- Konu Sahibi feyza25nur
Sen kan testi verdin mi ne oldu catladim meraktan bari sen güzel bir haberle gelDaha çok erken zaten inşallah her gün koyulaşır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kan testi verdin mi ne oldu catladim meraktan bari sen güzel bir haberle gelDaha çok erken zaten inşallah her gün koyulaşır
64.68 çıktıııSen kan testi verdin mi ne oldu catladim meraktan bari sen güzel bir haberle gel
Çok şükür yaaaaa hadi bakalım ne dedi doktor peki64.68 çıktııı
Salı tekrar ver dedii, iğne etkisi değil artık dediÇok şükür yaaaaa hadi bakalım ne dedi doktor peki
Ayyyy çok mutlu oldum vallaÇok şükür yaaaaa hadi bakalım ne dedi doktor peki
Ztn değil canım benim testte kalırdı öyle olsaydı maşallah sübhanallah nazardan saklasın Allah seni Rabbim kucağına almayı nasip etsin kuzum benimSalı tekrar ver dedii, iğne etkisi değil artık dedi
Canımm çok teşekkür ederim, en içten dileğimle inşallah sen de bir an önce güzel haberi alırsınAyyyy çok mutlu oldum valla
Ztn değil canım benim testte kalırdı öyle olsaydı maşallah sübhanallah nazardan saklasın Allah seni Rabbim kucağına almayı nasip etsin kuzum benim
İlk işim seninle paylaşmak olacak ins bebislerimizin gelişimiyle ilgili konuşuruz bundan sonraCanımm çok teşekkür ederim, en içten dileğimle inşallah sen de bir an önce güzel haberi alırsın
Canım var mı hayır haber aklım sendeİlk işim seninle paylaşmak olacak ins bebislerimizin gelişimiyle ilgili konuşuruz bundan sonra
Kuzum şuan itibari ile 5 günüm kaldı sancı falan yok geceleri mide bulantım var birde arada bir kasıklarıma iğne batıyor sanki o kadar sabah test alicam yapicam adet günü de gelmezse kan vericem bende meraktan ölmek üzereyim sen nasılsın canımCanım var mı hayır haber aklım sende
Böyle çıktı 5 gün var dahaCanım var mı hayır haber aklım sende
Canım hayırlı olsun bebeğin. Bende iki gün önce ovitrelle oldum. Sizin de ilk denemeniz miydi ?64.68 çıktııı
Kuzum şuan itibari ile 5 günüm kaldı sancı falan yok geceleri mide bulantım var birde arada bir kasıklarıma iğne batıyor sanki o kadar sabah test alicam yapicam adet günü de gelmezse kan vericem bende meraktan ölmek üzereyim sen nasılsın canım
Allaaaahhh ayy bence kan ver yarın öbür güne ben de Cuma sabah yine test verdim 64,68’den 152,39’a yükseldi 3+6 gün oluyoruz CumartesiBöyle çıktı 5 gün var daha
Canım çok teşekkür ederimm evet femara, meriofert, vagifem, ovitrelle bunları kombine kullandık ilk seferde oldu çok şükür. 2 yıldır istiyordukCanım hayırlı olsun bebeğin. Bende iki gün önce ovitrelle oldum. Sizin de ilk denemeniz miydi ?
Aşkım haftasonu ya bide aşırı halsizlik ve bitkinlik üstümde hiç evden cikasim yok ya gün yaklaştıkça daha beter halsizim Çarşamba ztn adet günüm o günden bir gün önce salı günü verim diyorum ama bilmiyorum çokta korkuyorum ya yanilirsamAllaaaahhh ayy bence kan ver yarın öbür güne ben de Cuma sabah yine test verdim 64,68’den 152,39’a yükseldi 3+6 gün oluyoruz Cumartesi
Canım çok teşekkür ederimm evet femara, meriofert, vagifem, ovitrelle bunları kombine kullandık ilk seferde oldu çok şükür. 2 yıldır istiyorduk
Çok haklısın o korkuyu çok iyi anlıyorum daha çok taze yaşadığım için. İnşallah istediğin gibi olurAşkım haftasonu ya bide aşırı halsizlik ve bitkinlik üstümde hiç evden cikasim yok ya gün yaklaştıkça daha beter halsizim Çarşamba ztn adet günüm o günden bir gün önce salı günü verim diyorum ama bilmiyorum çokta korkuyorum ya yanilirsam
İnşallah kuzum güzel haberler veririm bende sanaÇok haklısın o korkuyu çok iyi anlıyorum daha çok taze yaşadığım için. İnşallah istediğin gibi olur
Bende de hic akinyi olmuyorİnşallah, belki testte sıkıntı fln vardır ,sabrederek beklemeye çalışalım bende garip bir şekilde kuruluk var hiç akıntı yok normalde olan bir durum değil, sizde durum naısl akıntı?
Doktorunuz size söyleyecektir mutlaka. Ben aşılama yaptırmadım ama çatlatma iğnesi olmuştum, iğneden sonra 15. Gün kan testi vermemi istemişti ben 13. Gün verdim pozitifti.Kızlar bende bugün saat 10 da çatlama iğnemi yaptırıcam.Allah nasip ederse pazartesi aşılama yapılacak.aşılamadan kaç gün sonra test yapıyım.ilk defa aşılama olucak.çok heyecanlıyım.umarım pozitif sonuçlanır.
Kuzum ben 23 martta aldım müjdemi,inşallah sonuna sağlıkla ulaştırsın rabbim,darısı seninnve isteyen herkese inşallah şu an akıntım var artık epey,normalmiş :)Bende de hic akinyi olmuyor