-
- Konu Sahibi feyza25nur
Hayırlısı olsun hakkınızdaBir kere çağırdı 24 Mart yani çağırdığı tarih ztn ilaç bitti ertesi hafta cuma yani ilaç bitti 3 gün sonra kontrole gittim tamam dedi git gün aşırı ilişkiye gir ve ayaklarn havada bir müddet bekle dedi tamam dedim hepsini yaptım 11 gün varken bu anlattıklarım başladı sanki çok afedersin altını islatirsin gibi sivi geldi birde akıntı bugün 8 gün var sancım pek yok sadece halsiz uykulu ve mide skntisi yaşıyorum mide kısmı çok nadir oluyor bide göğüs uclarima dokunamiyorum acıyor ztn yumurtlama gunnlerimin başladığı tarihti 24 mart
Kız benimde öyle göğüslerim de aşırı hassasiyet var insan sabırsızlanıyor daha 8 gün var ne yapacam meraktan ölürüm herhalHayırlısı olsun hakkınızdaben de 24’ünde çatlatma iğnesi oldum. Belirti olarak böbrek ve regl ağrısı karışımı ağrı yaşıyorum bir de memelerim çok dolgun dolgun
Benim testler şimdilik bu şekilde iğne etkisi de olabilir hala bilemiyorumKız benimde öyle göğüslerim de aşırı hassasiyet var insan sabırsızlanıyor daha 8 gün var ne yapacam meraktan ölürüm herhal
Bence cumayı bekleme küçükte olsa o değer mutlaka çıkıyor kaç gün var adetine ins güzel haberler verirsinBenim testler şimdilik bu şekilde iğne etkisi de olabilir hala bilemiyorumdoktor Cuma günü kan testi vermemi istedi belki yarın da verebilirim
Kız bu testler pozitif duruyo 9 gün kala olanda aynı bu kadar uzun sürmez ki iğnenin etkisiBenim testler şimdilik bu şekilde iğne etkisi de olabilir hala bilemiyorumdoktor Cuma günü kan testi vermemi istedi belki yarın da verebilirim
Yarın gidip vericem sanırımKız bu testler pozitif duruyo 9 gün kala olanda aynı bu kadar uzun sürmez ki iğnenin etkisi
Adet çatlatmadan 14-15 gün sonra oluyor eğer öyleyse 6-7 Nisan civarı ama kendi döngüme göre 9 NisanBence cumayı bekleme küçükte olsa o değer mutlaka çıkıyor kaç gün var adetine ins güzel haberler verirsin
Hadi be inşallah ya umut oluyor böyle haberler insana sevinç veriyor ins güzel haberlerle gelirsin yarınYarın gidip vericem sanırımöğlen de test yaptım yine aynı koyulukta çıktı
Çok teşekkür ederim inşallahHadi be inşallah ya umut oluyor böyle haberler insana sevinç veriyor ins güzel haberlerle gelirsin yarınvalla benim kasik batmam ve göğüs ucu hassasiyetim beni yedi bugün 7 gün var daha meraktan ölecem
Aynen kuzumÇok teşekkür ederim inşallahaz kalmış seninde ha gayret beklemek çok yoruyor ama anneliğin büyük kısmı beklemek zaten
Bence deneyebilirsin sonuç negatif gelirse son değiş daha adetine çok var ama pozitif gelirse ne alaAynen kuzumhadi bakalım önce sen yarın güzel haberi ver sonra ben acaba erken gebelik testi alıp yarın yapsam mi
Tamm yapıp paylaşıcam sabah sende haber ver bak bekliyorumBence deneyebilirsin sonuç negatif gelirse son değiş daha adetine çok var ama pozitif gelirse ne ala
Sabah böyle bir şey oldu iğnenin artık 13. GünüTamm yapıp paylaşıcam sabah sende haber ver bak bekliyorum
Bende şuan beklemedeyim testi yaptım bıraktım kaçtım odayaSabah böyle bir şey oldu iğnenin artık 13. Günügidip kan testi verdim 16.00 gibi çıkar dediler beklemedeyim yani. Senden hayır haber
Maşallah sübhanallah hadi inşallah güzel haberlerle gelSabah böyle bir şey oldu iğnenin artık 13. Günügidip kan testi verdim 16.00 gibi çıkar dediler beklemedeyim yani. Senden hayır haber
Ay baak baaakBende şuan beklemedeyim testi yaptım bıraktım kaçtım odayadaha 7 gün var gerçi benim ki biraz merak
Çok hayali bir çizgi var gibi bilmiyorum kiAy baak baaak
Çok hayali bir çizgi var gibi bilmiyorum elime alınca gorunuyor ama resim çektim yok gibi duruyo anlamadm valla
Daha çok erken zaten inşallah her gün koyulaşırÇok hayali bir çizgi var gibi bilmiyorum ki
Gidip tekrar alicam ama 3 gün kala falan yapicam bakalım ne olacak aslında çizgi var gibi ama renk çok çok silikDaha çok erken zaten inşallah her gün koyulaşır