- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
siz kullandınız mı acabaCevap verdiğin için sağol canım. Peki her iki tarafta da yumurtan oluştu mu ilacı kullandığında? Ve günde 2 mi kullandın 1 mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz kullandınız mı acabaCevap verdiğin için sağol canım. Peki her iki tarafta da yumurtan oluştu mu ilacı kullandığında? Ve günde 2 mi kullandın 1 mi?
Ben bu ay kullanacağım inşallah canım. Benim adetlerim düzenli, pco falan yok. Ama her ay sağdan yumurtluyorum. Solda yumurtalar var ama büyümüyor. Sol tüpüm daha sağlıklı o yüzden bir de soldan yumurtlayabilirim diye klomen kullanacağım ama doktor günde 2 tane dedi. Acaba ilk başta günde 1 ile mi başlasam diyorum. Kist olursa sonra bir de onunla uğraş..siz kullandınız mı acaba
Çünkü bende 1 tane kullandım 2 side oluşmuştu istersen ilk ay 1 tane kullan birden hormon dengeni şaşırtma sonuçda hormon dengenle oynuo bu ilaçBen bu ay kullanacağım inşallah canım. Benim adetlerim düzenli, pco falan yok. Ama her ay sağdan yumurtluyorum. Solda yumurtalar var ama büyümüyor. Sol tüpüm daha sağlıklı o yüzden bir de soldan yumurtlayabilirim diye klomen kullanacağım ama doktor günde 2 tane dedi. Acaba ilk başta günde 1 ile mi başlasam diyorum. Kist olursa sonra bir de onunla uğraş..
Doğru diyosun canım. Tekrar konuşayım doktorumla.Çünkü bende 1 tane kullandım 2 side oluşmuştu istersen ilk ay 1 tane kullan birden hormon dengeni şaşırtma sonuçda hormon dengenle oynuo bu ilaç
bakalım ne diyecekDoğru diyosun canım. Tekrar konuşayım doktorumla.
Cnm bence de bir kullan bende iki kullanmistim 5-6 yumurta olusmusmustu. kontrolu de ihmal etme bende kullandim yogunluktan yumurta catlayip catlamadigina dair gun vermisti ama il disinda oldugum icin gelemeyecegimi soylemistim oda regl olmayi bekle olmazsan kan testi olursan tekrar gel demisti ancak ben regl de olmadim hamilede kist olusmus ve 3 aydir onunla ugrasiyorum hamile de olamiyorum reglim bir anda duzensizlestiDoğru diyosun canım. Tekrar konuşayım doktorumla.
Acaba kist yaptımı en son 2. kullanımımda doktora gittim 1 yumurta oluştu ddi ve iki gün sonra gel dedi yumurta takibi için benim moralim baya bozulunca ne gittim nede bişey yaptım kist oldumu yoksa o kadar tereddüttym kiCnm bence de bir kullan bende iki kullanmistim 5-6 yumurta olusmusmustu. kontrolu de ihmal etme bende kullandim yogunluktan yumurta catlayip catlamadigina dair gun vermisti ama il disinda oldugum icin gelemeyecegimi soylemistim oda regl olmayi bekle olmazsan kan testi olursan tekrar gel demisti ancak ben regl de olmadim hamilede kist olusmus ve 3 aydir onunla ugrasiyorum hamile de olamiyorum reglim bir anda duzensizlesti
Takibe basladiysan ihmal ettirmeseydin cnm en azindan muayenede son durum ne onu görürdün biliyorum zor geliyor o kapiya cocuk isteyipte o haberle donememek inan bende yoruldum ama ne yapalim cabaliyoruz inşallah herşey oyle yada boyle guzel olacak inşallah kist olusmamistir bata ne kadar kaldi ki seninAcaba kist yaptımı en son 2. kullanımımda doktora gittim 1 yumurta oluştu ddi ve iki gün sonra gel dedi yumurta takibi için benim moralim baya bozulunca ne gittim nede bişey yaptım kist oldumu yoksa o kadar tereddüttym ki
şuan 4 günüm oldum. Bitince sogan suyuna başlamak istiyorum belki kist oluştuysa bile belki bu soğan suyu ile yok olur.Takibe basladiysan ihmal ettirmeseydin cnm en azindan muayenede son durum ne onu görürdün biliyorum zor geliyor o kapiya cocuk isteyipte o haberle donememek inan bende yoruldum ama ne yapalim cabaliyoruz inşallah herşey oyle yada boyle guzel olacak inşallah kist olusmamistir bata ne kadar kaldi ki senin
Valla bende cok istedim ona baslamayi ama başlayamadım bir türlü inşallah sen başlarsın iyi gelir once kesinlestir de ona gore baslarsin cnmşuan 4 günüm oldum. Bitince sogan suyuna başlamak istiyorum belki kist oluştuysa bile belki bu soğan suyu ile yok olur.
