakmiolar diye mi artik ama istiyorum yani ha bir sene ha iki sene sorun belli sonucta
Doktorun iyiyse bırakma canım hep onunla devam et. Seni tanıyorum olması da önemli cunku. Ben ilk bebegimden beri ona gidiyorum ikizlere onun sayesinde hamile kalmıştım dogumumu o yaptırdı beni çok iyi taniyor. Sen devam et zaten seninde dediğin gibi sizin daha yeni tedaviye ağırlık verecekleri dönemde değilsin. 30 yaş altına 1 sene, üstünü 6 aydan önce dikkate almiyolar zaten
Doktorun iyiyse bırakma canım hep onunla devam et. Seni tanıyorum olması da önemli cunku. Ben ilk bebegimden beri ona gidiyorum ikizlere onun sayesinde hamile kalmıştım dogumumu o yaptırdı beni çok iyi taniyor. Sen devam et zaten seninde dediğin gibi sizin daha yeni tedaviye ağırlık verecekleri dönemde değilsin. 30 yaş altına 1 sene, üstünü 6 aydan önce dikkate almiyolar zaten
Klomen kullandım. Folik asit glifor ve kan sulandırıcı hapta kullaniyordum zaten uzun zamandırSen bu ay sadece klomen mi kullandin
Glifor kilo verdiriyor mu birde bende doktor testesteron tahlili istemedi gerekli mi o acabaKlomen kullandım. Folik asit glifor ve kan sulandırıcı hapta kullaniyordum zaten uzun zamandır
İlk kullandigimda 10 kilo verdim ama artık etkisini kaybetti şimdi kilo veremiyorum 10 kilo fazam varGlifor kilo verdiriyor mu birde bende doktor testesteron tahlili istemedi gerekli mi o acaba
Ya bende mi alsam acaba kilo vermek icin ama iste bende insulin direnvi vsr mi bilmiyorum olmazsa gidip baktiracagim birde teststeronumaİlk kullandigimda 10 kilo verdim ama artık etkisini kaybetti şimdi kilo veremiyorum 10 kilo fazam var
Banada verdi doktorum aynı zamanda yumurtalıkları çalıştırıyor canım ben memnunum hala kullanıyorumİlk kullandigimda 10 kilo verdim ama artık etkisini kaybetti şimdi kilo veremiyorum 10 kilo fazam var
Evet onun sayesinde hamile kalmıştım birde soğan suyu içtim ama vücut alışıyor tepki vermiyor artıkBanada verdi doktorum aynı zamanda yumurtalıkları çalıştırıyor canım ben memnunum hala kullanıyorum
Kutu bitene kadar dedi klomen verdi zaten sonra bekliyorum bugün gayet iyi dedi hakkımızda hayırlısı yaEvet onun sayesinde hamile kalmıştım birde soğan suyu içtim ama vücut alışıyor tepki vermiyor artık
Valla ovulasyon testi hiç yapmadım canim bilgim sifir. Sor tabi ne demek dertlesiyoruz yardımlaşiyoruz işte ne güzelH Hatticeee32 ovu testi yaptim bugun cde cok koyu degikdi t neredeyse ayniydi bu sekilde nasil oluyor bilgin var mi sanada cok soru soruyorum ama hakkini helal et
Yumurtlama var oluyor aynıysa canım bu ara dikkat etH Hatticeee32 ovu testi yaptim bugun cde cok koyu degikdi t neredeyse ayniydi bu sekilde nasil oluyor bilgin var mi sanada cok soru soruyorum ama hakkini helal et