Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün bende iğne vuruldum ama doktor regli zamanını beklememi istedi beni çağırmadı zaten progesteron filan da vermedi kafamı karıştırdı. Yumurtan çatlamış mı ?
Ben klomen ve ovitrelle iğnesi oldum bu ay ilk denemem bunlar da ve inşallah tutmuştur iki tane yumurtam oluştu biri gelişti ve çatladı diğeri de gelişti gec gelişti ve catlamadı en son cagırdıgında öyleydi doktor regl gününden iki gün sonra gel dedi adet olmazsan bende bekliyorum 4 Temmuz da gidecem bakalım olmazsam

Merhaba kızlar 3 gün sonra klomene başlıycam 5. Gün başlamamı söyledi devlet hastahanesine gidiyorum tam çıkarken küçük bir kağıda S3H2P6 yazdı sorduğumda sayılarını yazdım dedi kalabalıktı detaylı soran adım sizce ne dr bu ben bsey anlamadım....

İ
inşallah olmazsın da hayırlarla gebelik haberini alırsın canım

İ

inşallah olmazsın da hayırlarla gebelik haberini alırsın canım
Takvime göre yarın regl olmam gerekiyor ama doktorum 4ünde gel dedi olmazsan bakalım son 4 gün dıyorum ben Rabbim bu mübarek ramazan ayında beni duydu diye hissediyorum

Ben gittim esencan hastanesi sigorta olmadigi icin benden tahlil istedi 216tl rahim filmi istedi 435tl bide bu film icin 200tl degerinde bi ilac bana cok geldi o yuzden yaptrmadim bidahaki ay baska hastaneye gidicem. O yuzdn canim skldi biraz
Merhaba canım ben rahim filmi cekildim hemde esencanda sonra o ay gebe kaldım lütfen ertelemee

Kızlar pazartesi doktora gideceğim klomene ben kendim başlasam olur mu bugün 5.gunum cunku

Kızlar benim doktorum önce eşinin değerlerine bakalım değerleri iyiysese klomene başlayalım dedi sizede böyle mi yaptı doktorlarınız?

Takvime göre yarın regl olmam gerekiyor ama doktorum 4ünde gel dedi olmazsan bakalım son 4 gün dıyorum ben Rabbim bu mübarek ramazan ayında beni duydu diye hissediyorum
Canım hamilesin çok sevindim Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin

MERHABALAR. BENDE İLK DEFA KLOMEN KULLANDIM AMA HERHANGİ BİR SORUN OLMADIĞI HALDE SADECE GEBELİĞİ HIZLANDIRMAK İÇİN VERDİ DOKTOR. KULLANDIM BİTTİ. 3 ADET YUMURTA OLUŞMUSTU. 18MM İDİ HEPSİDE. BUGÜN ADET GÜNÜM NORMALDE BAKALIM BEKLİYORUM. AMA 3 YUMURTA OLUŞMASI İYİMİ DEĞİLMİ BİLEMEDİM

Ben klomen kullandım ama iğne olmadım 25mm oldu kendiliğinden çatlar dedi doktor inşallah çatlamıstır adet günüm 22temmuz daha 12gün var 13aydır olmuyor ilk gebeliğim olacak inşallah eşimle çok problemimiz var umarım bebek evimize mucize olur

Bende bugün ilk defa klomen kullanmaya başladım ama herhangi bir takip veya ipne falan demedi doktorum inşallah tutar bi sıkkntı çıkmadan

1 defa aşılama için klomen kullandım yüzümde köklü sivilceler cıktı bulanık görmeye başladım aşırı bi mide bulantısı. 4 yumurtam oldu 2 tanesi sanirim dollendi ama tutunamadı ve diğer 2 si aşırı büyüdü ve kist oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…