çocuk için miValla bende cok istedim ona baslamayi ama başlayamadım bir türlü inşallah sen başlarsın iyi gelir once kesinlestir de ona gore baslarsin cnm
merhaba canm bende bu ay klomen kullandım günde 2 tane soldan yumurtlamaya baslamısım doktor baktı kasık agrılarım oldu bır hafta sonrada progestana basla dedı bende bugun ona baslıcam ins bu ay olur.Arkadaşlar iyi akşamlar, yumurtası büyüyüp çatladığı halde yine de klomen kullanan var mı? Şansı arttırmak için ?
rahim filmi çekindinmi canımmerhaba canm bende bu ay klomen kullandım günde 2 tane soldan yumurtlamaya baslamısım doktor baktı kasık agrılarım oldu bır hafta sonrada progestana basla dedı bende bugun ona baslıcam ins bu ay olur.
hayır canm filmlik bşey yok SADECE TROİDTEN KAYNAKLI YUMURTALIKLARIM AZ CALSIIYOMUSrahim filmi çekindinmi canım
ultrasonlar falanda baktı rajım duvarım falan hayet iyi durumdaymıs glifor da içiorum yumurtalıkları beslesın dıye troidde etkiliyo cok yumurtalıkları onun düşmesi için ılac kullanıyorum hergunhayır canm filmlik bşey yok SADECE TROİDTEN KAYNAKLI YUMURTALIKLARIM AZ CALSIIYOMUS
ya bende hormon testi yaptırdım LH hormonum 16 çıktı doktorum yumurtan az çalısıo bu nedenden dolayı rahim filmi çekin ole tadaviye başlayalım dedi. Bende o ara devlete geciş yaptım. Ordaki doktor 2 litre su içirip herşey iyi direk klomen kulanmam gerektiğini soledi. Bilmiorm kafam alak bullakultrasonlar falanda baktı rajım duvarım falan hayet iyi durumdaymıs glifor da içiorum yumurtalıkları beslesın dıye troidde etkiliyo cok yumurtalıkları onun düşmesi için ılac kullanıyorum hergun
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin.merhaba canm bende bu ay klomen kullandım günde 2 tane soldan yumurtlamaya baslamısım doktor baktı kasık agrılarım oldu bır hafta sonrada progestana basla dedı bende bugun ona baslıcam ins bu ay olur.
Geçmiş olsun canım ama doktora gitmen gerekmiyor muydu? Çünkü doktor kontrolünde olması gerekiyor. Sen doktora gidemediğin için kist olmuş sanırım. Çünkü klomenden sonra boşuna çatlatma iğnesi vermiyolar, kist oluşmasın , mutlaka çatlasın diye iğne veriyolar yani ben böyle biliyorum.Cnm bence de bir kullan bende iki kullanmistim 5-6 yumurta olusmusmustu. kontrolu de ihmal etme bende kullandim yogunluktan yumurta catlayip catlamadigina dair gun vermisti ama il disinda oldugum icin gelemeyecegimi soylemistim oda regl olmayi bekle olmazsan kan testi olursan tekrar gel demisti ancak ben regl de olmadim hamilede kist olusmus ve 3 aydir onunla ugrasiyorum hamile de olamiyorum reglim bir anda duzensizlesti
evet bana koydu o zamnda yumurtam 13. gün çatladı ben 14. gün gitmiştim doktra onun yüzünden günü kaçırdık yap gitsin dinleme ozamn 2 yumurtam oluşmuştu tam zamanıydı tutma olasılığı yüksekti. ama doktorum sağolsnKızlar klomen kullanırken adetin 11 12 13.günleri ilişki yasağı koydu mu doktor size de ? İlk kez kullanıyorum hiç bilmiyorum![]()