- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
vay halimize artık:)valla ben istanbul şişli de çektirdim. Şişli camisinin yakınında. Korkudan dizlerim titriyordu çektirmek için yattığımda :)
muayene aleti taktıktan sonra içeriye ince bir katater yerleştirip sıvı veriyorlar. Sıvının tüplerden geçişi sırasında çok hafif adet sancısına benzeyen bir ağrım oldu ki benim canım çok tatlıdır :)
zaten 2-3 dk da bitiyor. Öyle anlatılan gibi değil. Echomarda kullanılan teknoloji ile ilgiliymiş.
Aksi takdirde eski aletler çok ağrılı ve kanamalı olabiliyormuş
Klomenin 4. Gününde pembe leke geldi neyin nesi bu
Canım ben bir kere kullandım . Bende cift görme, arada kalp sancısı ve aşırı sinir yaptı . Bunlar bnde olanlar ama kişiden kişiye değişir
banada aynısını dedi hamile kalana kadar devam dozunu attıracagız dedi ya rahimde sıkıntı varsa neden klomen ben anlamıorm yaŞimdi geldim doktordan yine klomen yine klomen...
Benim yumurtam gelişti çatladı da ama olmadı bu ay da deneyelim bakalım daha fazla ne yapabiliriz ne yiyebiliriz diye konu açacağımbanada aynısını dedi hamile kalana kadar devam dozunu attıracagız dedi ya rahimde sıkıntı varsa neden klomen ben anlamıorm ya
rahim filmi çekindiniz miBenim yumurtam gelişti çatladı da ama olmadı bu ay da deneyelim bakalım daha fazla ne yapabiliriz ne yiyebiliriz diye konu açacağım
haberlerinizi beklıormBende yarın gidicem bakalım yumurta ne alemde
Amin canım inşallah sana da nasip eder allahBende bi regl olsamda baslasam su ilaca nolcak ne bitecek cok merak ediyorum olmayanlari duyuncada umutsuzluga kapiliyorum
Allahim olmayan isteyen herkese tez zamanda saglikli sihhatli ayipsiz amasiz bebisler nasip etsin insallaaaaahhhh
Aminnn insallah once bi regl olayimdaAmin canım inşallah sana da nasip eder allah
Bnde yapmio cnm snde yaptmikizlar klomen gecikme yaparmi ?
hayir gorumcem kullandi bu ay adeti gecikti 1 haftadir olmuyo gerci onda adet duzensizligide var test yapiyo hep negatif ecaneyi zengin edecek az kaldiBnde yapmio cnm snde yaptmi
Anldm cnm adeti düzensiz se klomen le ilgisi yoktur test yapmasin bnce gidip kan versinhayir gorumcem kullandi bu ay adeti gecikti 1 haftadir olmuyo gerci onda adet duzensizligide var test yapiyo hep negatif ecaneyi zengin edecek az kaldi
testte negatifi gorunce kan vermeyede korkuyo gitmiyo benim gibiAnldm cnm adeti düzensiz se klomen le ilgisi yoktur test yapmasin bnce gidip kan versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?