Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlatma ignesi kac tane oluyo hastaneyemi gidip yaptiriyor takip ettigime gore kendi catliyo diyollaa amma
Bi tane oluyo acilde yaptırdım bilmiyorum çatlıyomu çatlamıyo mu kendiliğinden onu tespit etmedik

Bi tane oluyo acilde yaptırdım bilmiyorum çatlıyomu çatlamıyo mu kendiliğinden onu tespit etmedik
Hayirlisi olsun cnm emeklerinin sonucunu alirsin insallaah.. bi regl olsamda bende nolcak ne bitcek die heyecanlanabilsem off tarlusal vermisti bugun bitti bakalim bekliyoooreeew

Hayirlisi olsun cnm emeklerinin sonucunu alirsin insallaah.. bi regl olsamda bende nolcak ne bitcek die heyecanlanabilsem off tarlusal vermisti bugun bitti bakalim bekliyoooreeew
Allah isteyen herkese nasip eder inşallah canım ne kadarlık evlisin

Hım bayağı olmuş
Benim evlenir evlenmez bi ebebegim oldu oglum var ama ramazandan bu yana 2.yi dusnuyoruz olmuyo 2 aydir reglde olmayinca doktora gittim adet sokturucu verdi sonra klomen alcam amaa adetim gelmio sinir oluyorum

Kizlar bnmde buyumuyor klomenle igneyle buyutmeye baslicaz igne fiyatlari ne kadardir bilen var mi acaba

Arkadaşlar iyi akşamlar, yumurtası büyüyüp çatladığı halde yine de klomen kullanan var mı? Şansı arttırmak için ?

evet canım benim o şekildeydi ama malesef 2 ay klomen kullanmama ragmen olmadı bende tedaviyi yarıda bıraktım.
Cevap verdiğin için sağol canım. Peki her iki tarafta da yumurtan oluştu mu ilacı kullandığında? Ve günde 2 mi kullandın 1 mi?

Cevap verdiğin için sağol canım. Peki her iki tarafta da yumurtan oluştu mu ilacı kullandığında? Ve günde 2 mi kullandın 1 mi?
ilk ay kullandım 2 yumurtam oluşmuştu ama çatlamış doktor kontrolüne gittiğimde gününü tuttaramadım. 2. ayımda tekrar kullandım 1 tane yumurtam oluşmuştu. sonra bende sinirlendim bdaha da gitmedim doktora. Günde 1 tane içiodum 5 gün boyunca sadece. doktora sorduğumda hamile kalana kadar kullanacaksın tozunu artırrıırz demişti. Ama umudum kırılınca kestim.

Back