Amin canım Allah hepimize nasip etsin anne olmayı kucagimizi boş bırakmasın insallahAnladim canim Allah hayirlisini versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım Allah hepimize nasip etsin anne olmayı kucagimizi boş bırakmasın insallahAnladim canim Allah hayirlisini versin.
Amin canim.benim 3. Tedavim umudumu kaybetmedim bakalim rabbim nasip ederse saglikla nasip etsin insallahAmin canım Allah hepimize nasip etsin anne olmayı kucagimizi boş bırakmasın insallah
İnşallah canım benimde kist bu ay yok oldu yumurta oluşmuş bakalım Çarşamba günü araştırmaya gittim de 20 mm olmuştu tüplere baktircam artık bu ayda olmazsa özelde klomene hemen başlattılar araştırmada doktor yanlış dedi tüplere bakılması lazım dedi canimAmin canim.benim 3. Tedavim umudumu kaybetmedim bakalim rabbim nasip ederse saglikla nasip etsin insallah
Rahim filmi cekindinmiİnşallah canım benimde kist bu ay yok oldu yumurta oluşmuş bakalım Çarşamba günü araştırmaya gittim de 20 mm olmuştu tüplere baktircam artık bu ayda olmazsa özelde klomene hemen başlattılar araştırmada doktor yanlış dedi tüplere bakılması lazım dedi canim
Yok canım adette cekilcem işte özelde ki doktor çekmeden klomen verdi araştırma da ki doktor da yanlış dedi hemen. Verilmez klomen dedi zaten hormon yükleniyor vücuda gereksiz yere ve normalde her ay bir yumurta olurken klomenle bı kaç yumurta oluşuyor bu yanlismis tüplerde bı sıkıntı varsa zaten klomeni yumurta gelistirmesininde bı anlamı olmuyor ki önümüzdeki ay tekrar gidicem adetken ama inşallah adet olmamRahim filmi cekindinmi
Bizde evleneli mayista 3 sene olcak. Ama çocuk 1 senedir istiyoruz.Bir buçuk yıl oldu evleneli iki sene
Hayırlısı olsun napalim herşey Allah tanBizde evleneli mayista 3 sene olcak. Ama çocuk 1 senedir istiyoruz.
Öyle canım Allahm isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.Hayırlısı olsun napalim herşey Allah tan
Amin amin canım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin RabbimÖyle canım Allahm isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Bende kullandim düşük önleyici diye biliyorum.Prospektüsünde yaziyordur.Hic kullanmadim daha onceki tedavilerimde.kullanan varmi acaba bilgi verirseniz cok sevinirim
kac milim soyledimiMerhaba kizlar polikistik over var bende ilk defa klomen kullandim gunde bir tane 5 gun ictim bugun yani adetin 11.gunu kontrole gittim doktor yumurtan olusmamis dedi iki gun sonra tekrar cagirdi sizce bu iki gun icinde olusma ihtimali varmi yardimci olun lutfen
her ihtimale karsi kontrol etmek istemistir.Hayir daha yumurta olusmamis dedi tepki vermedi ilaca demekki ama iki gun sonra tekrar cagirdi anlamadim iki gun icinde olusabilir demekmi bu acaba
çatlama vuruldun mu ?Klomen kullanırken ara kanama yaşayan var mj kızlar yumurtlama 10 nisanda gerçekleşti bugün adetimin 16. Günü kanama oldu