- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 36
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ikinizde hamilesinizdirtestte negatifi gorunce kan vermeyede korkuyo gitmiyo benim gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ikinizde hamilesinizdirtestte negatifi gorunce kan vermeyede korkuyo gitmiyo benim gibi
insallah sen hamilemisin pekiHakkında hayırlısı olsun inşallah ikinizde hamilesinizdir
Yok cnm ay Allah mi söylettii insallah olurum bu ay cok emek ediyorm esime bisyler yediriyorm kendim de yarın süt maydanoz buharı yapcm Rabbim insallah bu ay nasip eder hepimizeinsallah sen hamilemisin peki
insallah canim insallah vardrYok cnm ay Allah mi söylettii insallah olurum bu ay cok emek ediyorm esime bisyler yediriyorm kendim de yarın süt maydanoz buharı yapcm Rabbim insallah bu ay nasip eder hepimize
Korkunun ecele faydası yok ne yazıkki :) doktora görünsün bitestte negatifi gorunce kan vermeyede korkuyo gitmiyo benim gibi
2 yumurtam varmış çatlama evresine gelmişler çatlatma iğnesi verdihaberlerinizi beklıorm
Ne güzel kendiliğnden çatlamıycak da mı verdi iğne2 yumurtam varmış çatlama evresine gelmişler çatlatma iğnesi verdi
Catlatma ignesi kac tane oluyo hastaneyemi gidip yaptiriyor takip ettigime gore kendi catliyo diyollaa amma2 yumurtam varmış çatlama evresine gelmişler çatlatma iğnesi verdi
Bi tane oluyo acilde yaptırdım bilmiyorum çatlıyomu çatlamıyo mu kendiliğinden onu tespit etmedikCatlatma ignesi kac tane oluyo hastaneyemi gidip yaptiriyor takip ettigime gore kendi catliyo diyollaa amma
Hayirlisi olsun cnm emeklerinin sonucunu alirsin insallaah.. bi regl olsamda bende nolcak ne bitcek die heyecanlanabilsem off tarlusal vermisti bugun bitti bakalim bekliyoooreeewBi tane oluyo acilde yaptırdım bilmiyorum çatlıyomu çatlamıyo mu kendiliğinden onu tespit etmedik
Allah isteyen herkese nasip eder inşallah canım ne kadarlık evlisinHayirlisi olsun cnm emeklerinin sonucunu alirsin insallaah.. bi regl olsamda bende nolcak ne bitcek die heyecanlanabilsem off tarlusal vermisti bugun bitti bakalim bekliyoooreeew
4 bucuk sene oldu cnmAllah isteyen herkese nasip eder inşallah canım ne kadarlık evlisin
Hım bayağı olmuş4 bucuk sene oldu cnm
Benim evlenir evlenmez bi ebebegim oldu oglum var ama ramazandan bu yana 2.yi dusnuyoruz olmuyo 2 aydir reglde olmayinca doktora gittim adet sokturucu verdi sonra klomen alcam amaa adetim gelmio sinir oluyorumHım bayağı olmuş
Mesajını geç gördüm canım kusura bakma . Evet klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım çok şükürKlomenle mi hamile kaldınız acaba
evet canım benim o şekildeydi ama malesef 2 ay klomen kullanmama ragmen olmadı bende tedaviyi yarıda bıraktım.Arkadaşlar iyi akşamlar, yumurtası büyüyüp çatladığı halde yine de klomen kullanan var mı? Şansı arttırmak için ?
Cevap verdiğin için sağol canım. Peki her iki tarafta da yumurtan oluştu mu ilacı kullandığında? Ve günde 2 mi kullandın 1 mi?evet canım benim o şekildeydi ama malesef 2 ay klomen kullanmama ragmen olmadı bende tedaviyi yarıda bıraktım.
ilk ay kullandım 2 yumurtam oluşmuştu ama çatlamış doktor kontrolüne gittiğimde gününü tuttaramadım. 2. ayımda tekrar kullandım 1 tane yumurtam oluşmuştu. sonra bende sinirlendim bdaha da gitmedim doktora. Günde 1 tane içiodum 5 gün boyunca sadece. doktora sorduğumda hamile kalana kadar kullanacaksın tozunu artırrıırz demişti. Ama umudum kırılınca kestim.Cevap verdiğin için sağol canım. Peki her iki tarafta da yumurtan oluştu mu ilacı kullandığında? Ve günde 2 mi kullandın 1 mi?