Klomen

Amin canim.benim 3. Tedavim umudumu kaybetmedim bakalim rabbim nasip ederse saglikla nasip etsin insallah
İnşallah canım benimde kist bu ay yok oldu yumurta oluşmuş bakalım Çarşamba günü araştırmaya gittim de 20 mm olmuştu tüplere baktircam artık bu ayda olmazsa özelde klomene hemen başlattılar araştırmada doktor yanlış dedi tüplere bakılması lazım dedi canim

İnşallah canım benimde kist bu ay yok oldu yumurta oluşmuş bakalım Çarşamba günü araştırmaya gittim de 20 mm olmuştu tüplere baktircam artık bu ayda olmazsa özelde klomene hemen başlattılar araştırmada doktor yanlış dedi tüplere bakılması lazım dedi canim
Rahim filmi cekindinmi

Rahim filmi cekindinmi
Yok canım adette cekilcem işte özelde ki doktor çekmeden klomen verdi araştırma da ki doktor da yanlış dedi hemen. Verilmez klomen dedi zaten hormon yükleniyor vücuda gereksiz yere ve normalde her ay bir yumurta olurken klomenle bı kaç yumurta oluşuyor bu yanlismis tüplerde bı sıkıntı varsa zaten klomeni yumurta gelistirmesininde bı anlamı olmuyor ki önümüzdeki ay tekrar gidicem adetken ama inşallah adet olmam

Kizlar klomeni kullandim 5 gun boyunca.bugun kontorlum vardir doktor oldukca yumurtalarin büyümüş istenilen mm gelmis dedi yumurtlama dönemindede iliskiye girince dahada buyumuş ve cogalmis catlatma ignesi vermedi.Duphaston diye bi ilac verdi

Hic kullanmadim daha onceki tedavilerimde.kullanan varmi acaba bilgi verirseniz cok sevinirim

Merhaba kizlar polikistik over var bende ilk defa klomen kullandim gunde bir tane 5 gun ictim bugun yani adetin 11.gunu kontrole gittim doktor yumurtan olusmamis dedi iki gun sonra tekrar cagirdi sizce bu iki gun icinde olusma ihtimali varmi yardimci olun lutfen

Merhaba kizlar polikistik over var bende ilk defa klomen kullandim gunde bir tane 5 gun ictim bugun yani adetin 11.gunu kontrole gittim doktor yumurtan olusmamis dedi iki gun sonra tekrar cagirdi sizce bu iki gun icinde olusma ihtimali varmi yardimci olun lutfen
kac milim soyledimi

Hayir daha yumurta olusmamis dedi tepki vermedi ilaca demekki ama iki gun sonra tekrar cagirdi anlamadim iki gun icinde olusabilir demekmi bu acaba

Hayir daha yumurta olusmamis dedi tepki vermedi ilaca demekki ama iki gun sonra tekrar cagirdi anlamadim iki gun icinde olusabilir demekmi bu acaba
her ihtimale karsi kontrol etmek istemistir.
bende gecen hafta gitmem gerekirken bilmeden 10gun kullanip bugun gittim 11ml di ya catladi yada gec gelisiyor gec geldiginden bilemeyiz cumaya tekrar gel dedi. bende pkos um pkos olunca yumurta biraz gec yada ilac sayisi yeterli olmayabiliyor ilk ay denemedir dr ona gore diger ayda ne tepki verecegini tahmin eder ona gore yol izler

Klomen kullanırken ara kanama yaşayan var mj kızlar yumurtlama 10 nisanda gerçekleşti bugün adetimin 16. Günü kanama oldu

Back