Aynen canim inanki ucuz testler daha güvenilir insaAllah vardır canim dua ediyorum isteyen herkez icin5 dk dan sonraki oluşan çizgiler yanlıştır yazıyo kağıdınca canım .ilk 5 dk da çıkmadı 15-20 dk sonra baktığımda hafif gözüküyordu. adet olana kadar bekliycem ben. sende yazmışsın yorumunda, bende araştırdım pahalı olmasına rağmen erken gebelik testleri genelde hatalı sonuç vermiş o yüzden hala bir ümit adet günüme kadar beklerim . bi daha test almam 5 gün kaldı zaten.
Beklemedeyim canım
Çarşamba kontrole gideceğim
Senin ne zaman kontrol
Hayırlısı olsun canım. Geçen cumartesi ben de aynıydım. Şimdi de çatladı mı çatlamadı mı diye heyecanlardayım. Birsel tursun a gidiyorum İstanbul’dabende cumartesi günü gidicem. Bakalım ne olacak. Heyecan ve korkuyla bekliyorum. Doktorun kim ?
Canım mesaj yazarken eklersen daha rahat görüp cevap verebilirim. Cuma kontrole gittim geçen hafta. Güzel iki yumurta var dedi. cumartesi tekrar gel dedi. Gittim 19mm olmuş çatlatma iğnesi verdi. Vuruldum. Çalışmalara başladıkinşallah herşey güzel olur canım. Bende istanbulda aret kamar a gidiyorum.
cumartesi gittiğinde yumurtanın durumuna bakıp çatlatma iğnesi mi verdi sana
Canım mesaj yazarken eklersen daha rahat görüp cevap verebilirim. Cuma kontrole gittim geçen hafta. Güzel iki yumurta var dedi. cumartesi tekrar gel dedi. Gittim 19mm olmuş çatlatma iğnesi verdi. Vuruldum. Çalışmalara başladıkHaftaya çarşamba kontrole çağırdı bakalım hayırlısı beklerken ben çatlayacam valla
Ay inşallah canım ya. Ama onunla bitmiyor ki maalesef. İğne vuruldum çatladı mı? Acaba kaçırdık mı yumurtlamayı. Hadi hamilesin diyelim sağlıklı mı? kalbi atacak mı? Bir sürü yol var önümüzde. Hayırlısı. Kontrolden sonra haber ver inşallah bir sürü yumurtan olur:)hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
inşallah cumartesi günü bende güzel haberler alabilirim ya
bi insanın yumurtalığı büyüyp çatlayabiliyorsa rahimde sıkıntı olabilir miAy inşallah canım ya. Ama onunla bitmiyor ki maalesef. İğne vuruldum çatladı mı? Acaba kaçırdık mı yumurtlamayı. Hadi hamilesin diyelim sağlıklı mı? kalbi atacak mı? Bir sürü yol var önümüzde. Hayırlısı. Kontrolden sonra haber ver inşallah bir sürü yumurtan olur:)
Çok bir bilgim yok aslında. Ama rahimde şekil bozuklukları olabiliyormuş gebeliğe engel teşkil eden. rahim filmi çektirdin mi sen?bi insanın yumurtalığı büyüyp çatlayabiliyorsa rahimde sıkıntı olabilir mi
Ay inşallah canım ya. Ama onunla bitmiyor ki maalesef. İğne vuruldum çatladı mı? Acaba kaçırdık mı yumurtlamayı. Hadi hamilesin diyelim sağlıklı mı? kalbi atacak mı? Bir sürü yol var önümüzde. Hayırlısı. Kontrolden sonra haber ver inşallah bir sürü yumurtan olur:)
bi insanın yumurtalığı büyüyp çatlayabiliyorsa rahimde sıkıntı olabilir mi
Almadım geçti ama kum döküyorum ya o yüzden oldu galiba ofbenimde yumurtalıklarımda ağrı var. baskı yapıyor sanki. Normal mi acaba ya
ağrı kesiciler kullanabiliyoruz. Sende al istersen
yok canım çektirmedim şişlide echomar var orda cektircem ama bidaki aya kaldı adettin başından itibaren 10. güne kadar çekilmesi gerekiyor. 550 dedi fiyatını daÇok bir bilgim yok aslında. Ama rahimde şekil bozuklukları olabiliyormuş gebeliğe engel teşkil eden. rahim filmi çektirdin mi sen?
yok canım çektirmedim şişlide echomar var orda cektircem ama bidaki aya kaldı adettin başından itibaren 10. güne kadar çekilmesi gerekiyor. 550 dedi fiyatını da
yok değilim malesef. avcılarda özel bir klinik doktoruna gidiyorum.bende 14 ekimde çektirdim echomar da. 550 TL di. Aret Kamar ın hastasıysan 500 TL ye çekiyorlar.
yok değilim malesef. avcılarda özel bir klinik doktoruna gidiyorum.
gerçekten mi hiç mi ağrı hissetmiyorsunuz echomarın bi 233 lü numarası bide 343 lü numarası var peki hangisianladım. ben çok korkmuştum okuduklarımdan dolayı. Zor oluyor acı veriyor anestezili yapılıyor diye. Ama korkulacak birşey yokmuş :)
bende 14 ekimde çektirdim echomar da. 550 TL di. Aret Kamar ın hastasıysan 500 TL ye çekiyorlar.
Ben de 5-6 ay önce çektirdim echomarda. Aynı fiyattı sanırım. Hiç bir ağrı sızı hissetmedim. gayet iyi geçti. Doktor da çok ilgiliydi. Rahim filmi önemli tüplerde tıkanıklık falan varsa tespit edip açıyorlar.gerçekten mi hiç mi ağrı hissetmiyorsunuz echomarın bi 233 lü numarası bide 343 lü numarası var peki hangisi
ilaçla tedavi olana kadar çektirrim sıkıntı varsa çözüm bulunur eğer sıkıntı yoksa beklersin zamanı olsun diye. aklımdaki soru işaretleri kalkmış olur.Ben de 5-6 ay önce çektirdim echomarda. Aynı fiyattı sanırım. Hiç bir ağrı sızı hissetmedim. gayet iyi geçti. Doktor da çok ilgiliydi. Rahim filmi önemli tüplerde tıkanıklık falan varsa tespit edip açıyorlar.
gerçekten mi hiç mi ağrı hissetmiyorsunuz echomarın bi 233 lü numarası bide 343 lü numarası var peki hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?