Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canim inanki ucuz testler daha güvenilir insaAllah vardır canim dua ediyorum isteyen herkez icin

bende cumartesi günü gidicem. Bakalım ne olacak. Heyecan ve korkuyla bekliyorum. Doktorun kim ?
Hayırlısı olsun canım. Geçen cumartesi ben de aynıydım. Şimdi de çatladı mı çatlamadı mı diye heyecanlardayım. Birsel tursun a gidiyorum İstanbul’da

inşallah herşey güzel olur canım. Bende istanbulda aret kamar a gidiyorum.
cumartesi gittiğinde yumurtanın durumuna bakıp çatlatma iğnesi mi verdi sana

inşallah herşey güzel olur canım. Bende istanbulda aret kamar a gidiyorum.
cumartesi gittiğinde yumurtanın durumuna bakıp çatlatma iğnesi mi verdi sana
Canım mesaj yazarken eklersen daha rahat görüp cevap verebilirim. Cuma kontrole gittim geçen hafta. Güzel iki yumurta var dedi. cumartesi tekrar gel dedi. Gittim 19mm olmuş çatlatma iğnesi verdi. Vuruldum. Çalışmalara başladık Haftaya çarşamba kontrole çağırdı bakalım hayırlısı beklerken ben çatlayacam valla

hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
inşallah cumartesi günü bende güzel haberler alabilirim ya

hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
inşallah cumartesi günü bende güzel haberler alabilirim ya
Ay inşallah canım ya. Ama onunla bitmiyor ki maalesef. İğne vuruldum çatladı mı? Acaba kaçırdık mı yumurtlamayı. Hadi hamilesin diyelim sağlıklı mı? kalbi atacak mı? Bir sürü yol var önümüzde. Hayırlısı. Kontrolden sonra haber ver inşallah bir sürü yumurtan olur:)

bi insanın yumurtalığı büyüyp çatlayabiliyorsa rahimde sıkıntı olabilir mi

doğru valla ya çok haklısın. Zor ve yorucu süreçler
Tamam haber veririm mutlaka :)

benimde yumurtalıklarımda ağrı var. baskı yapıyor sanki. Normal mi acaba ya

ağrı kesiciler kullanabiliyoruz. Sende al istersen
Almadım geçti ama kum döküyorum ya o yüzden oldu galiba of

Çok bir bilgim yok aslında. Ama rahimde şekil bozuklukları olabiliyormuş gebeliğe engel teşkil eden. rahim filmi çektirdin mi sen?
yok canım çektirmedim şişlide echomar var orda cektircem ama bidaki aya kaldı adettin başından itibaren 10. güne kadar çekilmesi gerekiyor. 550 dedi fiyatını da

yok canım çektirmedim şişlide echomar var orda cektircem ama bidaki aya kaldı adettin başından itibaren 10. güne kadar çekilmesi gerekiyor. 550 dedi fiyatını da

bende 14 ekimde çektirdim echomar da. 550 TL di. Aret Kamar ın hastasıysan 500 TL ye çekiyorlar.

anladım. ben çok korkmuştum okuduklarımdan dolayı. Zor oluyor acı veriyor anestezili yapılıyor diye. Ama korkulacak birşey yokmuş :)
gerçekten mi hiç mi ağrı hissetmiyorsunuz echomarın bi 233 lü numarası bide 343 lü numarası var peki hangisi

bende 14 ekimde çektirdim echomar da. 550 TL di. Aret Kamar ın hastasıysan 500 TL ye çekiyorlar.
gerçekten mi hiç mi ağrı hissetmiyorsunuz echomarın bi 233 lü numarası bide 343 lü numarası var peki hangisi
Ben de 5-6 ay önce çektirdim echomarda. Aynı fiyattı sanırım. Hiç bir ağrı sızı hissetmedim. gayet iyi geçti. Doktor da çok ilgiliydi. Rahim filmi önemli tüplerde tıkanıklık falan varsa tespit edip açıyorlar.

ilaçla tedavi olana kadar çektirrim sıkıntı varsa çözüm bulunur eğer sıkıntı yoksa beklersin zamanı olsun diye. aklımdaki soru işaretleri kalkmış olur.

valla ben istanbul şişli de çektirdim. Şişli camisinin yakınında. Korkudan dizlerim titriyordu çektirmek için yattığımda :)
muayene aleti taktıktan sonra içeriye ince bir katater yerleştirip sıvı veriyorlar. Sıvının tüplerden geçişi sırasında çok hafif adet sancısına benzeyen bir ağrım oldu ki benim canım çok tatlıdır :)
zaten 2-3 dk da bitiyor. Öyle anlatılan gibi değil. Echomarda kullanılan teknoloji ile ilgiliymiş.
Aksi takdirde eski aletler çok ağrılı ve kanamalı olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…