• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAELİ DE İYİ KADİN DOGUM DOKTORU

Nil kara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
11
0
1
30
Merhaba arkadaşlar 28 yaşındayım daha önce 2 düşüğüm oldu. Ocak ayından beri klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum. Ama hala içime sinen bir doktor bulamadım. Önerileriniz var mı Kocaeli de Kadın doğum doktoru önerisi istiyorum

Bnm hamilelik takibimi ve sezaryen operasyonumu Dr. Nazan Karadeniz hocam yaptı. Şehir hastanesinde görev yapıyor ve çok yoğun çalışıyor. Kendim de sağlıkçı olduğum için Bn çok rahat iletişim kurdum kendisiyle ancak bazı hastaların problem yaşadığına da şahit oldum. Doktor hanım kısa zamanda birçok bilgi vermeye çalıştığı için hızlı konuşur dikkatle dinlemek gerekir. Çok yoğun olduğu için aynı anda iki hasta kabul eder ancak bir hastayı içeride muayene ederken diğer hasta sırasını beklemektedir. Bazen sizi unutup diğer hasta ile ilgilenebilir ancak sabırla bekleyip sorularınızı sorduğunuzda yine ilgilenip cevaplar. O kadar çok muayene oldum ki aklımda kalanlar bunlar.

Back