- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedenini bilmiyorum malesef 4 gün önce asilama oldum bu 3. Klomenim insaAllah olur olmadıkça umutsuzlasiyorumpki sizde neden etki olmadı acaba kime sorsam etrafımdaki insanlara 2. ayda hamile kalmıs sadece yumurta tembelliği olanlar benimde o şekilde
Valla Canim ben üst üste çok ictim ama doktor hic kist felan demedi belkide var ama bilmiyorumevet öle oluo ama saberedeceğiz klomen kist yapar diye bi sölentiler var ama
hosgeldin arkadasim. Adet itibariylr baslatip catlatma ignesi ile devam edicek sanirim. Ben 6 kez denedim 1 dis gebelikle sonuclandi ama.hala bi gebelik olusmadi. Son kez denedik beklemedeyim su anda. 3 4 ay kadar ara vermemkz gerekecek dedi en son doktorum. Adet 24 ekimi bekliycem sabirsizlanarakta olsa. Hakkimizda hayirlisi insBenide aranıza alın bende yeni başladım klomene yumurta takibi dedi doktor![]()
Hoşgeldin yumurtayla kafayı yiyenler kulübüneBenide aranıza alın bende yeni başladım klomene yumurta takibi dedi doktor![]()
Canim napiyosun konuşamadık bayadır neler yaptınhosgeldin arkadasim. Adet itibariylr baslatip catlatma ignesi ile devam edicek sanirim. Ben 6 kez denedim 1 dis gebelikle sonuclandi ama.hala bi gebelik olusmadi. Son kez denedik beklemedeyim su anda. 3 4 ay kadar ara vermemkz gerekecek dedi en son doktorum. Adet 24 ekimi bekliycem sabirsizlanarakta olsa. Hakkimizda hayirlisi ins
Bilmiyorum ki yumurta takibi yapıcam yumurtan büyüyomu bakalım dedi adetin 3. Günü başlattı klomene bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah sana da rabbim en kısa zamanda nasip eder canım bi de iğne nerden vuruyorlar kol mu karın mıhosgeldin arkadasim. Adet itibariylr baslatip catlatma ignesi ile devam edicek sanirim. Ben 6 kez denedim 1 dis gebelikle sonuclandi ama.hala bi gebelik olusmadi. Son kez denedik beklemedeyim su anda. 3 4 ay kadar ara vermemkz gerekecek dedi en son doktorum. Adet 24 ekimi bekliycem sabirsizlanarakta olsa. Hakkimizda hayirlisi ins
Hoş bulduk güzel ismi varmış kulübünHoşgeldin yumurtayla kafayı yiyenler kulübüne
Somumuz da güzel olur inşallahHoş bulduk güzel ismi varmış kulübün![]()
aaa hamilesin canım çok sevindimm hayırlı olsun inş bebişin sağlıkla kucağına gelsin inşallah :) Son ayım artık klomende 7 ekşmde iğne yapıldı beklemedeyim test yapmadım hala ama ölüyorum meraktan. bu ayda olmazda tedaviye ara vericez 3-4 ay kadar dedi doktor.hala bir sorun gözükmüyor ama bir türlü hamöilelik oluşmadı. Sen naptın nasıl oldu başka bi tedavi falanmı uygulandı ? maşallah canım ya hayırlı olsun yeniden bebişin.Canim napiyosun konuşamadık bayadır neler yaptın
5 defa kol arka kısmından yaptırdım bir defa göbekten. çok farketmiyo sanırım hemşire nereyi söylerde sonuçta etkisi aynı dedi.Bilmiyorum ki yumurta takibi yapıcam yumurtan büyüyomu bakalım dedi adetin 3. Günü başlattı klomene bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah sana da rabbim en kısa zamanda nasip eder canım bi de iğne nerden vuruyorlar kol mu karın mı
Hımmm anladım canım5 defa kol arka kısmından yaptırdım bir defa göbekten. çok farketmiyo sanırım hemşire nereyi söylerde sonuçta etkisi aynı dedi.
Saol canim çok teşekkür ederim 3. Klomenimdi doktor aşılama yapmak istedi asilama yaptık oldu çok şükür umudum yoktu ama rabbim verdi hediyesini insaAllah sende güzel haberler alırsın ben inanıyorum bi zamanı var ve zamanı gelince mutlaka oluyo rabbim isteyen herkese versin :)aaa hamilesin canım çok sevindimm hayırlı olsun inş bebişin sağlıkla kucağına gelsin inşallah :) Son ayım artık klomende 7 ekşmde iğne yapıldı beklemedeyim test yapmadım hala ama ölüyorum meraktan. bu ayda olmazda tedaviye ara vericez 3-4 ay kadar dedi doktor.hala bir sorun gözükmüyor ama bir türlü hamöilelik oluşmadı. Sen naptın nasıl oldu başka bi tedavi falanmı uygulandı ? maşallah canım ya hayırlı olsun yeniden bebişin.
Amin inş canım bekliyorum bende. 7 ekimde ovitrelle vuruldu ne zaman tahlil yapsam sence? yarın falan idrarda çıkarmı acaba ya.her ay onca şey yaşamaya rağmen ilk defamış gibi tereddüte düşüyorum :) yada kan da falan baktırsam net sonuç alırmıyım çok kararsızım. bir yanım yaptır diyo bi yanımda bekle olcaksa olur zaten diyor. sen erkenmi öğrendin nasıl oldu?Saol canim çok teşekkür ederim 3. Klomenimdi doktor aşılama yapmak istedi asilama yaptık oldu çok şükür umudum yoktu ama rabbim verdi hediyesini insaAllah sende güzel haberler alırsın ben inanıyorum bi zamanı var ve zamanı gelince mutlaka oluyo rabbim isteyen herkese versin :)
Benim aşılamanın 11.Gününde silik çıkmaya başladı iğnenin 13.Günü oluyo devam ettim sonra hergun bitane yaptım hep pozitif çıktı sonra kan verdim dayanamadım pozitif çıktı çok şükürki sende iğnenin 12. Günündesin yarın sabah bi bak istersen ama çıkmazsa umutsuzluğa kapılma geç çıkma ihtimali yüksek adet günün ne zamanAmin inş canım bekliyorum bende. 7 ekimde ovitrelle vuruldu ne zaman tahlil yapsam sence? yarın falan idrarda çıkarmı acaba ya.her ay onca şey yaşamaya rağmen ilk defamış gibi tereddüte düşüyorum :) yada kan da falan baktırsam net sonuç alırmıyım çok kararsızım. bir yanım yaptır diyo bi yanımda bekle olcaksa olur zaten diyor. sen erkenmi öğrendin nasıl oldu?