Klomen

ben gunde 2defa 5gun kullandiniz sandim evet banada folicasid in cesidi olan folbiol verdi ama pahali degil bana verdigi
Folik asid hariciinde bana bi vitamin daha verdi , pahali olan birsey folik asit olarakta new folid verdi oda digerlerine gore pahali b12 +demir var ondada yumurtlama kolaylastrici ayni zmanda

Kızlar bende 2012 de klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum bir kiz bir oğlum oldu ( ikiz) çok şükür. geçen yıl denedim olmadı bu ay yine yine vuruldum 3 gün önce HCG verdim 6.1 çıktı yarın adet günüm hayırlısı olsun hepimiz için.

merhaba ben bu sayfadaki arkadaslarin yazilarina hep baktim herkez gunde iki defa olmak uzere 5gun ilac kullaniyorlar ama benim dr gunde 1olmak kaidesiyle 10gunluk ayarladi ve bittikten 2gun sonra gel dedi benim gibi gunde 1defa klomen kullanan arkadaslar varmi
Bende günde 1 er tane 5 gün kullandim canim

Yaa bu kür baya etkili o zaman. Kist inin gitmesine çok sevindm canim. İnşallah bu ay hepimiz hayırlı haberler alırız. Hsg adetliyken mi çekiliyor.
Adetin ikinci günü gel dediler hemen cekcekler mi bilmiyorum ki ama etkili sanırım kur clife macun almıştım kullandım ama etkisini pek gormemistim

Birde kizlar klomen etkilimi kullananlara soruyorum yani olumlu sonuc veriyormu
Ben bir ay kullandım klomeni ardından iğne verdi doktor iki yumurtadan biri catlamadi kist oldu yaklaşık iki üç aydır kistim vardı dün araştırma Hastanesi'ne gittim klomen verdi doktorum dedim kist oluştu dedim doktor hemen ozelde mi verdiler rahim filminden önce yanlış bir uygulama dedi ozeldeki doktor klomeni üç ay deneyip sonuç alamazsak rahim filmi çekeriz demişti ama yanlış bir uygulamaymis bı kaç doktorda önce rahim filmi demişti önümüzdeki ay adet olunca gidicem rahim filmi icin

Kızlar yumurta kaç mm olunca çatlar bilgisi olan var mı ilaçsız sadece kur kullandım ve dün 20 mm olmuş yumurtam yani kaç mm de çatlıyor bildiğim kadarıyla 19 mm ve 22 mm arası catliyormus ama dün doktora sormayı da unuttum

Kızlar yumurta kaç mm olunca çatlar bilgisi olan var mı ilaçsız sadece kur kullandım ve dün 20 mm olmuş yumurtam yani kaç mm de çatlıyor bildiğim kadarıyla 19 mm ve 22 mm arası catliyormus ama dün doktora sormayı da unuttum
Canim ben dün doktora gittim biri 18 biri 24 mm idi catlatma ignesi vurdu.

Canim ben dün doktora gittim biri 18 biri 24 mm idi catlatma ignesi vurdu.
Ben klomen kullanmayinca iğne vermedi işte doktor kendiliğinden çatlasın diye bıraktı çünkü kür kullandım ben kistten dolayı klomeni birakmistim

H
Ben klomen kullanmayinca iğne vermedi işte doktor kendiliğinden çatlasın diye bıraktı çünkü kür kullandım ben kistten dolayı klomeni birakmistim
Her zaman iğne vermiyorlar canim zaten. Ben aralik ayinda da klomen kullanmıştım o zaman bana da catlatma iğnesi vermemişti.

H

Her zaman iğne vermiyorlar canim zaten. Ben aralik ayinda da klomen kullanmıştım o zaman bana da catlatma iğnesi vermemişti.
Olabilir canım benimki kendiliğinden çatlar inşallah ya bilmiyom valla artık napcami şaşırdım inşallah bu ay biseyler olur artik

Benimki kendiliginden buyuyup çatlamadıgi icin ilk doktora gtmemde direk klomen ve catlama ignesi yazdi iki doz yazdi igneyi bakalim ins catlamstr. Benm ztn cok sayida kucuk kistlerim vardi buyumedikleri icin yumurtalillar kiste dönüşüyor kisir dongu yani klomen ve catlama ignesiz bnm durum kendiliginden olsmuyor catlama ignesini vurmadan doktora sormayi unuttm kac yumurta olstgnu ve kac mm oldgnu ... ay sonu gidicem beklemedym ins bu ay tutmustr hic umudum yok ama:KK43:

Arkadaslar adetimin 4 gununden itibaran 5 gunluk klomen kullaniyorum.bugun 3.gunum klomende ama aşiri derece bel ağrim var neden olabilir acaba??

Arkadaslar adetimin 4 gununden itibaran 5 gunluk klomen kullaniyorum.bugun 3.gunum klomende ama aşiri derece bel ağrim var neden olabilir acaba??
Klomen onu yapıyor bende de bel ve kasık ağrısı olmuştu hele ki klomen bitip doktor ovitrelle verince daha da artmıştı sanki her an adet olacakmisim gibi bir ağrı vardı canım

Klomen onu yapıyor bende de bel ve kasık ağrısı olmuştu hele ki klomen bitip doktor ovitrelle verince daha da artmıştı sanki her an adet olacakmisim gibi bir ağrı vardı canım
Anladim canim cok saol bel agrisindan duramiyorum resmen ikinci kes kullaniyorum klomeni ilkinde bu kadar olmadi diye hatirliyorum.bu kadar stresi agriyi çekiyoruz rabbim insallah yuzumuze güler

Senin ilk denemen mi?
Benim ilk denememde kist oluştu iki üç ay kist çektim bu ay da kullanmadan yumurta olustu bakalım nasip canım rahim filmi cekilmeden klomene başlatmıştı doktor bu yanlismis araştırma hastanesinde devam ediyorum artık bakalım bu ay nolcak

Benim ilk denememde kist oluştu iki üç ay kist çektim bu ay da kullanmadan yumurta olustu bakalım nasip canım rahim filmi cekilmeden klomene başlatmıştı doktor bu yanlismis araştırma hastanesinde devam ediyorum artık bakalım bu ay nolcak
Anladim canim Allah hayirlisini versin.

Back