- Konu Sahibi karacabandirma
Benm ikinci ayim bugün iğne vuruldum dua et nolur banada tutan bu ay benmde adına çok sevndm kuzumkizlarr hamileymisim yav :)
ilk aydan tutmasi sasirtti beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benm ikinci ayim bugün iğne vuruldum dua et nolur banada tutan bu ay benmde adına çok sevndm kuzumkizlarr hamileymisim yav :)
ilk aydan tutmasi sasirtti beni
etmez olurmuyum canim yaBenm ikinci ayim bugün iğne vuruldum dua et nolur banada tutan bu ay benmde adına çok sevndm kuzum
Kimyasal mı oldu canım sağlık olsun hamile kalabiliyorsun bak şükürben dusuk yaptim kizlar i sallah sizden guzel haberler alirim
canm nasıl ya çok üzülen kuzum nasıl dunpekiben dusuk yaptim kizlar i sallah sizden guzel haberler alirim
Yaa Canım benim rabbim yardımcın olsun tam kaç haftalikti neden kaynaklı düşük. Bende yaşadım çok üzücü bir durum rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin acını unutursunben dusuk yaptim kizlar i sallah sizden guzel haberler alirim
Canım yaa bu kadar da acele edilmezki :) inan ki yoruma kapalı bi durum sende biliyorsun ki çok erken henüz rabbim gönlüne göre versin inşallahkuzum ben dayanamadim ya 4. gün bugün test aldimnyaaptm daha doğrusu kayinvalidem i doktora gotrdum ilaç alırken kendimi test alırken buldum ya ve bu şekilde cıktı yaniki yapmayacaktım ama dayanamadimmm baya silik cıktı ama canm geçen ay 5. gün yaptım çok koyuydu
Kuzum tabiki şuan bebek yoktur onun bilincindeyim ama dayanamadim geçen ay daha koyuydu demekki bu ay cabuk atiyot vücuttan hcgyiCanım yaa bu kadar da acele edilmezki :) inan ki yoruma kapalı bi durum sende biliyorsun ki çok erken henüz rabbim gönlüne göre versin inşallah
Yaa inşallah olumlu olur iki gün sonra tekrarla bakalım koyulaşacak mi git gideKuzum tabiki şuan bebek yoktur onun bilincindeyim ama dayanamadim geçen ay daha koyuydu demekki bu ay cabuk atiyot vücuttan hcgyiEki Görüntüle 2203663
evet canim oyle oldu heralde sadece testte gorebilmistik hamileligi 2 gun sonra dusuk oldu zateb kanamma oldu cokKimyasal mı oldu canım sağlık olsun hamile kalabiliyorsun bak şükür
amin insallah hepimizinkini daha kese gormeye firsat olmamisti kan tahlilinde ogrenmistik ama sonra kanama basladiYaa Canım benim rabbim yardımcın olsun tam kaç haftalikti neden kaynaklı düşük. Bende yaşadım çok üzücü bir durum rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin acını unutursun
evet bi cok iyi bisey bence cabuk atiyor olmasi demekki asagi yuksri 10.11. gunlerde pozitif cikarsa kesine yakin olur. negatifse zaten adet sonrasini bekleyene kadar umidi yitirmemek lazjm biliyorsun. hayirlisi olsun insallah artik test yapip kendine stres yukleme bebehin seninledir jnsallahKuzum tabiki şuan bebek yoktur onun bilincindeyim ama dayanamadim geçen ay daha koyuydu demekki bu ay cabuk atiyot vücuttan hcgyiEki Görüntüle 2203663
Kimyasaldan sonra tez hamile kalırsın. bu ay kimyasaldan sonra 2. ayım ve hamileyim. Çocuğunu bir iki ay geç kucaklayacaksın.evet canim oyle oldu heralde sadece testte gorebilmistik hamileligi 2 gun sonra dusuk oldu zateb kanamma oldu cok
insallah agzindan bal damliyor sende yavrunu saglikli ve keyifli bir sekilde kucagina alirisn insallah cnaim benimKimyasaldan sonra tez hamile kalırsın. bu ay kimyasaldan sonra 2. ayım ve hamileyim. Çocuğunu bir iki ay geç kucaklayacaksın.
anım sağlıkla ve hayırla al evladını kucağına hayırlı olsun hamileligin.Kimyasaldan sonra tez hamile kalırsın. bu ay kimyasaldan sonra 2. ayım ve hamileyim. Çocuğunu bir iki ay geç kucaklayacaksın.
canım sanada geçmiş olsun.insallh tez zamanda tekrar sağlıklı gebelik oluşur.evet bi cok iyi bisey bence cabuk atiyor olmasi demekki asagi yuksri 10.11. gunlerde pozitif cikarsa kesine yakin olur. negatifse zaten adet sonrasini bekleyene kadar umidi yitirmemek lazjm biliyorsun. hayirlisi olsun insallah artik test yapip kendine stres yukleme bebehin seninledir jnsallah
Şükür canım ama çok çok yeni korkularımız bitmedi. Allah dileyen herkese nasip etsinC
anım sağlıkla ve hayırla al evladını kucağına hayırlı olsun hamileligin.
tesekkurederim ben inaniyorum ya yakin zamanda hepimiz guzel habeelee alicazcanım sanada geçmiş olsun.insallh tez zamanda tekrar sağlıklı gebelik oluşur.
senin simdi bugun 5. gun degilmi ? takip ediyorum seni :) guzel haber almadsn birakmam :)kuzum ben dayanamadim ya 4. gün bugün test aldimnyaaptm daha doğrusu kayinvalidem i doktora gotrdum ilaç alırken kendimi test alırken buldum ya ve bu şekilde cıktı yaniki yapmayacaktım ama dayanamadimmm baya silik cıktı ama canm geçen ay 5. gün yaptım çok koyuydu