Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla ben istanbul şişli de çektirdim. Şişli camisinin yakınında. Korkudan dizlerim titriyordu çektirmek için yattığımda :)
muayene aleti taktıktan sonra içeriye ince bir katater yerleştirip sıvı veriyorlar. Sıvının tüplerden geçişi sırasında çok hafif adet sancısına benzeyen bir ağrım oldu ki benim canım çok tatlıdır :)
zaten 2-3 dk da bitiyor. Öyle anlatılan gibi değil. Echomarda kullanılan teknoloji ile ilgiliymiş.
Aksi takdirde eski aletler çok ağrılı ve kanamalı olabiliyormuş
vay halimize artık:)

Klomenin 4. Gününde pembe leke geldi neyin nesi bu

bende de dün o lekeden sonra aşırı alışkan resmen su gibi bişey geldi altıma kaçırdım zannettim o derece o_O

benm bu ay da olmadı sabah adet oldum.. şimdilik 3-4 ay kadar ara veriyoruz klomene. kendiliğinden olursa artık sanşımıza..

Şimdi geldim doktordan yine klomen yine klomen...

banada aynısını dedi hamile kalana kadar devam dozunu attıracagız dedi ya rahimde sıkıntı varsa neden klomen ben anlamıorm ya
Benim yumurtam gelişti çatladı da ama olmadı bu ay da deneyelim bakalım daha fazla ne yapabiliriz ne yiyebiliriz diye konu açacağım

Bende yarın gidicem bakalım yumurta ne alemde :işsiz:

Bende bi regl olsamda baslasam su ilaca nolcak ne bitecek cok merak ediyorum olmayanlari duyuncada umutsuzluga kapiliyorum :(

Allahim olmayan isteyen herkese tez zamanda saglikli sihhatli ayipsiz amasiz bebisler nasip etsin insallaaaaahhhh

Bende bi regl olsamda baslasam su ilaca nolcak ne bitecek cok merak ediyorum olmayanlari duyuncada umutsuzluga kapiliyorum :KK43:

Allahim olmayan isteyen herkese tez zamanda saglikli sihhatli ayipsiz amasiz bebisler nasip etsin insallaaaaahhhh
Amin canım inşallah sana da nasip eder allah

hayir gorumcem kullandi bu ay adeti gecikti 1 haftadir olmuyo gerci onda adet duzensizligide var test yapiyo hep negatif ecaneyi zengin edecek az kaldi
Anldm cnm adeti düzensiz se klomen le ilgisi yoktur test yapmasin bnce gidip kan versin

Back